Gönderen Konu: İstanbul Park ulaşım planı  (Okunma sayısı 4403 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
İstanbul Park ulaşım planı
« : Ağustos 18, 2005, 01:04:50 ÖS »
İstanbul Park ulaşım planı

Pistimize 6 farklı noktadan ulaşım imkanı var... TEM, E5, Sahil Yolu ve Adapazarı'ndan gelen, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen ve deniz yoluyla İstanbul Park’a gelmek isteyenler için ayrı güzergahlar mevcuttur.

Ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamak için bilet türünüze ve bilet türünüzün bağlı olduğu renge dikkat edin... Bilet türünüz biletinizin sol üst köşesinde bağlı bulunduğu renklerle yazılmıştır. Bilet türünüze göre düzenlenen yönlendirmelere uyduğunuz takdirde hiçbir sorun yaşamadan pistte olacağınızı unutmayın...

TEM otoyolunu kullanarak gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri TEM Otoyolu üzerindeki Pendik Kurtköy Kavşağı’ndan sağa dönüp ileride Kurtköy gişeler kavşağından sola dönerek Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır. TEM otoyolunu kullanarak gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bileti sahipleri, Pendik Kurtköy kavşağını düz geçerek Şekerpınar Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Şekerpınar Kavşağı’ndan sola dönerek Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

E5 üzerinden gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri Pendik Kavşağı’ndan sola dönerek Pendik-Kurtköy yoluna bağlanıyorsunuz ve bu yolu takip ederek Formula 1 yoluna ulaşabiliyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır. E5 üzerinden gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bilet sahipleri, Pendik kavşağını ve kaynarca kavşağını düz geçerek, Çayırova-Bayramoğlu Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Bu kavşaktan sola dönüp Şekerpınar bağlantı yolunu kullanarak Şekerpınar kavşağına geldiğinizde sola dönüp Akfırat-Tepeören bağlantı yolunu kullanarak Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Sahil Yolundan gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri Kaynarca Kavşağı’ndan sola dönüp, E5-TEM Bağlantı Yolu’nu kullanarak Sabiha Gökçen kavşağına geldikten sonra sağa dönüp Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır. Sahil Yolu’ndan gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bilet sahipleri, E5 Karayolu’na bağlandıktan sonra, Çayırova-Bayramoğlu Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Bu kavşaktan sola dönüp Şekerpınar bağlantı yolunu kullanarak Şekerpınar kavşağına geldiğinizde sola dönüp Akfırat-Tepeören bağlantı yolunu kullanarak Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Deniz yolu ile gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri Kaynarca Kavşağı’ndan düz devam edip, E5-TEM Bağlantı Yolu’nu kullanarak Sabiha Gökçen kavşağına geldikten sonra sağa dönüp Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır. Deniz Yoluyla gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bilet sahipleri, sağa dönüp E5 Karayolu’na bağlandıktan sonra, Çayırova-Bayramoğlu Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Bu kavşaktan sola dönüp Şekerpınar bağlantı yolunu kullanarak Şekerpınar kavşağına geldiğinizde sola dönüp Akfırat-Tepeören bağlantı yolunu kullanarak Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri havaalanı çıkışındaki kavşaktan sağa dönerek Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır. Sabiha Gökçen Havaalanından gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bilet sahipleri, Formula 1 yoluna bağlandıktan sonra sağa Şekerpınar istikametine dönüyorsunuz. Şekerpınar Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Şekerpınar Kavşağı’ndan sola dönerek Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Adapazarı yolundan gelen VIP üyeleri, Padok ekipleri, Medya mensupları ve Gold bilet sahipleri, E5 Karayolu’ndan Kaynarca Kavşağı’na kadar devam edip Kaynarca Kavşağı’ndan sağa dönerek E5-TEM Bağlantı Yolu’na ulaşıyorsunuz. Bu yolu kullanarak Sabiha Gökçen kavşağına kadar geldikten sonra sağa dönüp Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Adapazarı yolundan gelen Silver, Bronz ve Açık Alan bilet sahipleri, Çayırova-Bayramoğlu kavşağından sağa dönüp Şekerpınar bağlantı yolunu kullanarak Şekerpınar Kavşağı’na kadar ilerliyorsunuz. Şekerpınar Kavşağı’na geldiğinizde soldan Akfırat-Tepeören bağlantı yolunu kullanarak Formula 1 yoluna bağlanıyorsunuz. Bu yol sizi İstanbul Park’a ulaştıracaktır.

Kaynak : msoistanbul.com