Gönderen Konu: Rubens artık yeter dedi  (Okunma sayısı 1516 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Rubens artık yeter dedi
« : Temmuz 06, 2005, 04:15:13 ÖS »
'2006 son senesi olabilir'. Ferrari'nin iki numarası Brezilyalı Rubens Barrichello Maranello'dan ayrılabilir. İki numaralı koltukta sıkıntılı günler yaşayan 33 yaşındaki Rubens, Monte Carlo ve Indy deki GP lerden sonra artık iyice sıkıldığını söyledi.

Amerika'da altı aracın katılımtığı Gp de neredeyse Michael ile çarpışma tehlikesi yaşayan Rubens, takım içindeki uyuşmazlığı doğruladı. Ayrıca Rubens'in Ross Brawn ile de arasında farklı bir gerilim var.

Rubens ise Brezilya'da Spor tv ye yaptığı açıklamada, "Brawn motoru kurtarmamız lazım dedi. Fakat bunun için hiç bir sebeb göremedim." dedi. Schumacher hakkında da konuşan Rubens, "Hiç bir zaman arkadaş gibi arkadaş olamadık. Pistte herkes tek başınadır." dedi. Schumacher ise Rubens'in düzenlemiş olduğu eylül ayındaki geleneksel Sao Paulo barbekü partisine davet almadı.



LEVENTBABA

  • Ziyaretçi
Rubens artık yeter dedi
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2005, 08:57:43 ÖÖ »
Amerika GP si gercekten inanılmazdı virajda birbirlerine vursalar 16 puandan olurdu ferrari! Renault pilotu gibi katılımtı shumi!!!

Motoru kurtar dediler demek o garibim de cimlere daldı.

Gecen yıldı sanırım shuminin Rubens e bıraktığı bir birincilik vardı tam anımsamıyorum. O noktalardan buraya nasıl geldiler.

Sato nun yerine alalım Rubensi , Jason B. la bitirsin işi!