Gönderen Konu: Massa geldi, Barricello gitti!  (Okunma sayısı 1520 defa)

Srkn®

  • Ziyaretçi
Massa geldi, Barricello gitti!
« : Ağustos 04, 2005, 05:19:12 ÖS »
beklenen gelişme gerçekleşti. Felipe Massa 2006 sezonunda Rubens Barricello'nun yerine Ferrari takımına transfer oldu. Takımlar tarafından bu transfer doğrulanırken Barricello'nun büyük ihtimalle BAR-Honda takımıyla anlaştığı bildirildi. Bilindiği üzere Massa 2003 yılında Ferrari takımının test sürücülüğünü yapıyordu.

Massa transferinin ardından yaptığı açıklamada "Ferrariye geldiğim için gurur duyuyorum, Maronella'da çok büyük anılarım var, gerçekten Ferrari test pilotu iken çok büyük deneyimler edindim şimdi burada katılımacak olmam çok büyük bir gurur kaynağı" dedi.

Sözlerine devam eden Massa "Yeni bir müsabakada katılımmak için hazırım, kariyerim için bambaşka bir başlangıç. Burada ki sorumluluğumu biliyorum. Dünyanın en iyi pilotu ile yan yana çalışmak inanılmaz bir duygu olacak" diyerek Ferrari'ye katılmasından çok mutlu olduğunu açıkça belli etti.



Srkn®

  • Ziyaretçi
Massa geldi, Barricello gitti!
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2005, 05:19:37 ÖS »
bari bence satodan daha faydalı olur :wink:

memopad

  • Ziyaretçi
Massa geldi, Barricello gitti!
« Yanıtla #2 : Ağustos 05, 2005, 08:47:40 ÖÖ »
valla öyle görünüyor ki Button kontratı gereği seneye Williams'da katılımcak. Bu durumda seneye BAR-HONDA da Barichello-Sato ikilisini seyredebiliriz.

 Ferrari'nin kararı bence tartışılır. Tamam Barichello'yu gönderdiler ama onun yerine getirdikleri pilot daha yetenekli biri olmalıydı. Ben Massa'dan pek emin değilim..

Srkn®

  • Ziyaretçi
Massa geldi, Barricello gitti!
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2005, 10:19:16 ÖÖ »
bence bar honda button - bari ikilisinden oluşsa daha iyi :wink:
ferrari massanın takımın yapısını tanımasına güveniyor