Gönderen Konu: Yeni Honda 'Brawn Racing' olur mu?  (Okunma sayısı 1850 defa)

MTNYLMZ

  • Ziyaretçi
Yeni Honda 'Brawn Racing' olur mu?
« : Mart 02, 2009, 09:21:00 ÖS »
Honda Racing'in, takım patronu Ross Brawn başkanlığındaki yönetim tarafından satın alınmasına Honda Motor Co. tarafından onay verildiği belirtilirken, Brackley merkezli takımın yeni adının ne olacağına dair birçok spekülasyon yapılıyor.

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan isimler arasında en popüler olan "Brackley F1" ismi olurken, başka muhtemel bir çok isim daha bulunuyor.

Takım ismi olarak belli bir şahsın adının kullanılması ihtimaline zayıf bir olasılık olarak bakılmasına karşın takımın, Ross Brawn'ın ismini kullanabileceği ifade ediliyor.

Honda'nın yasal işlerini yürüten Caroline McGrory'nin geçtiğimiz günlerde brawnracing.com ve benzeri alan adlarını satın aldığı belirtiliyor.

Bu arada son söylentilere göre, Emirates hava yolu firmasının da, Honda'nın 2009 sponsorları arasında yer alabileceği ileri sürülüyor.

Geçtiğimiz hafta ortaya atılan iddialardan biri de, yeni ekibin sezon öncesinde sondan ikinci test haftası olan Jerez'de piste çıkacağı yönündeydi. Ancak Jerez testleri dün başladı.

Artık Honda'nın yeni sezonda yarışmasına kuvvetli bir ihtimal gözüyle bakılıyor. Williams'dan Adam Parr geçenlerde yaptığı açıklamada, takımın hayatta kalacağına inandığını söylemişti.

Parr, "Hala konuşuyor olmaları önemli, çünkü Honda gerçekten ciddi bir fırsatla karşılaşmamış olsaydı, yeni sezonda yarışmaktan değil, gelecekte bir gün yarışmaktan bahsederdi" demişti.
ALINTI...
« Son Düzenleme: Mart 02, 2009, 09:22:46 ÖS Gönderen: MTNYLMZ »