Gönderen Konu: Yeni Jetta-Civic  (Okunma sayısı 21901 defa)

faw13

Ynt: Yeni Jetta-Civic
« Yanıtla #50 : Şubat 23, 2011, 01:26:01 ÖS »
valla bizim apartmandan biri beyaz almış, yanıma da çekmiş, evden çıkmak için otoparka girince inceledim, tipini beğenmedim gerçekten kalitesi konforu nasıldır bilemem ama passatı da jettayı da beğenmedim

canguder

« Yanıtla #51 : Şubat 23, 2011, 06:06:13 ÖS »
1.2 jettanın kaputu açıp inceledik içinde honda cbr 600 büyüklüğünde koymuşlar çok komik ve adi duruyor. Ayrıca kaput hidrolik değil bizim hondalardaki gibi çubuk takılması gerekiyor.Çubuğun yerini bulana kadar neler çektik. Arka koltukta civic kadar rahat oturamıyorsunuz. Tavan yüksekliği koltuk genişliği ve iç hacmi civice oranla daha dar geldi.Bagajı civicten büyük. Malzeme kalitesi eski jetta ile aynı.Kapıyı açıp kapatırken civice göre daha bir tokluk hissediyorsunuz. Bizim kapılar bayağı bir hafif. 1.2 motorun ömrü kısa olur diye düşünüyorum. 5-6 sene sonra sorun çıkartacak gibi geliyor bana.İlk alacak olanlar deney amaçlı kullanılacaklar :) Umarım sahiplerini üzmeyen bir araç olur. Tasarım olarak dediğim gibi a4'ün yandan yemişi gibi. Full almak istediğinizde uçuk paralar vermeniz gerekiyor. Doğuş oto yine bu arabayı pahalı satar ve millette alır. Sırf doğuş yüzünden vw grubundan soğudum zaten.Markayı katlettiler.

battalgazi

« Yanıtla #52 : Şubat 23, 2011, 07:23:10 ÖS »

Uploaded with ImageShack.us

1.2 motor gerçekten küçücük  :)   bu motordan 105 hp çıktığına insanın inanası gelmiyor,aracın motoruna, görselliğine diyecek laf yok ama malzeme kalitesi vw'e hiç yakışmamış,arac showroom aracı altı üstü iki haftadır inceleniyor koltuklar ciddi şekilde aşınmış,direksiyonu olsun düğmeler olsun kalitesizlik kokuyor,incecik göğüs tasarımı araç içinde güven vermiyor,1.2 motor araçda 280 kadran ilginç geldi bu hızı yapamayacak olsada sayının çok olması insana güçlü hissi uyandırıyor,ses sitemi bir harika,eskiden beri hayranı olduğum vw kapıları bu araçla yerini adeta hyundaı kapısına bırakmış,kapanışdakı o tokluktan eser yok,kademe kademe kapanan amortisörlü kapılar jettada artık yok,aynı şekilde motor kaput amortisörüde yok kaputa biraz bastırdım kaputu tutan demir ön taraftan pırttı acayip tırstım sağı solu kırlıdı diye ama öncedende yerinden çıkmış anlaşılanki yetkili arkadaş hemen yerine oturtu,neden çıktığını henüz servis çözememiş güvenlik tedbiri olabillir diyorlar kaputun eğilmemesi için ???  vallahi ben hiç beğenmedim gidip inceleyin arkadaşlar vw e yakışmayan bir araç golfdeki kaliteden eser yok

zaferdemirci

« Yanıtla #53 : Şubat 24, 2011, 11:51:40 ÖS »
honda civic diyorum.cünkü 2. elde cogu bora ve jetta zarar ettiriyo .bizim civicler reşat altını degerinde altında yükseldğine göre düşünün artık. bir ara  polo klasikler vardı ne oldu tutmadı.artık nasıl motor cıkaracaklarını şaşırdılar vtec lerin karşısına.

ahmet290

« Yanıtla #54 : Mart 02, 2011, 12:54:36 ÖÖ »
vw güzel araçlar yapmaya başladı tasarım olarak..
fotodaki koltuk aşınmasından ziyade kir gibi geldi bana

jetta diyorum..

melih2323

« Yanıtla #55 : Mart 02, 2011, 06:49:05 ÖÖ »
Dün gece 1.6 TDI ile iki defa farklı ışıklarda deneme yaptık ve her defasında jettadaki boyunun ölçüsünü aldı :)

canguder

« Yanıtla #56 : Mart 02, 2011, 10:18:40 ÖÖ »
golf jettadan kat kat üstün bunu belirtmek istiyorum. 1.2 motor çok komik olmuş cidden. Seneye 3 silindir 1.2 tdi jetta çıkarsa şaşırmayın :) Bu motorlar 1.5 ton kaldıramaz diye düşünüyorum. Her ne kadar yüksek güç alınsada büyük hacimli motorlara göre çabuk yıpranacaktır. Çok çok kaliteli malzeme kullanılması gerekirki motor sağlam kalsın. Nerde o 70 model mercedesler jaguarlar. Hala yollarda taş gibiler. Şimdi sıfır araba alıyoruz 4-5 sene sonra dökülmeye başlıyor.