Gönderen Konu: Seat Cup & Polo Ladies Cup  (Okunma sayısı 2248 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Seat Cup & Polo Ladies Cup
« : Haziran 30, 2005, 12:47:03 ÖS »
“VW POLO LADIES CUP” VE “SEAT CUP TÜRKİYE” CASTROL AYAĞI’NDA KAVURUCU SICAK PİLOTLARI DA ATEŞLEDİ



DMS Super Drive’ın iki ürünü “VW POLO Ladies Cup” ve “SEAT Cup Türkiye”nin Castrol Ayağı 26 Haziran’da İzmit Körfez Pisti’nde yine kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye’de ilk kez sadece bayan sürücüler arasında ve yine ilk kez dizel motorlu otomobillerle düzenlenen 17 bayan pilotun katılımtığı “VW POLO Ladies Cup” ve 2004 yılına damgasını vuran, 2005 yılına da muhteşem bir giriş yapan “SEAT Cup Türkiye” katılımları izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

VW POLO Ladies Cup’ta vdf Tüketici Finansmanı pilotu Nuray Esener birinci, Dunlop pilotları Ann Tahincioğlu ikinci, Melis Çeker ise üçüncü oldu. Seat Cup Türkiye’de Garanti Emeklilik pilotu Ertan Nacaroğlu birinci, Muhabbet Kart pilotu Ömer Erdem ikinci, Dunlop pilotu Taner Şengezener ise üçüncü oldu.

A.B.D. Disneyland ve Paris Disneyland’daki otomobil şovlarının duayeni olan ve düzenledikleri otomobil şovlarıyla hayranlık uyandıran Fransız Romuald Sunny Vervin ve ekibi, “DMS Super Drive Günü” için yeniden ülkemize geldi. Ekip, VW Caddy ve Transporter ile iki tekerlek üzerinde inanılmaz bir gösteri gerçekleştirdi.

Sıralama turlarında 58.843 sn’lik dereceyle en iyi zamanı yaparak katılıma pole-pozisyonunda başlayan Ann Tahincioğlu, 20 turluk mücadelenin startıyla birlikte yerini korumayı başardı. Nuray Esener ikinci sıraya yerleşirken, liderlik için Ann’in üzerinde çok sıkı bir baskı kurmaya başladı. Bu arada bu ikilinin hemen arkasında yeralan Melis Çeker ile Demet Kapani, üçüncülük için çekişmeye başladı. Sanem Çelik 2. turda start düzlüğü sonunda yoldan çıkarak kaza yaptı ve otomobilinin önü hasar gördü. Çelik, arka sıralara düşerek katılımtaki iddiasını kaybetti. katılım uzun süre Ann Tahincioğlu ile Nuray Esener arasında geçti. Ann Tahincioğlu, düzlükte vites kaçırınca, Nuray Esener’e geçilmekten kurtulamadı. Münire Alabaz start düzlüğüne girişte pist dışına çıkarak zaman kaybetti ve gerilere düştü. Bitime 5 tur kala Seçilay Y Du Pre, start düzlüğüne girerken Zeynep Özenç’in aracına temas edince iki otomobilde pist dışına çıktı. Seçilay’ın otomobili yolu bloke edince, güvenlik otomobili piste girdi. Son 2 tura kadar katılım güvenlik aracının eşliğinde devam etti. Güvenlik aracı pistteyken ve sarı bayraklar sallanırken rakiplerini yasak olmasına rağmen geçen Münire Alabaz ve Canan Bolak katılımtan ihraç edildi. katılımın son iki turunda da mevcut sıralama değişmeyince Demet Kapani’yi geçen Melis Çeker 3.olarak podyum gördü.

Seat Cup Türkiye 4. ayağına ilk sırada başlamasına rağmen Ertan Nacaroğlu, 2.sıradan iyi bir kalkış yapan Ömer Erdem’e liderliği kaptırdı. Taner Şengezener üçüncü, Osman Güney dördüncü, Mert Aytuğ beşinci sırada ilk turu döndüler. katılım uzun süre Ömer Erdem ile Ertan Nacaroğlu arasında geçti. Bitime 5 tur kala, düzlükte vites kaçıran Ömer Erdem, her geçen tur aradaki farkı kapatan Ertan Nacaroğlu’nun kendisini geçmesine engel olamadı. Son iki katılımın birincisi Dunlop pilotu Taner Şengezener, temkinli bir katılım çıkartarak üçüncü sıradaki yerini korudu. Osman Güney otomobilinde problem yaşayınca gerilere düştü. Bunu fırsat bilen Mert Aytuğ yaptığı atakla bir basamak yükselerek katılımı 4. sırada tamamladı. Formasyon turunda otomobilini stop ettiren Aytaç Biter, pitten start almasına rağmen mücadelesini sürdürerek katılımı 11. sırada tamamladı.

