RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« : Mayıs 13, 2008, 12:13:46 ÖS » |
|
Bunları Dünya'da bir terk Türkler yapar :
- Sigarayı çoraba veya kulak arkasına koymak.
- Neredeyse herkese, herseye takma isim bulmak..
- Düğün, lokanta, vb. gibi yerlerde masaları birleştirerek oturmak.
- Otobüs, uçak, hastane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşmak.
- Yüzsüzce rüşvet istedikten sonra abartıp "Helal et!" demek.
- "Nerelisin?" sorusuna cevap aldıktan sonra otomatikman "içinden mi?" diye sormak.
- Yabancı dil öğrenirken önce küfürleri öğrenmek, yabancılara Türkçe öğretirken önce küfürleri öğretmek.
- Ortaokul ve lisedeki anı - hatıra defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için..." diye başlamak
- "Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular. "Kim o?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek
- Telefonu açan kişiye kendini tanıtmadan "Orası neresi?" veya "Sen kimsin?" gibi sorular sormak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2008, 12:20:11 ÖS » |
|
eskiden okuldan gelirdik eve tabii o zaman cep falan yok babam evi arardı GELDİNMİ diye sorardı aklıma geldikçe gülerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2008, 12:22:24 ÖS » |
|
O telefonda kendini tanıtmayanlar varyaaaa ... (tamı tamına 3 nokta) Adama diyorum kimle görüşüyorum bekçi beyfendi isminizi alabilirmiyim diyorum ben buranın bekçisiyim ya diyor bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 12:22:53 ÖS » |
|
- Telefonu açan kişiye kendini tanıtmadan "Orası neresi?" veya "Sen kimsin?" gibi sorular sormak. özellikle bunu yapanlara uyuz oluyorum,tersleyip yüzüne kapatıyorum çoğunun 
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 12:24:08 ÖS » |
|
en güzeli Hadi iyi muhabbetler arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2008, 07:06:51 ÖS » |
|
paylaşım teşekk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 07:26:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 09:26:53 ÖS » |
|
kim o diyenlere ben diye cvp verenlerde saçma dam soruor sen kimsin ben dior ne kadar uyuz bişey 
|
|
|
|
|
|
Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için... Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
|
|
|
|
whitehan
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2008, 09:55:18 ÖS » |
|
paylasım tesekk..
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2008, 10:38:45 ÖS » |
|
birde adamı hasta edip sen kimsin krdş diye soruyolar sen aradın sen kendini tanıtcan 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2008, 10:53:25 ÖS » |
|
POHAHAHAHAAAHAHAHA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 13, 2008, 10:58:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRas
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 22, 2008, 08:55:01 ÖS » |
|
valla harbidende;2,3,6,7,8,9, bende mevcut valla ama harbiden bizim yaptıgımız seyler bunlar komedi bi milletiiz biz  4 mayıs bulusmasında mesela 25 kısı bırden yemeğe gittik ve masaları birlieştirdik.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemalengin
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2008, 05:39:51 ÖS » |
|
bunlar artık kalıplaşmış şeyler... beni adamın biri aradı... bilmem kim ordamı diye yok öle biri dedim... adam numrayı sölüyo numara doğru ama öyle biri yok... anladım ki adam anadolu yakasında biyeri arıyo.. siz ilk başta 216 çevirin sora buı numarayı çevirin dedim... 10 dakka sora telefon yine çaldı... yine aynı adam aynı kişiyi arıyo... kardeşim sana alan kodunu çevir dedim ya dedim ve adamdan şok bir cevap geldi... çevirdim ama cevap veren olmadı... ne denir buna yaaaa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