Gönderen Konu: lpg tankı  (Okunma sayısı 24317 defa)

mali

Ynt: lpg tankı
« Yanıtla #25 : Ocak 13, 2010, 10:01:22 ÖS »
küçük lastik bulma zor ben baya bi aradım
stepneye güzel bir kılıf takıp kullanabilirsin bagajda kötü görünmez o zaman

rewhard

mali

« Yanıtla #27 : Ocak 13, 2010, 10:12:28 ÖS »
birazda pazarlıkla alınır hemde güzel olur :)
http://www.sahibinden.com/ince_stepne-69WQQaXQQ20340508WQQpXQQdisplayitem?  ;)

bu arada çakmaklığa takılan küçük kompresörler var 15-20 tl civarı
ben onlardan aldım stepneyide eve koydum
biraz riskli ama 1 senedir çok şükür sorun yaşamadım
havası inince onla şişirip yola devam ediyorsun
zaten yolda giderken lastik hava salmıyor :)

rewhard

« Yanıtla #28 : Ocak 13, 2010, 10:14:29 ÖS »
dediğim gibi şehir içinde sorun yokta uzun yolda ne olur ne olmaz bundan alıp katmak lazım bikenara..

tasch

« Yanıtla #29 : Ocak 13, 2010, 11:38:58 ÖS »
Bende şehir içinde sorun olmayacağını düşünüyorum.Senede 2-3 kez çoluk çocuk uzun yola  çıkmamız gerekiyor, çocuk olunca halıyle bagaj daha bir ön plana çıkıyor.Birde ailece yolda kalıp perişan olmak var allah korusun.

mali

« Yanıtla #30 : Ocak 13, 2010, 11:42:42 ÖS »
ben bu yaz 1000 km fazla yol yaptım stepneyi evde bıraktım
biraz riskli ama artık hemen hemen her yerde 2-3 km arayla petrol lastikçi var
çocuk olunca bagaj çok önemli oluyor
bir evdeki herkesin bagajı kadar çocuğunda oluyor :)

Bende şehir içinde sorun olmayacağını düşünüyorum.Senede 2-3 kez çoluk çocuk uzun yola  çıkmamız gerekiyor, çocuk olunca halıyle bagaj daha bir ön plana çıkıyor.Birde ailece yolda kalıp perişan olmak var allah korusun.

tasch

« Yanıtla #31 : Ocak 14, 2010, 05:46:10 ÖS »
Bu küçük lastik dediğiniz volkswagen'lerin stepnesi gibi mi oluyor.El arabasının tekeri gibi :) Şayet öyle ise bizim arabalara uyarmı.Okadar küçük bir teker bagajda bayağı yer kazandırır.
« Son Düzenleme: Ocak 14, 2010, 05:48:09 ÖS Gönderen: tasch »

kacaman

« Yanıtla #32 : Ocak 14, 2010, 06:05:17 ÖS »
hakikaten ince ebatlı stepne ve simit tank yapılsa orjinal gibi olur

maribal

« Yanıtla #33 : Ocak 19, 2010, 09:46:08 ÖS »
ben stepneyi attım yerine lastik tamir spreyleri var ondan aldım ayrıca pompamda mevcut inşallah kötü bir durumla karşılaşmam ümaniye sanayide bir tornacıda michelin ince stepne buldum tornada civice göre yapmış 100 tl istiyor

kacaman

« Yanıtla #34 : Ocak 20, 2010, 06:08:03 ÖS »
ben stepneyi attım yerine lastik tamir spreyleri var ondan aldım ayrıca pompamda mevcut inşallah kötü bir durumla karşılaşmam ümaniye sanayide bir tornacıda michelin ince stepne buldum tornada civice göre yapmış 100 tl istiyor
dostum o spreyi birkez patlamış durumdaki lastiğimize denemiştik hiç faydası olmadı, stepneyi taktık.

hibo

« Yanıtla #35 : Ocak 20, 2010, 10:58:49 ÖS »
dostum o spreyi birkez patlamış durumdaki lastiğimize denemiştik hiç faydası olmadı, stepneyi taktık.

iki kez lastik patlamasıyla karşılaştım,her ikisindede sprayin müthiş pratikliğine tanık oldum,stepne sürekli bagjda ama  henüz kullanmadım,umarımda kullanmam...sonuç mükemmel,kesinlikle tavsiye...sprayi sık,eğer ihtiyaç olursa benzinlikte biraz daha hava takviyesi,sonra sorunsuz yola devam:))

outcry666

« Yanıtla #36 : Ocak 20, 2010, 11:54:29 ÖS »
simit tanka evet güvenilmez göstergesine bir de %80 olayı çok doğru tam %80 alması lazım eğer almıyorsa muhtemelen depoda hava vardır sistemin havasını aldırmayı deneyebilirsin çünkü bazı uyanık istasyonlar arada lpg ile birlikte çok az da olsa hava gönderebiliyorlar buna bizzat şahit oldum.ve depoyu pompa attıktan sonra zorlamak şamandıra ya çok büyük hasarlar verir.mekanikten anlayan arkadaşlar az çok bilirler şamandıra sonuçta mekanik bir sistem ve belli bir üst noktası var o üst noktada depoyu full gösterir o siz depoya daha fazla zorladıkça o şamandırayı da yukarıya doğru zorlarsınız bu da şamandıraya çok büyük hasarlar verir.benim pederin bir kere şamandıra kırıldı yenisini taktılar o yüzden ve şu anda deponun içinde 2 şamandıra var :) çıkaramadılar da öyle kullanıyor :)

tasch

« Yanıtla #37 : Ocak 29, 2010, 09:10:53 ÖS »
Değerli arkadaşlar lastık tamir spreyini kullandınızmı? Yanlış bilmiyorsam o mucize spreyi bir kez, sıktığınız lastiği'de bir kez kullanabilyorsun ikinci şansın yok.Tam emin olmamakla böyle olduğunu okumuştum kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
« Son Düzenleme: Ocak 29, 2010, 09:11:59 ÖS Gönderen: tasch »