Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır
Gönderen Konu: XENONDA MARKA SECİMİ  (Okunma Sayısı 4475 defa)
8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #60 : Şubat 21, 2008, 04:45:00 ÖS »

xzenon olayını  ufak bir  açıklık  getiriyim  xzenonda  seçimindeki  dikkat  edilecek  tek  husus  arıza  lambası  yakmaması  ve  araçın diger  parçaları  zarar  vermemesi  piyasadaki  taiwan ve çin işi  olanlarda bu  sorun  var  ama  şöle diyim sibirya  malı ve  malezya  malı  xzenonlar  var fiyat  olarak  mtecle yarı  yarıya sorunsuz xzenonlar  mevcut 2  yıl beyin  1 yıl ampul garantisi  var space.silikon.hid

adaşım bizim vtecII lerde arıza lambası varmı? ben hiç dikkat etmedim bu zamana kadar. varsa da inş yanmaz Tongue
bu arada sen hangi markayı kullanıyosun? memnunmusun xenonlarından?
ben şu anda normal beyaz ampul taktım(markasını bile bilmiyorum,ucuz bişey), adam yağmurda görüntü kaybı olur fln dedi ama sisli havada da deneme şansı buldum geçenlerde... tatmin edici..

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #61 : Şubat 21, 2008, 08:44:20 ÖS »

bende 3  takım  xzenıon olunca markalar  biraz  farklı     3  marka  var  araçımda oldukça  memnunum  bizdede arıza  lambası  var   uzuz  çin işi  xzenonlarda  arıza  lambası  yakıyor

YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
utqu
Honda Prelude

« Yanıtla #62 : Mart 23, 2008, 03:11:32 ÖÖ »

detaylı bilgiler ve yorumlar için sağolun arkadasler bende yeni kasa civic var angel ve xenon taktırmaı düşünüyorum yorumlardan su kanaate vardım 6000k performans olarak diğerlerinden daha ii gözüküo özellikle yağmurlu havalarda fakat aklıma takılan sey h? kaç almam gerekio sislere h11 die duymustum fakat angellere hangisi oluyo yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler

nO tunE nO Life...
tahir
Honda Jazz
*

« Yanıtla #63 : Nisan 25, 2008, 10:32:23 ÖS »

kardeşim mtec iyi ama o paralar verılmez bence.. monza ve ya cartech xenon olan arkadasın varsa mtec ten cok farkı olmadıgını goreceksın.. kelvınlerde de senın tercıhıne kalmıs 8000 k
ıceblue dedıklerı ucuk bır mavıdır... ama daha canlı bır gorunum ıstersen 6000 k tercıh etmen lazım
zaten mtec dedıgınız olay 4750 k le ismini duyurmus oda cok goz alıcı bır beyaz dır.
hakan
Honda City
*

« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 03:55:27 ÖÖ »

Mtec piyasayı elinde tutan en iyi firmalardan biri bu konuda. Ancak Cenmax'ta tamamen güvenli ve garantili ürünler satıyor. Tercih edilebilecek 2 iyi xenon firması..

EP3 CTR
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #65 : Mayıs 04, 2008, 04:42:29 ÖS »

MTEC

mtrnt
Honda City
*

« Yanıtla #66 : Mayıs 26, 2008, 01:11:30 ÖÖ »

Slm arkadaşlar şu sıralar aracım için xenon far bakıyorum.. Kayserideki Honda servisi kısalara, uzunlara ve sislere olmak üzere 3 kit takmayı önerdi. Benim merak ettiğim uzunlarda xenon oluyor mu? Çünki xenon ısınıp yandığı için sellektör esnasında hemen tepki veremeyebileceği için çok sağlıklı olmadığını duymuştum. Daha sonra Geceucusu.com'da mercekli farların daha iyi sonuç verdiğini okudum. Bende direkt xenon kiti ile çevirme fikrinden biraz uzaklaştım bunun üzerine. İnternette Civic HB için mercekli far baktım ama beni çok cezbeden bişey bulamadım. Sonra öğrendim ki Civic Type-R'da da xenon far varmış. Acaba Type-R farı bnm arca olur mu? Olursa fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
honda_team
Honda NSX

Doğanay

« Yanıtla #67 : Mayıs 26, 2008, 03:24:45 ÖS »

Slm arkadaşlar şu sıralar aracım için xenon far bakıyorum.. Kayserideki Honda servisi kısalara, uzunlara ve sislere olmak üzere 3 kit takmayı önerdi. Benim merak ettiğim uzunlarda xenon oluyor mu? Çünki xenon ısınıp yandığı için sellektör esnasında hemen tepki veremeyebileceği için çok sağlıklı olmadığını duymuştum. Daha sonra Geceucusu.com'da mercekli farların daha iyi sonuç verdiğini okudum. Bende direkt xenon kiti ile çevirme fikrinden biraz uzaklaştım bunun üzerine. İnternette Civic HB için mercekli far baktım ama beni çok cezbeden bişey bulamadım. Sonra öğrendim ki Civic Type-R'da da xenon far varmış. Acaba Type-R farı bnm arca olur mu? Olursa fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

h.geldiniz ama ilk öncelilkle kendini sizi tanıyalım bölümünde yeni üyelerin dikkatine isimli bir konu var onu aç orada yazan yeni üye tanıtım formunu kopyala yeni konu aç oraya yapıştır ve soruları cevapla.

mtrnt
Honda City
*

« Yanıtla #68 : Mayıs 27, 2008, 11:58:09 ÖÖ »

hoşbulduk Smiley
işlemi yerine getirdim Smiley
honda_team
Honda NSX

Doğanay

« Yanıtla #69 : Mayıs 28, 2008, 02:52:23 ÖS »

hoşbulduk Smiley
işlemi yerine getirdim Smiley

Peki teşekkürler Smiley.

poşetçay
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #70 : Mayıs 28, 2008, 03:02:19 ÖS »

bnm sislerimde cratiwe 9000k var farlarımda ise 8000k hayet memnunum 1 yılı geçti hiç bir sorun yaşamadım fiatta uygun 200ytl flndı şimdi birazda düştü fiatları pahalı olan güzel die bişey yok 2 yıl garantili we markayada para wermek şaçma

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
yedekcioto
Honda Jazz
*

« Yanıtla #71 : Ekim 05, 2008, 11:39:20 ÖS »

Xenonda en iyi aydınlatma 6000k de sağlanır. ben 3 yıldır xenon satıyorum ve bi marka öneremiyeceğim çünkü piyasadakilerin hepsi çin malı ve belli belirsiz markalar. Xenon istiyen arkadaşlara teklif verilir.
Sayfa: 1 2 3 [4] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: