Gönderen Konu: David Richards Honda'yı alabilir  (Okunma sayısı 2342 defa)

metin16

  • Ziyaretçi
David Richards Honda'yı alabilir
« : Aralık 07, 2008, 05:54:41 ÖS »
   David Richard muhtemel Honda Racing F1 Team talipleri arasında en ciddi alıcı olabileceğine inanıyor. Bernie Ecclestone ve Max Mosley'inde gözetlemekte olduğu Japon takımına Richards'ında gözünü diktiği belirtiliyor.
   Honda'nın öngörülen satış koşulları arasında mevcut olan yüklü borçların ödenmesi ve buna karşılık Brackley'de görkemli fabrikanın satışı karşılığında ekibin ve malzemelerin oldukça düşük fiyatla satılacağından bahsediliyor.

Takımın bünyesinde bulunan 700 çalışanın ücretleride ciddi anlamda düşürülmş durumda.Honda'nın yıllık bütçesinin 300 milyon dolardan 70 milyon dolara düşeceği düşünülüyor.Bununla beraberAlıcının Honda'nın geleceğini garanti altına alacağına dair herkesi ikna etmesi isteniyor.

İngiliz gazetesi The Daily Telegraph 'in haberine göre David Richards muhtemel alıcılar içerisinde en ciddi olanı ve bu hafta sonu itibarıyla Honda ile anlaşmayı tamamlayacak.

56 yaşındaki Richards Honda'nın yabancı değil ve İngiliz takım patronu BAR-Honda da 2001'de çalışmaya başlamıştı.

Richards'ın takımı Prodrive'ın 2008 gridinde bulunması planlanıyordu fakat David Richards beklediği Mclaren-Mercedes müşteri aracı paketini elde edemeyince geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Richards'ın takımı alması durumunda; Torro Rosso ile testlere katılması beklenen Button'un, BAR-Honda yıllarında David Richards ile olan olumlu ilişkilerinin etkisiyle takımdaki yerinin garanti olduğu düşünülüyor.
Alıntı...




06HKN10

  • Ziyaretçi
Ynt: David Richards Honda'yı alabilir
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2008, 06:10:10 ÖS »
Bilgi İçin TeşekkürLer

BLACK ORANGE

  • İleti: 3425
Ynt: David Richards Honda'yı alabilir
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2008, 06:49:44 ÖS »
paylaşım için teşekkürler metinim...