Nefes kesen motosiklet şov, Caterham katılımı, Seat şov ve maket şov da yine izleyicilere renkli ve heyecanlı anlar yaşattı. Sponsor firmalar garanti.com.tr, Castrol, Dunlop, NTV ve vdf Tüketici Finansmanı’nın düzenlediği eğlenceler ve etkinliklerle, DMS Super Drive bu yıl da uluslararası katılımların atmosferini pistlere taşımaya devam etti.

DMS SUPER DRIVE CUP 26 HAZİRAN 2005 CASTROL AYAĞI katılım SONUÇLARI

SEAT Cup Türkiye Sonuçları

Pilot Araç Kapı No Sponsor
1. Ertan Nacaroğlu 10 Garanti Emeklilik
2. Ömer Erdem 77 Muhabbet Kart
3. Taner Şengezener 35 Dunlop
4. Mert Aytuğ 34 vdf Tüketici Finansmanı
5. Ahmet Atay 11 Mermertay
6. Hakan Güven 2 Shop&Miles
7. Ali Gülan 8 Garanti Portföy
8. Veysel Kadayıfçıoğlu 88 VBG
9. Selim Erol 9 Blue Ribbon
10. Artuğ Aysal 66 Fashion TV
11. Aytaç Biter 3 Toshiba
12. Hakan Yangın 5 Bonus
13.Raina Tahincioğlu 7 BP
14.Osman Güney 99 vdf Tüketici Finansmanı
15.Selim Özgörkey 6 CMS

Kenan Yılmaz 36 Kulüp 36
Sıralama turlarında yaptığı kaza nedeniyle katılıma katılamadı

VW POLO Ladies Cup Sonuçları

Pilot Araç Kapı No Sponsor

1. Nuray Esener 10 vdf Tüketici Finansmanı
2. Ann Tahincioğlu 8 Dunlop
3. Melis Çeker 83 Dunlop
4. Demet Kapani 77 Bonus
5. Güneş İpekkan 35 VW
6. Yıldızhan Ünlü 15 VW
7. Didem Çoksayar 5 Milliyet
8. Esra Öner 1 WMC Group
9. Burcu Çetinkaya 19 Cosmopolitan
10. Sanem Çelik 44 Castrol
11. Yasemin Dalkılıç 4 WMC Group
12. Münire Alabaz 99 VW (ihraç)
13.Canan Bolak 14 VW (ihraç)

Bitiremeyenler
Ayşe Şule Bilgiç 34 vdf Tüketici Finansmanı
Zeynep Özenç 9 CNBC-E
Seçilay Y. Du Pre 7 VW
Ebru Sile 11 NTV

DMS SUPER DRIVE 2005 katılım TAKVİMİ

20 Ağustos 2005 Formula 1 Pisti SCT + Formula 1 garanti.com.tr Ayağı
18 Eylül 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC + GT (GT Turing) Dunlop Ayağı
2 Ekim 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC + DTM (Deutsche
Tourenwagen Masters)
NTV Ayağı
13 Kasım 2005 Formula 1 Pisti SCT + PC vdf Ayağı
Not:katılımlardan 1 gün önce sıralama turları yapılmaktadır.



Srkn®

  • Ziyaretçi
Seat Cup & Polo Ladies Cup
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2005, 01:21:55 ÖS »
valla helal olsun şu bayanlara..
çoğu erkeğin cesaret edemediği şeyi gerçekleştiryorlar
bilmem anlatabildimmi :wink:

LEVENTBABA

  • Ziyaretçi
Seat Cup & Polo Ladies Cup
« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2005, 09:15:38 ÖS »
Arabalarını katılım öncesi ortakoy de bir garajda gordüm. Paparazzi gibi oldu  :D