|
35YE720
Ziyaretçi
|
 |
« : Temmuz 28, 2005, 04:23:02 ÖS » |
|
EveT, F1 DunYa SamPıYonASıNı Ist. EtabI ToFasın DuzZENleDıgı kampAnyADA 28. YeDek Olmusum Yaw Sans Mı? SansIzLık Mı AnlamadIM,,, SızCE Hak KazaNırMıyım???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDA
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2005, 04:24:33 ÖS » |
|
EveT, F1 DunYa SamPıYonASıNı Ist. EtabI ToFasın DuzZENleDıgı kampAnyADA 28. YeDek Olmusum Yaw Sans Mı? SansIzLık Mı AnlamadIM,,, SızCE Hak KazaNırMıyım??? Walla hem yedek kem 28 diyince bi kaldım ama şöyle söyliim kapasite çok büyük sanırım herkese yetecek gibi gözüküyor. :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PASAKIZI
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2005, 04:31:23 ÖS » |
|
EveT, F1 DunYa SamPıYonASıNı Ist. EtabI ToFasın DuzZENleDıgı kampAnyADA 28. YeDek Olmusum Yaw Sans Mı? SansIzLık Mı AnlamadIM,,, SızCE Hak KazaNırMıyım??? benım bı arkım gelmes ıse sana davetye verebılırım... bunun ıcın onumuzdekı hafta hatırlat olurmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDA
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2005, 04:32:20 ÖS » |
|
EveT, F1 DunYa SamPıYonASıNı Ist. EtabI ToFasın DuzZENleDıgı kampAnyADA 28. YeDek Olmusum Yaw Sans Mı? SansIzLık Mı AnlamadIM,,, SızCE Hak KazaNırMıyım??? benım bı arkım gelmes ıse sana davetye verebılırım... bunun ıcın onumuzdekı hafta hatırlat olurmu Valla funda bende istiyorum o davetiyelerden biz iki iyi arkadaşız hem değil mi?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Srkn
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2005, 04:34:16 ÖS » |
|
paşakızı olunca davetiyeler beleş biliyonmu funda nasılsın :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PASAKIZI
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2005, 04:34:39 ÖS » |
|
ok dedıgım gıbı 4 davetyem var honda locasımı dıyım n dıyım iste ,ama 2 arkıma sozum var ,onlar tatıle gıdıcek gıbıler haftaya bellı olucak o yusden bısı dıyemıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PASAKIZI
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2005, 04:35:12 ÖS » |
|
paşakızı olunca davetiyeler beleş biliyonmu funda nasılsın :wink: ahahahahahahaha mc laren dıyorum sızee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Srkn
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2005, 04:37:49 ÖS » |
|
paşakızı olunca davetiyeler beleş biliyonmu funda nasılsın :wink: ahahahahahahaha mc laren dıyorum sızee  tamam işte bende onu diyorum :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PASAKIZI
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2005, 04:39:58 ÖS » |
|
paşakızı olunca davetiyeler beleş biliyonmu funda nasılsın :wink: ahahahahahahaha mc laren dıyorum sızee  tamam işte bende onu diyorum :wink: ben sana kendı davetyemı verırım  once adamımı ayarlamak kaydı ıle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HONDA
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2005, 04:41:35 ÖS » |
|
Bak yaaa 2 dakkada satışa geldikk burda... şşşşşhhh I'm here my friend, can you hear me?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PASAKIZI
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 28, 2005, 04:44:39 ÖS » |
|
Bak yaaa 2 dakkada satışa geldikk burda... şşşşşhhh I'm here my friend, can you hear me??  ahahahahahaha susuyorum bekleyın dıyorum ıste ayarlayabılırsem hepınıze bırden ayarlıcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Srkn
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2005, 04:45:13 ÖS » |
|
paşakızı olunca davetiyeler beleş biliyonmu funda nasılsın :wink: ahahahahahahaha mc laren dıyorum sızee  tamam işte bende onu diyorum :wink: ben sana kendı davetyemı verırım  once adamımı ayarlamak kaydı ıle tamam tamam o problem değil zaten o gün ben McLaren garajınada giricem yarış sonu :wink:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35YE720
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2005, 05:24:07 ÖS » |
|
AnAAAa Ne MuhabBEt DonMus BurDA Walla ILk Soz BanA BıleT BenıM, TakdıR PaSaKIzıNIN,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35YE720
Ziyaretçi