Gönderen Konu: Mobil St Racing  (Okunma sayısı 1500 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Mobil St Racing
« : Temmuz 08, 2005, 03:58:02 ÖS »
Mobil St Racing Takımı Bursa'da Zafer İçin Hazır

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 30. Yeşil Bursa Rallisi 09-10 Temmuz tarihlerinde Bursa’da düzenleniyor. Orhaneli - Keles bölgesindeki toprak zeminli etaplarda düzenlenecek olan katılım 09 Temmuz 2005 Cumartesi günü saat 12.00'da Zafer Plaza önünden ilk otomobile verilecek startla başlayacak. 30.Yeşil Bursa Rallisi'nde bu yıl farklı olarak Nilüfer Seyirci Özel Etabı geçilecek. İlk gün 12.45'de pazar günü de 11.00'de olmak üzere iki kez geçilecek olan seyirci özel etabının ralli severlerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. 448.76 km. uzunluğundaki ralli Pazar günü 16.20'de Gökçen Plaza'da sona erecek.

Mobil ST Racing takımı 30. Yeşil Bursa Rallisi’nde dört otomobil ile start alıyor. Mobil’in ana sponsorluğunda ve Aksa Jeneratör, Demor ve Sinta Prefabrik’in desteğiyle Hasan Özseyhan-Erkan Güleren (Mitsubishi Lancer Evo 8 Grup N), Ahmet Burkay – Bilge Ayan (Mitsubishi Lancer Evo 7 Grup N) Tansel Üründül – Mert Süzgen (Mitsubishi Lancer Evo 8 MR Grup N) ve Orhan Avcıoğlu – Gürkal Menderes (Peugeot 306 S16 Grup A) ekipleri Mobil ST Racing takımını temsil edecekler. Türkiye Gençler ve Grup N Şampiyonası’nda bu sezon elde ettiği derecelerle dikkat çeken Kuzey Kıbrıslı pilot Hasan Özseyhan’ın yanı sıra da takımın Bursalı isimleri Ahmet Burkay ve Tansel Üründül ev sahibi oldukları rallide oldukça iddialı olduklarını belirttiler. Ayrıca eski şampiyon ralli pilotlarımızdan Azmi Avcıoğlu’nun oğlu olan Orhan Avcıoğlu da ilk ralli startının heyecanını yaşayacak.

Mobil ST Racing takım direktörü Yusuf Aramacı 30. Yeşil Bursa Rallisi öncesinde “ Rally Of Turkey’de son iki etaba kadar Takımlar ve Grup N Klasmanında zafere giderken maalesef şanssızlık yaşadık ve şampiyonada arzu ettiğimiz puanları alamadık. Yeşil Bursa Rallisi’nde yeniden şampiyonada zirveye yerleşmek için iddialıyız. Ev sahibi pilotlarımıza ve Hasan Özseyhan’a inancımız sonsuz. Ayrıca Türkiye’nin gelmiş geçmiş en hızlı ralli pilotlarından Azmi Avcıoğlu’nun oğlu olan Orhan da takımımız bünyesinde ilk katılım startını alacak. Bu bizim ekip olarak genç pilotlara ne kadar önem verdiğimizi göstermekte. Umarım babası gibi kendisi de gelecekte Türkiye’nin en başarılı isimlerinden birisi olacaktır. Ayrıca Türkiye temsilciliğini yaptığımız Michelin katılım lastiklerinin Yeşil Bursa’nın toprak etaplarından başarıyla çıkacağına inanıyoruz.”  açıklamasını yaptı.