Gönderen Konu: İSTANBUL PARKTA YAĞMUR ALTINDA DMS RÜZGARI  (Okunma sayısı 1428 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
İSTANBUL PARKTA YAĞMUR ALTINDA DMS RÜZGARI
« : Ekim 05, 2005, 11:30:17 ÖÖ »
“VW POLO LADIES CUP” VE “SEAT CUP TÜRKİYE”NİN NTV AYAĞI DTM İLE AYNI GÜN İSTANBUL PARK’TA GERÇEKLEŞTİ. POLO CUP’IN ŞAMPİYONU ANN TAHİNCİOĞLU!

   

DMS Super Drive’ın iki ürünü “VW POLO Ladies Cup” ve “SEAT Cup Türkiye”, İstanbul Park’ta katılım heyecanı ve coşkusunu bir kez daha doruğa çıkardı. “SEAT Cup Türkiye”nin yedinci ayağında Dunlop pilotu Taner Şengezener katılımı birinci bitirerek podyuma birinci çıkan isim oldu. Ancak aldığı 60 saniyelik ceza nedeniyle beşinci sıraya düştü. Bunun sonucunda Muhabbet Kart pilotu Ömer Erdem birinciliğe yükseldi. “VW POLO Ladies Cup”ın beşinci ve son ayağının birincisi ise VW pilotu Güneş İpekkan oldu. VW POLO Ladies Cup’ta bayan pilotların final mücadelesi verdiği ve Dunlop pilotu Ann Tahincioğlu’nun 98 puanla şampiyon olduğu 2 Ekim’de İstanbul Park’ta katılım severler DMS Super Drive ile DTM heyecanını aynı gün yaşadı.

İstanbul Park’ta gerçekleşen “SEAT Cup Türkiye”nin yedinci ayağı ve “VW POLO Ladies Cup”ın beşinci ve son ayağında müthiş bir rekabet yaşandı. Yağmur nedeniyle ıslak zeminde gerçekleşen katılımlarda meydana gelen kazalar da adrenalini doruğa çıkardı. “SEAT Cup Türkiye”nin yedinci ayağında Muhabbet Kart pilotu Ömer Erdem birinci olurken, vdf Tüketici Finansmanı pilotu Osman Güney ikinci, Mermertay pilotu Ahmet Atay ise üçüncü oldu. katılımı önde götüren ve podyuma birinci olarak çıkan Taner Şengezener, son turda Osman Güney’e temas ederek spin atmasına neden olduğu için katılım komiserlerinden aldığı 60 saniyelik ceza sonucu beşinci sıraya düştü. Taner Şengezener’in dışında Selim Erol ve Hakan Güven de 60 ve 30 saniyelik cezalar aldı.

Son ayağı gerçekleşen “VW POLO Ladies Cup”ta ise VW pilotu Güneş İpekkan birinci, NTV pilotu Ebru Sile ikinci, Dunlop pilotu Ann Tahincioğlu üçüncü oldu. katılımı ikinci sırada tamamlayan ve podyuma ikinci olarak çıkan Nuray Esener de aldığı 40 saniyelik ceza nedeniyle on üçüncü sıraya düştü. Yedi turdan oluşan katılımta birçok kaza yaşanırken sıralamalar da sürekli değişti. Ann-Nuray-Melis çekişmesi, Güneş İpekkan’ın aradan sıyrılarak birinciliğe oturmasına sebep oldu.

VW POLO Ladies Cup’ın oldukça çekişmeli geçen son ayağında üçüncü olan Dunlop pilotu Ann Tahincioğlu 98 puanla sezonun şampiyonu oldu. Diğer Dunlop pilotu Melis Çeker 80 puanla ikinci, vdf Tüketici Finansmanı pilotu Nuray Esener ise şampiyonayı 77 puanla üçüncü tamamladı.

“VW POLO Ladies Cup”ta katılıman 17 bayan pilot için Doğuş Motorsports Center’da özel olarak geliştirilip üretilen, 130 beygir gücündeki, 1.9 TDI, 4 silindirli motor, 6 ileri manuel katılım tipi vites kutusuna sahip Volkswagen Polo’lar ve “SEAT Cup Türkiye”de katılıman 16 pilot için İspanya’da özel olarak üretilen, 250 beygir gücünde, 4 silindirli motor ve 6 ileri manuel katılım tipi vites kutusuna sahip SEAT Leon Cupra R’lar İstanbul Park’ta katılım heyecan ve coşkusunu doruğa çıkardı. DMS Super Drive katılımlarıyla bütünleşen VW Ticari Araç Şov da İstanbul Park’ta ilk kez katılım severlerle buluştu. Ramuald Sunny ve ekibi yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde izleyicilere inanılmaz bir gösteri sergiledi.