Gönderen Konu: Ercan Kazaz Yeşil Bursa Rallisi'ni Değerlendirdi  (Okunma sayısı 1378 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Ercan Kazaz Yeşil Bursa Rallisi'ni Değerlendirdi
« : Temmuz 23, 2005, 03:30:07 ÖS »
Ercan Kazaz Yeşil Bursa Rallisi'ni Değerlendirdi



Saniyelerin Önemi
 
" En son 2000 yılında Hitit Rallisi’ni 4 saniye ile kazanmış ve arkasından İstanbul Rallisi’ni 4 saniye ile kaybetmiştik. Daha sonra da 2003 Hitit Rallisi’nde on saniye içinde süren bir mücadele yaşamıştık. En son Pirelli Rallisi’nde de buna benzer bir mücadeleyi Renault adına verdik.Ve tüm bu katılımlar kazansak ta kaybetsek de bana inanılmaz keyif verdi.

Renault Clio Süper 1600’le katılımtığımız Yeşil Bursa Rallisi’nde 3 saniyeyle mücadeleyi kaybetmiş olmamıza rağmen otomobil sporu adına çok büyük bir kazancımız olduğunu düşünüyorum. Süper 1600 şampiyonası tekrar gündeme bomba gibi düşerken sene sonuna kadar da bitmeyen bir mücadele olacağından dolayı tüm ilgi yine bizlerin üstünde olacaktır.

Her konuda öz eleştiri yapmak mümkün. Muhakkak ki bu mağlubiyette bir çok yeni tecrübe edindik. Ancak bence rakibimiz Volkan’ı bizlerle böyle dişe diş bir mücadelede bulunduğu için kutlamak lazım. Gönül isterdi ki Fatih’te ilk gün bizlerle giriştiği mücadeleyi bizlerin arasında son kilometreye kadar sürdürsün. Ama daha onun için çok erken. Eminim ki yıl sona ermeden bunu başarma şansını da yakalayacak.

Bundan sonraki hedef tamamen yenilenen parkurda yapılacak Hitit Rallisi olacak. Bizler de Renault Sport Türkiye olarak yine var gücümüzle sportmenlik ve centilmenlik içerisinde mücadelemizi parkurda vereceğiz. Tahmin ediyorum ki Ankara’da da mücadele çok büyük olacak. Ne de olsa büyük finale yaklaşılırken stres daha da artacak ve hatalar gelmeye başlayacak. Ve bu sene şampiyonada galibi saniyeler belirleyecek.

İşte bu atmosferi tatmak, içinde bulunmak ve yaşamak lazım. Belki diğer kategorilerde şampiyonlar teker teker belirlenmekte ama Süper 1600 şampiyonasında ezeli rekabet pek kolay biteceğe benzemiyor. Her katılım parkurlardaki seyirci sayısı artıyor ve taraftarlarımıza yenileri ekleniyor. Bence bu son katılımları muhakkak seyretmek lazım.



feris

  • Ziyaretçi
Ercan Kazaz Yeşil Bursa Rallisi'ni Değerlendirdi
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2005, 04:14:46 ÖS »
ercan kazaz biraz daha zayıf olsaydı 4 saniye farkla diil 10 saniye farkla 1. olurdu ve 4 saniye farklada 2. olmazdı :lol: