Gönderen Konu: 2012 Honda civic eleganse otm lpg için tavsiye  (Okunma sayısı 19069 defa)

ASVTEC19

  • Moderator
  • *****
  • İleti: 420
Ynt: 2012 Honda civic eleganse otm lpg için tavsiye
« Yanıtla #50 : Mayıs 01, 2013, 05:52:46 ÖÖ »
Ulaşım35 - neco otogaz aynı kışı sanırım. Incelemek için geçici olarak konuyu kılıtlıyorum.

@neco otogaz
Türkiye'deki lpg li araç sayısı nedir, öğrenebilir miyiz?


Şikayetvar.com'da Atiker hakkında 469 şikayet mevcut, BRC hakkında ise sadece 57 şikayet mevcut.

Atiker kaliteli olarak lanse edilse de, takan ustaların bilimsellikten uzak fevri hareketleri sebebiyle bu zamana kadar araç sahiplerinin gözünde çok puan kaybetti.

Ben bugün 2. el LPG sistemli bir araç alacak olsam Atiker lpg'li bir aracı tercih etmem. Atiker'in ürettiği ürünler istediği kadar kaliteli olsun, önemli olan markanın araç sahiplerine vereceği güven.

Kendi aracıma LPG sistemi taktıracağımda da önce kendi araştırmamı yaptım, alacağım ürünün uluslararası güvenlik standartlarına uygunluğunu ve sertifikalarını araştırdım, taktıracağım bayiyi araştırdım ve sonrasında kararımı verdim. Eğer sanayideki ustaya kalsak hangi firma ile satış anlaşması varsa (o ay hangi üründen ne kadar satması gerekiyorsa) onu satması gerektiğini biliyoruz. Bu bayilikler keyfi verilmiyor, ayda şu kadar ürün satmak lazım gibi şartlar var.


Söyledikleriniz o kadar mantıksızki Nitekim ATİKER a.ş ile olan kısmı ..
Atiker a.ş  sizin söylediğiniz standartların üstünde bir üretici firmadır. Yerli üretimdir özellikle mekanik kısmı Yedek parça bakımından zengin bir firmadır yURTDIŞINDA üretim yapan büyük bir firmadır. Ben 6 yıldır atiker bayisiyim bunun yanında italyan vasfında olan sistemler benim servisimde daha önceden vardı Servis olarak da Yaşamış olduğum sıkıntılar yüzünden x firmalarla  çalışmayaı kestim 20  adet ticariden mavişehirde  italyan denilen sistemi takıp  yerine atiker takdım söktüğüm cihazlarda depomda çürüdü bunu izmirde herkez bilir.Ben atikerden memnunum işyerimin yaklaşık 15 bin sıralı sistem ve bir okadarda karbüratörlü montajı vardır. Hangi cihazı takarsan tak servise biri az diğeri çok kazandırmaz hepsinin kar markajı ortadadır.
Biz tabelaları yazdan rengi solunca değiştiriyoruz ATİKER İN BAYİİ LİSTESİ yıllardır aynıdır.
Türkiye de üretilen binlerce insana iş imkanı sağlayan bir firmayı bu kadar ulu orta eleştirmeniz yanlış

gelgelim şikayetim var köşesini türkiyede lpg li araçların yüzde 50 Atikerli bu oran normal

YARIN FABRİKADAN ABOS bilgide kayıtlı  olan türkiyedeki 600 yakın bayinin son 2 yıl montaj sayısını yazabilirim