Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Michael ayrılıyor !!!  (Okunma Sayısı 300 defa)
Mrija
Honda Prelude

« : Eylül 10, 2006, 06:39:17 ÖS »

Ferrari takımı Michael Schumacher'in sezon sonunda emekliye ayrılacağını açıkladı. Yedi Dünya Şampiyonluğu bulunan ve Formula1'de bir efsane olmayı başaran Alman sürücü 2006 sezonu sonunda Formula1 dünyasına veda edecek. Michael Schumacher yarış sonrası yapılan basın toplantısında şunları söyledi.

"Son derece özel bir gün oldu benim için. Bu şekilde bitirmek gerçekten harika. Uzun süre benim geleceğimle ilgili olarak tartışmalar oldu. Herkesin ne olup biteceği hakkında bilgi sahibi olması için hakkı var. Şu an bunu açıklamak için doğru bir an olduğunu düşünüyorum. Bu benim artık son Monza yarışı olacak. Ben artık yarışlardan çekilemeye karar verdim. Uzun süredir motorsporları içindeyim. Herşeyiyle harika vakit geçirdim. Herkese teşekür etmek istiyorum. Özellikle aileme babama ve eşime teşekkür ediyorum. Beni her zaman desteklediler. Bu performansı onlara borçluyum. Bunun yanında bütün arkadaşlarıma özellikle Ferrari'de yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu zor bir karar oldu. Ama bugünün gelmesi gerekiyordu. Buna kararı vermek gerçekten güçtü. Zamanlama açısından bu anı yakalamakta adil olur diye düşündüm. Bu karar Felipe'yi de etkileyecek. Onunda geleceğiyle ilgili bir karar vermesi gerekiyordu. Bu nedenle beklemenin bir anlamı olmadığını düşündüm. Gelecekte benim yerimi alacak pilota takım karar verecek. Şimdi önüme bakıp son üç yarışa odaklanmak ve şampiyonluğu kazanmak istiyorm. Herkese teşekkür ederim." 

Mrija
Honda Prelude

« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2006, 06:43:39 ÖS »

Michael Schumacher gibi daha başarılı bi pilot gelirmi acaba dünyaya en büyüğü,en iyisi,en başarılısı MSC'ydi.
Bize yaşattığın heyecan için teşekkür ederiz.
Seni çok özleyeceğiz.
Elveda Şumi.
Üzgünüm... Sad

memopad
Honda Civic Type R

« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2006, 11:54:28 ÖÖ »

Efsaneyi canlı canlı izlemek zevkti. Bundan 10 yıl kadar sonra Schumi'den nasıl bahsedeceğiz acaba. İnanılmaz rekorlara imza attı F1'de. Yerinin doldurulabileceğini hiç zannetmiyorum...

life is hard enough, take it easy
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2006, 12:54:19 ÖÖ »

bir devir kapanıyor yenisi açılırmı bilinmez..

Onu-R
Turbo S2000

« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2006, 03:33:57 ÖÖ »

Kalan sağlar bizim olsun demek geldi içimden Smiley  Şakayı bir kenara bırakırsak gerçekten Formula ile özdeşleşmiş usta bir isimdi kendisi, tıpkı bir Galatasaray taraftarının (hatta Türkiye'nin) Hagi gibi bir futbolcuyu görebilmesi gibi şumiyi de görenler çok şanslı bence.. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek birisi... Hayırlı olsun ne diyim...

Onur YAŞAR
Mazda Lantis 1.8
34 AAY 87
İKÜ

&       
SuperSonic
Honda Civic Type R

« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2006, 11:29:51 ÖÖ »

bir devir kapanıyor yenisi açılırmı bilinmez..

Her zaman yenisi çıkar Smiley

SuperSonic --> Nighthawk Black

erischman
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Eylül 13, 2006, 05:18:23 ÖS »

Meydan Alonso'ya kalacaksa ben elinde bastonla Schumi'yi izlemeye razıyım...  Not talking
Mrija
Honda Prelude

« Yanıtla #7 : Eylül 13, 2006, 11:12:17 ÖS »

Meydan Alonso'ya kalacaksa ben elinde bastonla Schumi'yi izlemeye razıyım...  Not talking

yanına bi sandalye de bana at Smiley

gizemm
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Eylül 14, 2006, 10:47:50 ÖÖ »

alonso kim ki ? dünkü çocuk   Wink
şuminin hala alması gereken 3 yarışı ve 1 şampiyonluğu var...
erischman
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Eylül 14, 2006, 11:51:40 ÖÖ »

yanına bi sandalye de bana at Smiley
Gel kanka otur şöyle...

Alıntı
alonso kim ki ? dünkü çocuk   
şuminin hala alması gereken 3 yarışı ve 1 şampiyonluğu var...
O 3'ün 1'i ni Alonso'ya hediye ettik biz...  Cool
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: