Değerli Hondacı dostum...
LPG li olarak da aramız hoş geldin....
Opet Aygaz ı yıllarca kullandığım farklı bir kaç aracımda şah değil padişah olarak gördüm ve kullandım.... hiç bir zaman da üzerine toz kondurmadım.... ama ne zaman ki 1.6i ES de sıralı sistem LPG ile Opet Aygaz almaya başladım o zaman hesap değişti... Aracın çekişi iyiydi ama sarfiyat maalesef ortalamaları deldi...
100km/14 - 15 lt

Uzun uğraşlar ve denemeler sonucu aracımın Totalgas - İpragaz ve Milangaz ile en iyi km lere ulaştığını ve 100km 9 - 10lt değerlerine düştüğünü gördüm... Eşe dosta tavsiye eder miyim, hayır... Çünkü her araç kendisi hangi, gazı beğenirse o na göre yakıyor... Mesela Kuzenimin toyotası BP gas harici yerden aldığı zaman resmen İÇİYOR ... + Benim hacı şahin opet harici gaz koyduğumda sabahları çalışmazdı zamanen . . .

O yüzden tavsiye arama, deponu doldur.... 200 - 250 km yap, performansı ve tüketimi öyle değerlendir...
Bu arada bi ara Aygaz a geri dönmeyi düşündüm, katkılı vs reklamları çok oldu idi, bir kaç taksici esnaf arkadaşa sordum, filtre tıkama ve tekleme sorunu olduğundan bahsettiler... aman dedim gerek yok... sözünü ettiğim 3 firmanın hangisi denk gelirse oradan doldurmaya devam . . .