Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us 
Uploaded with
ImageShack.us1.2 motor gerçekten küçücük

bu motordan 105 hp çıktığına insanın inanası gelmiyor,aracın motoruna, görselliğine diyecek laf yok ama malzeme kalitesi vw'e hiç yakışmamış,arac showroom aracı altı üstü iki haftadır inceleniyor koltuklar ciddi şekilde aşınmış,direksiyonu olsun düğmeler olsun kalitesizlik kokuyor,incecik göğüs tasarımı araç içinde güven vermiyor,1.2 motor araçda 280 kadran ilginç geldi bu hızı yapamayacak olsada sayının çok olması insana güçlü hissi uyandırıyor,ses sitemi bir harika,eskiden beri hayranı olduğum vw kapıları bu araçla yerini adeta hyundaı kapısına bırakmış,kapanışdakı o tokluktan eser yok,kademe kademe kapanan amortisörlü kapılar jettada artık yok,aynı şekilde motor kaput amortisörüde yok kaputa biraz bastırdım kaputu tutan demir ön taraftan pırttı acayip tırstım sağı solu kırlıdı diye ama öncedende yerinden çıkmış anlaşılanki yetkili arkadaş hemen yerine oturtu,neden çıktığını henüz servis çözememiş güvenlik tedbiri olabillir diyorlar kaputun eğilmemesi için

vallahi ben hiç beğenmedim gidip inceleyin arkadaşlar vw e yakışmayan bir araç golfdeki kaliteden eser yok