Gönderen Konu: Schumacher 'Sabırsızlanıyorum'  (Okunma sayısı 1348 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Schumacher 'Sabırsızlanıyorum'
« : Ağustos 17, 2005, 05:27:58 ÖS »
Son Dünya şampiyonu Michael Schumacher deneyimi ile Türkiye Grand Prix'sinde iyi bir derece alarak podyuma çıkabileceğini söyledi. 7 kez dünya şampiyonu olan pilot kendisine inandığını ve yeni yapılan katılımlarda başarılı olduğunu söyleyerek Türkiye GP'den umutlu olduğunu belirtti.

İstanbul Park hakkında detaylı bilgisi olmadığını söyleyen Alman pilot pistin ufak tefek tepeciklerden oluştuğunu ve bazı bölümlerde hızlı ve uzun virajların bulunduğunu söyledi. Kendi Web sitesinde start anının çok önemli olaylara sebep olacağını söyleyen Ferrari pilotu Pazar günkü büyük katılımın büyük bir heyecana neden olacağının altını çizerek katılımın startı için sabırsızlandığının ifade etti.

Üç haftalık arada tatilini Norveç’te arkadaşları ile geçiren Alman pilotun, bu arada bol bol motosikletle turlar attığı söyleniyor.



memopad

  • Ziyaretçi
Schumacher 'Sabırsızlanıyorum'
« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2005, 08:02:13 ÖÖ »
valla aracı iyi olsa schumi alır götürürdü katılımı ama bu sene Ferrari aracı eskiyi çok aratıyor.. Yine de kazanma ihtimali var tabii ki. F1 de ne zaman ne olacağı pek belli olmuyor..