CeNii
Honda Integra
|
 |
« : Şubat 03, 2010, 01:34:35 ÖÖ » |
|
sevgili hondacı arkadaşlarım......babamın rahatsızlığından dolayı hondam ı satmak ve diesel bir araç almak zorundaım burdan sonra karar veremıorum.....sizin görüşlerinize göre donanım, konfor, triger, bakım, yol tutuş, performans vs. açısından en iyi diesel araç hangisidir..... hepsi 2010 sıfır bazılarında otomatik vts mevcut bazılarnda yok 1. ford focus 2. vw polo 3. toyota corolla 4. megane 3 hb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serdarr
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 03, 2010, 01:42:40 ÖÖ » |
|
polo yada corolla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
egc
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2010, 02:59:04 ÖÖ » |
|
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun.Tercihine glicek olursak su anda civic kullanıyorum ama bir önceki aracım ford focustu,şirkette lazım oldugunda kullandıgım arac ise megane dizel.Civic'imi yaklasık 2 ay once aldım ama almadan önce dizel polo dsg icin vw'ye gitmiştim ve test etme imkanım olmustu.Şimdi bu 3 arac hakkındaki goruslerim megane kesinlikle alınası ve binilesi bi arac degil kafadan elemelisin.Focus harika bir arac ki bence tercihin bu olmalı yakıt yonunden ve 109 bg'lik olanı alırsan performans yönünden seni kesinlikle üzmez bakımdan bakıma servise gidersin.Polo cok kücük su anda ne kullanıyorsun bilmiorum ama ben aracın icinde boguldum resmen kaldıkı B sınıfı bi arac oldugunu her turlu hissettiriyor.Coralla hakkında herhangi bir bilgiye sahip degilim.Bence Focus bunların arasında tercihin olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CeNii
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2010, 09:19:55 ÖÖ » |
|
aynen özellikle performans da focus a hiç biri kavuşamıyor fakat içeriye aldığı motor ve yol sesi biraz fazla geldi bana :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2010, 09:34:24 ÖÖ » |
|
Şiddetle corolla.. 1.4 D4D ye yokuş yukarı yaklaşamadım bile civicimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mcanx
Honda Civic VTI

V t e c r h (+)
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2010, 11:08:49 ÖÖ » |
|
Ford yada Corolla bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caner2
Honda Prelude

T.H.T'nin Gücü Adına.. :)
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2010, 11:12:59 ÖÖ » |
|
corolla hem konfor hem bakım hem sorunu az olurr performansıda tatmin edici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemyy
Honda City
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2010, 11:38:46 ÖÖ » |
|
bencede focus u tercih etmelisiniz.yol tutuşu viraj kabileti ve performansı benim cok hoşuma gitmişti.tabi 2009 civicle başedemedi:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TsReAnNeCrE
Honda Prelude

55 LZ 266my civic
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 03, 2010, 11:50:58 ÖÖ » |
|
%100 corolla japon işi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KorhanKa
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 03, 2010, 12:06:02 ÖS » |
|
eşimin arabası focus ghia ve (edit:reklam içerikli kelime) çok onu kullanıyorum malum dizel ekonomisi  . Motor sesi dediğin gibi fazla ama performans ve konfor bakımından o tür küçük ayrıntıları görmezssin Toyota hakkında hiç bir bilgim yok ama bence focus olmalı tercihin ve alabiliyosan ghia tabiki. Ha yanlız bu arada bakımı falan oldukça pahalıdır ben 400 tl (400-600 arası) den aşşağı çıktığımı hiç bilmem gerçi dizellerin hepsi öyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zack
Honda Civic VTI

On the Roads..
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 03, 2010, 12:28:56 ÖS » |
|
Senin yerınde olsam polo yada corolla tercih ederim. Aılecek kullanılacak ise eger corollayı tercih ederdim ama..
|
|
|
|
|
|
 Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
|
|
|
nadirgoktan
Honda Prelude

BT 1389
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2010, 12:34:03 ÖS » |
|
corolla kesinlikle!
|
|
|
|
|
|
Kulak problemlerine rağmen beynin içindeki honda keseciğinin tetiklemesiyle beraber kişi hondalamaya başlar...
DAHON DAHON DAHON DAHON...
|
|
|
|
|
nadirgoktan
Honda Prelude

BT 1389
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 03, 2010, 12:44:12 ÖS » |
|
Focus Corolladan daha iyi değil bence. servis yönünden özellikle!
|
|
|
|
|
|
Kulak problemlerine rağmen beynin içindeki honda keseciğinin tetiklemesiyle beraber kişi hondalamaya başlar...
DAHON DAHON DAHON DAHON...
|
|
|
cıvıcem
Honda Prelude

Yaşam Biter,Destek Asla...
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 03, 2010, 03:22:22 ÖS » |
|
öncelikle geçmiş olsun dostum... senşn yerinde olsam tercihimi corolla yönünde kullanırdım,hem performansı hemde sorunsuzluk açısından diğerlerinden öne çıkıyor,gerçi focus ta kötü değil ama yol sesi ve motor sesi biraz fazla...
|
|
|
|
|
|
2010 CIVIC PREMIUM OV SİYAH
|
|
|
|
34 FVC 96
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 03, 2010, 03:59:17 ÖS » |
|
ya kusura bakmayın ben şunu anlıyamadım babamın rahatsızlığından dolayı dizel araba almam gerek demişsinde... bu ne demek anlıyamadım... hani babamın rahatsızlığından dolayı arabamı satıcam daha düşük model bir araba alıcam para lazım desen anlıyacamda benzınlıyı satıcam dizel ama 2010 model alıcam dıyınce durumu merak ettım...
|
|
|
|
|
|
İLKE
|
|
|
|
statik
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2010, 04:07:47 ÖS » |
|
ya kusura bakmayın ben şunu anlıyamadım babamın rahatsızlığından dolayı dizel araba almam gerek demişsinde... bu ne demek anlıyamadım... hani babamın rahatsızlığından dolayı arabamı satıcam daha düşük model bir araba alıcam para lazım desen anlıyacamda benzınlıyı satıcam dizel ama 2010 model alıcam dıyınce durumu merak ettım...
Bende anlamadım o kısmı ama arabaya karşı rahatsızlık duydu diye anlamaya çalıştım : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piscocuk
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 03, 2010, 04:09:14 ÖS » |
|
+106 gti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ghan
Honda Integra
Vitek İki Ci xD
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 03, 2010, 04:10:49 ÖS » |
|
Toyota Al Dogru Bi Tercih Olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adyobatik
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 03, 2010, 04:17:09 ÖS » |
|
öncelikle geçmiş olsun, performans-yol tutuş-motor arıyorsan ford focustan şaşma,, konfor-sessizlik arıyorsan toyotadan şaşma, diğer araya koyduğun araçları bu ikisinin arasına bile koyma,hem toyota hem focus 2. eli çok kuvvetli,seni hiç bir zaman üzmez,benim tercihim focus olur,özellikle makyajlandıktan sonra ön görünüşü çok güzel oldu,birde ghiz aldınmı değme keyfine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|