Gönderen Konu: Beyaz Meleğime Modifiye Önerileri [Civic FD6]  (Okunma sayısı 3202 defa)

Proctives

  • Professional
  • İleti: 6
Beyaz Meleğime Modifiye Önerileri [Civic FD6]
« : Mart 22, 2014, 02:46:47 ÖS »

Değerli abilerim ve kardeşlerim. 2010 Model Civic Premium makyajlı kasa manuel  aracım var.Aracımda sadece plakada ayyıldızlı kırmızı TR var. Onun haricinde hiçbirşey yok,tamamen fabrika çıkışı.Motor ve egzoz konusunda bilgim yok,sadece modifiye hastasıyım. Aracıma yaptırmak istediğim şeyler var ve bunlar hakkında bilgi almak ve yorumlarınızı almak istiyorum.Normalde bunları aralıklarla ayrı konular açarak soracaktım ama aklımdaki tüm soru işaretlerini tek bir mesajda dile getirmek istedim.Bu kadar fazla soru sorulur mu demeyin,üşenmeden okuyan abi ve kardeşlerimden öneri ve bilgiler istiyorum.Aşağıda sıralayacağım maddeler hakkında beni bilgilendiren birisi olursa hayır duamı alır,çok sevinirim.

1- Arabama BodyKit yaptırmak istiyorum. İki farklı çeşidi varmış. Arka çift egzoz ve ortada F1 lambalı olan(Ön tampon komple farklı,üçgen cins),bir de ön tampona küçük bir ek ve arka taraf sade bir ek. Ben sade olanı düşünüyorum hem daha maliyetli hem de hoşuma gittiği için. Plastik olanından alacağım. Ankara'da bu işi yapan en iyi yer neresidir?
http://imageshack.com/a/img811/407/lq0v.jpg
http://imageshack.com/a/img42/7198/izqu.jpg

2- Arka tamponu yukarıdaki resimdeki gibi yaptırıp ön tamponu da aşağıdaki gibi yaptırsam yani mugen ön tampon yaptırabilir miyim?
http://imageshack.com/a/img35/1239/e495.jpg

3- Cam filmi çektirmek istiyorum. En fazla 2 numara olacak şekilde,çok pahalı olmasın ve kaliteli olsun istiyorum.Ankara'da bu işi yapan en iyi yer neresidir?

4- Arka plaka ışığından tutunda,kapı altı ışıklar,iç aydınlatma ışıkları ve bagajı komple beyaz yapmak istiyorum. Hangi tarz ampüller almam lazım ve nereden temin edebilirim?

5- Yan aynalar ve arka stopların alt kısmına(sinyal ve geri) film çektirsem nasıl durur sizce?

6- Ön tarafın sinyal lambalarının sinyali açmadan da sarı yanmasını istiyorum yani sürekli. Hem park açıkken hem de normal farlar açıkken yansın istiyorum.Galiba Amerikan sinyal modülü oluyor. Bunu yaptırırsam normal sinyaller çalışmayacak mı,sadece aynadaki sinyaller mi çalışacak?
http://imageshack.com/a/img845/6352/3njk.jpg
7- Arka sis farını çift taraflı yaptırmak istiyorum ve normal farlar açıkken sağ ve sol toplam 4 kırmızı lamba yansın istiyorum. Galiba bu da park modülü oluyor. Bunu herhangi bir elektrikçi yapamaz mı illa modifiyecilere gidip 60-70 TL ödememiz mi lazım?
http://imageshack.com/a/img593/3540/d24v.jpg
8 - Aracımda 7000 devirde filan kesici devreye giriyor. Egzoz sesi olmadıktan sonra bir zevk alamıyorum. Egzoz taktırsam tok bir ses almak istiyorum çünkü maliyeti ne kadar olur? Veya sağlam bir hava filtresi alsam istediğim sesi alabilir miyim? Hava filtresi olarak ne önerirsiniz? Yakıtı çok fazla etkiler mi? Ve son olarak 7000'de devreye giren kesiciyi daha aşağılara çekmek (5000) mümkün müdür? Kim yapabilir bunu?
BUNUN GİBİ BİR SES
http://www.youtube.com/watch?v=iZgNshKpmwY


Normalde bunları aralıklarla ayrı konular açarak soracaktım ama dediğim gibi aklımdaki tüm soru işaretlerini tek bir mesajda dile getirmek istedim. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Saygılar sunarım...



ChuckBartowsKi

  • İleti: 5
Ynt: Beyaz Meleğime Modifiye Önerileri [Civic FD6]
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2014, 09:15:18 ÖS »
Tok bir egzoz sesi istiyorsanız iyi bir egzozcu bulup yaptırabilirsiniz benim aracımda 2007 Elegance aynısının 300 TL ye yaptırdım gayet tok ve güzel bir sesi var...

Bu araçlara hava filtresi taktırmayın zararlı takarlar ama bizim sanayici tanıdıklarımız var arabaya zarar vereceğini söyledi... Hava filtresi tavsiye etmiyorum.

Amerikan park dediğiniz modül basit bir modül ama çok ısınanları var dikkat edin ondan almayın.