Gönderen Konu: Briatore'den beklenmeyen açıklama!  (Okunma sayısı 1664 defa)

HONDA

  • Ziyaretçi
Briatore'den beklenmeyen açıklama!
« : Temmuz 13, 2005, 10:03:54 ÖÖ »
Briatore'den beklenmeyen açıklama!

Briatore 'Formula 1’in Mosley’e ihtiyacı var'. Renault patronu Flavio Briatore, Max Mosley’in yaşanan sıcak gelişmelere rağmen olaylara hakim olduğunu ve takımlarla ilişkileri düzgün tutmaya çalıştığını söyleyerek Ekim ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde tekrardan başkan olmasını umduklarını söyledi.

Renault patronu takımlarla FIA arasında düşünüldüğü kadar büyük sorunlar olmadığını söylerek "Gerçekten son birkaç yılda Mosley çok büyük işler başardı, çok zeki ve çok güzel fikirleri olan bir insan. Tam manasıyla herşey mükemmel değil bunu kabul ediyorum. Fakat yaptığı çoğu işin altından başarıyla kalktı. Genel manada bizimle aynı şeyleri düşünüyor bizde güvenliğe ve maliyetlerin düşürülmesini destekliyoruz, öyle düşünüldüğü gibi takımlar ve FIA arasında savaş yaşanmayacak, herkesin Formula 1’e ihtiyacı var tek sorun takımlar arasında para dağılımı buda halledilecektir" dedi.

Sözlerine devam eden Briatore "2008’den önce herşey şekillenecektir, Ferrari’nin biraz sorunları var bunu hepimiz biliyoruz. Bütün takımlar FIA ve Ecclestone ile anlaşma yapmak için uygun zemini hazırlayacaktır. Ya FIA ile ya da Ecclestone ile devam edebiliriz, bizim iki tarafla da sorunumuz yok. Zamanı gelince herşey şekillenecektir" diyerek sözlerini tamamladı.



Srkn®

  • Ziyaretçi
Briatore'den beklenmeyen açıklama!
« Yanıtla #1 : Temmuz 14, 2005, 09:40:51 ÖÖ »
bu flavıo kadar yavşak bi adam daha yok  :evil:

memopad

  • Ziyaretçi
Briatore'den beklenmeyen açıklama!
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2005, 09:48:26 ÖÖ »
nabza göre şerbet veriyor adam..

Srkn®

  • Ziyaretçi
Briatore'den beklenmeyen açıklama!
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2005, 09:50:42 ÖÖ »
her zamanki huyu :evil: