|
|
TheX
Honda City
TheX
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 24, 2007, 03:34:12 ÖS » |
|
Faruk adamlar boyaya faydalı geldigini soluyorlar..
|
|
|
|
|
|
Just Say . What do you Want.. i always Ready.!
|
|
|
|
Can_DCK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 24, 2007, 05:46:04 ÖS » |
|
Hayır Kaliteli Üründe Paasta Minimum Hasar Verir. Ürün Çok Önemli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 24, 2007, 07:08:33 ÖS » |
|
gazla araba falan yıkamayın arkadaşlar..yazık aracınıza..alın meguiars ın NXt tisini, her ay atılan cila ile bir kutusu 15 ay falan gider hatchback arabalar.. 15 aylık parlaklığın bedeli sadece 100 ytl..birde meguiarsın pastası var..oda 4 - 5 ayda bir ister sadece..ince tabaka ile araca zararda vermez...2 yıldır kullanıyorum..boya test aparatı hiç birşey bulamadı aracımda..
denendi ve görüldü...hurafelere inanmayın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 25, 2007, 01:34:09 ÖÖ » |
|
gazla araba falan yıkamayın arkadaşlar..yazık aracınıza..alın meguiars ın NXt tisini, her ay atılan cila ile bir kutusu 15 ay falan gider hatchback arabalar.. 15 aylık parlaklığın bedeli sadece 100 ytl..birde meguiarsın pastası var..oda 4 - 5 ayda bir ister sadece..ince tabaka ile araca zararda vermez...2 yıldır kullanıyorum..boya test aparatı hiç birşey bulamadı aracımda..
denendi ve görüldü...hurafelere inanmayın..
Altıner bu ürünlerin tam isim ve kodlarını paylaşırmısın ...Fotoları varsa daha hoş olur benim aklıma yattı vallaha... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 27, 2007, 08:42:52 ÖS » |
|
NXT CİLA - kolay uygulama  NXT PASTA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 27, 2007, 09:37:02 ÖS » |
|
NXT CİLA - kolay uygulama  NXT PASTA  Sağol dostum..Ellerine sağlık hemen satın alıyorum ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ErDa
Honda City
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 27, 2007, 11:10:39 ÖS » |
|
bence gazla yanı doğru tabirle gaz yağıyla aracı yıkamak sakıncalı..  bildiğim kadarıyla bu gaz yağı asfalt bulaşan aracları temizlerken kullanılıyor..yani gazla araç yıkanılırsa boya incelebilir..  Dediğin gibi asfalt bulaştığında işe yarıyor gaz yağı bu yaz asfalt bulaşınca temızledık arabayı boyayı incelteceğıne bende ınanıyorum. aracınıza acımıyorsanız sürebılırsınız tabi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheX
Honda City
TheX
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 28, 2007, 11:50:40 ÖÖ » |
|
Mazotun bı zararı varmıdır boyaya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faruk
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 28, 2007, 11:53:49 ÖÖ » |
|
Mazotun bı zararı varmıdır boyaya
arkadaşım kimyasal-yanıcı herşeyin boyaya zararı vardır..  sabunun bile boyaya zararı vardır.. 
|
|
|
|
|
|
 Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
|
|
|
TheX
Honda City
TheX
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 28, 2007, 12:36:46 ÖS » |
|
BU nxt yi internetden satan bi yer varmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Can_DCK
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 28, 2007, 12:40:01 ÖS » |
|
meguiars şubelerinden alabilirsin anadolu yakasında kızıltoprak ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EXELANCE
Honda City
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 27, 2008, 11:57:39 ÖÖ » |
|
arkadasım gaz yağı da iyi bir uygulama ama sadece cila kullanarak gaz yağından daha iyi bir sonuç alabilirsin pasta kullanma aracında çizik yoksa bilindiği gibi pasta boyayı alıyo ama sadece cila kullanırsan muhtesem bir goruntu elde edersin bu olayıda 3,4 ayda bir tekrarlarsan herdaim aracın parlak kalır ve oto sampuanı olarakta cilalı sampuanları seçmeni tavsiye ederin sana kolay gelsin arkadasın yardımcı olabildiysem sevinirim:))
|
|
|
|
|
|
honda muhtesen bir arac
|
|
|
recepyuksel
Honda City
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 30, 2008, 11:52:41 ÖS » |
|
Bende Taksicilik yaptığım zamanlarda çok kullandım gazlı bez. Komple yıkama değilde çogu taksicinin bagajında bulunur bu bezden. hem tozu çabuk toplar hemde arabayı cilanmış gibi parlak gösterir. 2 dk. da arabayı baştan aşagı şimdi ciladan çıkmış gibi yapabilirsin bu bez sayesinde. (aslında bezde değil püsküllü bir kalın ve yumuşak ipten yapılmış bir silgi.) Boyaya zarar verirmi bilmiyorum ama 2 saatte bir arabayı temizlimek zorunda olğunuz bir işte çalışıyorsanzı acayip yardımcı oluyor insana. Kimse boyayı falan düşünmüyor bu taksicilik işinde merak etmeyin. Arada bir aracını acil durumlarda parlatman gerekiyorsa kullanabilirsin. Yıkamanı tavsiye etmem ama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|