Gönderen Konu: HONDA, BRC ile yaptığı anlaşmayla,yeni bir Honda Civic Sedan modeline sahip.....  (Okunma sayısı 5573 defa)

nisay

  • İleti: 1040
Artık LPG Seçeneği de Var!

Honda, BRC ile yaptığı anlaşmayla, yeni bir Honda Civic Sedan modeline sahip olan müşterilerine garanti şartlarını değiştirmeden LPG dönüşüm imkânı sunmaya başladı.

Honda, kurduğu iş ortaklıkları ile müşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda’nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul’da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araç satın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar.

Müşteri memnuniyeti artacak
 
Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.”
 
LPG dönüşümünde Honda garantisi
 
Honda’nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan’lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC’nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.


kAYNAK:http://otomobil.milliyet.com.tr/artik-lpg-secenegi-de-var-/otoguncel/haberdetay/18.10.2011/1452139/default.htm?ref=milliyet_anasayfa










01HoNdA

  • İleti: 19
ne  zaman  başlayacaklar  bu  lpg  işine  soruyorum  servislere  hiç  bilgileri  yok 

yagmur

  • İleti: 11
Ynt: HONDA, BRC ile yaptığı anlaşması
« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2011, 10:30:04 ÖÖ »
Japon otomobil devi HONDA' da BRC' yi seçti

yazan izmir brc yetkili bayi starotogaz
haber ıcerık detayı www.izmirbrc.com sayfasından

18/10/2011 17:16 0 Comments 

BRC kalitesi HONDA tarafından da test edilip onaylandı..

HONDA Türkiye ile BRC Türkiye distribütörü 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. arasında yapılan anlaşmanın imza töreni 14.Ekim.2011 tarihinde İstanbul' da yapıldı.

İmza törenine BRC CEO' su Mr. Mariano Costamagna, HONDA Türkiye Genel Müdürü Mr. Hideto Yamasaki ve 2A MÜHENDİSLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Örücü katıldı.

Anlaşma kapsamında HONDA Civic modellerle birlikte CRV, Accord ve Jazz modelleri de yakında LPG seçeneğiyle 6 yıl garantili olarak müşterilere sunulmaya başlanacak.

Honda'da Artık LPG Seçeneği de Var!

Honda, BRC ile yaptığı anlaşmayla, yeni bir Honda Civic Sedan modeline sahip olan müşterilerine garanti şartlarını değiştirmeden LPG dönüşüm imkânı sunmaya başladı.

Honda, kurduğu iş ortaklıkları ilemüşterilerine yeni ve yaratıcı alternatifler geliştirmeye devam ediyor. Honda, İtalyan yakıt dönüşüm sistemleri firması BRC ile imzaladığı anlaşma çerçevesinde, müşterilerine yeni bir Honda Civic Sedan satın aldıklarında LPG dönüşüm opsiyonu da sunmaya başlıyor. Honda'nın LPG dönüşümlü araç projesi çerçevesinde LPG dönüşüm kitleri üreten BRC, Türkiye Distribütörü 2A Mühendislik ile Honda Türkiye, iki markanın ortak projesini başlatan anlaşmayı 14 Ekim 2011, Cuma günü İstanbul'da imzaladı. Honda bayilerinin BRC bayilik sistemine dahil edilmesiyle başlayacak olan bu uygulamada, sıfır kilometre araçsatın alan müşteriler, LPG kitli araç satın alma opsiyonuna da sahip olacaklar

Müşteri memnuniyeti artacak
Toplantıya katılan Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Türkiye'de yaklaşık her 3 otomobilden birine LPG dönüşümü uygulanmaktadır. Honda olarak bu talebi karşılamak üzere müşterilerimize Honda garantili LPG dönüşüm opsiyonu sunmaya başlıyoruz. LPG dönüşümü yapılan araçlarda da sunulacak 6 yıl 150.000km garanti imkânı ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.

"LPG dönüşümünde Honda garantisi"
Honda'nın tüm modellerinde sunduğu 6 yıl 150.000 km. garanti, Honda bayileri tarafından LPG kiti uygulanmış 0 kilometre Civic Sedan'lar için de geçerliliğini devam ettirecek. Bu sayede sıfır kilometre bir Honda satın alan müşteri, aracına isterse LPG opsiyonu ekletebilecek ve 6 yıl 150.000 km. garanti hakkından herhangi bir değişiklik olmadan yararlanmaya devam edecek. Honda ve BRC'nin yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde tüm Honda modellerinde LPG dönüşüm opsiyonunun sunulmaya başlaması hedefleniyor.

coast_guard

  • İleti: 42
Merhabalar, benim aracıma dün monte edildi henüz yakıt değerini falan ölçme imkanım olmadı ama gördümki performansta hiç bir kayıp olmadı. özel civic için için üretilen brc lpg kiti kullanıldı hiçbir yer delinmedi üstelik garantide devam ediyor. kaputu açın lpg olduğunu zor anlarsınız diyebilirim.

piscocuk

  • İleti: 3205
herkez yolunu bulmuş..dışarda lpg taktır servise aracını almazlar..neden kapalı alan..ama onlar takarsa alırlar..süperrr

CAGLAR28

  • İleti: 978
konu verildi daha önce.hem de kaç kere .. bununla birlikte serviste şuan 2010 aracımı alsalar da taktırmam :)