Gönderen Konu: Button 'BAR'da kalmak istiyorum'  (Okunma sayısı 1482 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Button 'BAR'da kalmak istiyorum'
« : Temmuz 29, 2005, 11:05:08 ÖÖ »
Jenson Button gelecek yıl hangi takımda katılımmak istediği ile ilgili sessizliğini bozdu. Autosport'a konuşan Button BAR takımında kalmak istediğini ve Frank Williams'ın bu kararına anlayış göstermesini beklediğini açıkladı. 21 Ağustos'ta ülkemizde yapılacak olan Türkiye Grand Prix'inin ardında Button'ın sözleşmesine göre o artık Williams takımının bir pilotu olacak.

Ancak İngiliz pilot yaptığı açıklamada BAR takımında kalmak istediğini gerekçe olarakda BAR'ın kendisini şampiyon yapabilecek bir takım olduğunu gösterdi.

Button "İki yetişkin insan gibi oturup Frank Williamsile görüşerek aramızdaki problemleri çözmek istiyorum" derken geçen hafta sonu yapılan Almanya GP'de konuşan Frank Williams hiç bişeyin gelecek yıl kendisini Button'dan vazgeçiremeyeceğini söylemişti.

Button "Williams'ın içinde bulunduğu durumu çok iyi anlıyorum ancak onlarda beni anlamalılar. Sonuçta bir katılımçının kariyeri için bu kararlar çok önemli. Bende kendim için en iyisini yapmak istiyorum." dedi.

Button BAR takımının 12 ay öncesi ve şu anki durumu arasında çok fark olduğunu, o zaman aldığı Williams'a gitme kararının değiştiğini çünkü BAR takımı ile artık şampiyonluk kazanabileceğini düşündüğünü söyledi. Bu kararı almasındaki en önemli nedenin ise Honda'nın BAR hisslerinin bir bölümünü alması olarak gösterdi. "Honda bu tür bir davranışla şampiyonluğu ne kadar çok istediğini belli etti" diyen Button "Bu birliktelik sonunda şampiyonluk gelecektir. Ve ben bu olduğunda BAR-Honda'da katılımıyor olmak istiyorum" dedi.



Srkn®

  • Ziyaretçi
Button 'BAR'da kalmak istiyorum'
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2005, 04:34:45 ÖS »
zaten BAR ın sağlığı açısından kalması şart :)