Gönderen Konu: Mümtaz Tahincoğlu; " Başbakan'a Çıkacağım "  (Okunma sayısı 1212 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Mümtaz Tahincoğlu; " Başbakan'a Çıkacağım "
« : Ekim 05, 2005, 02:03:11 ÖS »
Mümtaz Tahincoğlu; " Başbakan'a Çıkacağım "



Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu tarafından GSGM Merkez Ceza Kurulu'na sevk edilen Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu isyan etti. Tahincioğlu; " Bıktım usandım artık Başbakan’a çıkacağım " dedi.

Tahincioğlu olayı basından öğrendiğini, kendisine bir tebligat gelmediğini söyledi. Başkan, kendisi için yapılanlardan artık sıkıldığını belirtirken, şöyle konuştu: " Ben başkanım. Her lisans çıkarana ben mi bakacağım. Bunu bir düşünsünler. Bir sistem var. Bu sistemde lisans çıkartılıyor. Türkiye’de birileri bir şeyler yapmak istiyor, bazı kişiler de onu baltalamaya çalışıyor. Yeter artık. Artık Başbakan’a çıkacağım. Gelişmeleri bir bir anlatacağım. Artık dayanamıyorum. Sudan ucuz bahanelerle beni yıpratıyorlar."

Tahincioğlu, Levent Ögel'e lisans vermediği ve Otomobil Sporları Federasyonu'nun isminde yer alan ''motosiklet'' ibaresini tüm uyarılara rağmen uzun bir süre kaldırmaması ve resmi yazışmalara hiç cevap vermemesi veya çok geç yanıt verilmesi nedeniyle GSGM Merkez Ceza Kurulu'na sevk edilmişti.