Gönderen Konu: son 4 araç..sizce..( fd6 extra yardım :) )  (Okunma sayısı 21610 defa)

piscocuk

Ynt: son 4 araç..sizce..( fd6 extra yardım :) )
« Yanıtla #25 : Ağustos 23, 2011, 08:57:21 ÖÖ »
bence 2004-2006 vtec2 es sunrooflu al heleki lpg li olursa tadından yenmez. Bütcenide zorlamaz hatta üste parada kalır. Yakıtı fd6 dan cok daha iyidir performansıda aratmaz heleki temizini bulursan yıllarca sorunsuz binebilirsin. vtec2 bahsettiğin fiyatlara en uygun olduğu için dedim. fd6 ya biraz daha zorlaman lazım.

zaten sorun hep bundan çıkıyor..vtec 2 bakıyorum atıyorum 25-26 da aşağı yok düzgün bişey.sonra bu parayı buna verene kadar 2 koyar yeni kasaa alırım diyorum sonrada buna bu parayı verene kadar 2 daha koyar accord alırım diyorum :) sonu gelmiyor

piscocuk

« Yanıtla #26 : Ağustos 23, 2011, 08:58:53 ÖÖ »
çek krediyi patlatalım Emre sende rahat et biz de :))

senden alıcam zaten krediyi :) belki arabadan ankaradan denk gelir :)

piscocuk

« Yanıtla #27 : Ağustos 23, 2011, 09:00:31 ÖÖ »
bende galantusa katılıyorum,ayırdığınız parayla çok güzel vtec2 alabilirsiniz hele lpgli oldumu gerçekten müthiş olur.Tam bir aile arabası yıllarca hiç düşünme, lpg olmadan bile az yakıyor fd6 lara göre onlarda ok güzel ama elegance olursa bütçenizi zorlayabilir. Ama 27-28 lere çok temiz vtec2 es model alınır...(10 numara araç, 2 yıl kullandık ama mecburiyetten sattık pişman olduk çok arıyoruz.)

çok iyi söylüyorsun ama benim vtec 2 ye vereceğim max para 24 lira kimse kusura bakmasın.benim gözümde arabanın ederi o.nasılki 96-01 civiclere 15-16-20 istiyorlar ki çok saçma bu aracın ederide o..

vtec II sahibi arkadaşlar kızmasın kimsenin arabasını kötülemiyorum sadece benim o arabaya vereceğim paranın ölçüsü o olur.

accord55

« Yanıtla #28 : Ağustos 23, 2011, 09:29:19 ÖÖ »
2004 2.4 temiz bir Accord bulabilirsen hiç kaçırma, diğer saydığınız araçlardan farklı bir ligde, ben 1,5 sene kullandım, kasko değerinden dolayı vergi 800 e düşebilir, yakıt işinide lpg ile halledersiniz, önemli olan şanzumanı ve motoru temiz olsun, 200 bin km den sonra şanzuman revizyon istiyor demişti servis bu da en az 2500 tl demek, ben bakımları serviste yaptırıyordum 400 ile 700 lira arası tutuyordu maksimum, 2.4 accordun verdiği konforu, keyfi hiçbiri veremez, içi geniştir, koltukları ortapediktir, bagajı hayli geniştir ve bastım mı ancak plakanı okumaya çalışırlar.

TURQAZ

« Yanıtla #29 : Ağustos 23, 2011, 09:35:17 ÖÖ »

yenicamii şb. veya arapcamii sana yakın şubelerse orada arkadaşlarım var yardımcı olurum buradan da  ;)

piscocuk

« Yanıtla #30 : Ağustos 23, 2011, 09:38:02 ÖÖ »
2,4 yada 2,0 olacak gibi görünüyor.2,4 ilk bakışta insanı ürkütüyor.sahibindende çok bakıyorum işte bu dediğim araçlar 35,000 tl den başlıyor.benim fiyat aralığımda olanlara da acaba gözüyle bakıyourm..

az önce bir araç buldum 2006 model 2,4 28000 tl yazmış adam.4 parça boya varmış sadece.ama araba hiç öyle durmuyor resimlerinde

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-uzay-otomotiv-den-2006-model-honda-accord-2-4-executive-57387291/detay/

piscocuk

« Yanıtla #31 : Ağustos 23, 2011, 09:38:34 ÖÖ »

yenicamii şb. veya arapcamii sana yakın şubelerse orada arkadaşlarım var yardımcı olurum buradan da  ;)

para bahane seni görmeye gelicem ben

TURQAZ

« Yanıtla #32 : Ağustos 23, 2011, 09:39:36 ÖÖ »
olur anlaştık kardeşim ne zaman istersen :) çok memnun olurum

faw13

« Yanıtla #33 : Ağustos 23, 2011, 09:40:29 ÖÖ »
ben 2.0 accord alırdım onlar arasında, 2.4ü şehirde ne kadar kullanabilicen ki? :) kırk yılın başı bi basınca az daha keyif almak için artan tüketim ve vergi bence fazla lüks, lpg de taksan 2.4 gene 2.0 dan fazla yakıcak :)

Grafink

« Yanıtla #34 : Ağustos 23, 2011, 10:02:12 ÖÖ »
Yarın acil bi durum olduğunda, satmanız gerektiğinde, accordları elden çıkarmanız zor olurdu... hele ki 2.4 motoru... Sonuçta 2.4 motoru ve vergisini göze alabilen biri 2.ele takılmayacaktır, takılsa bile 2-3 yıllık bir limiti olacaktır... Yani elinizdeki bütçe ile alabileceğiniz Accordlar 6-7 yaşında... En akılcı çözüm 2-4 yaş arası bir civic almakta, Vtec 2 ler bile bu kadar yüksek değerdeyken şimdiki kasalar uzun yıllar değerlerini koruyacaktır... ister acil ihtiyaçtan ister keyfe keder satmak istediğinizde, hem zaman hemde para kaybını en azda tutmuş olursunuz... Öte yandan Elegance modellerin konfor açısından alabileceğiniz accordlara göre hemen hemen hiç bir eksiği yok... Fazlası var "VSA" Yerinizde olsam güncel kasa Civic tercih ederdim... Yeni kasa diyemiyorum çünkü yeni kasa 2 ay içinde satılmaya başlayacak...

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #35 : Ağustos 23, 2011, 10:56:05 ÖÖ »
araba almak kadar sıkıntılı bişey yok onun için değiştirmeyi hiç sevmiyorum Hayırlısı olur inşallah sizin için dizel bi araba almayı dünürüm ben lpg ile uğraşmaktansa

piscocuk

« Yanıtla #36 : Ağustos 23, 2011, 11:54:13 ÖÖ »
eskiden lpg ye ön yargılı bakardım şimdide dizele bakıyorum.dizel olana kadar lpgli olsun diyorum.sanki dizel arabalar 100,000 km den sonra her an bozuluakmış hissi yaratıyor bende :)

focusn70

• Ahmet
« Yanıtla #37 : Ağustos 23, 2011, 12:00:57 ÖS »
eskiden lpg ye ön yargılı bakardım şimdide dizele bakıyorum.dizel olana kadar lpgli olsun diyorum.sanki dizel arabalar 100,000 km den sonra her an bozuluakmış hissi yaratıyor bende :)

sende haklısın ben 50000km üstü dizel arabaya bakmam oda yok denebilcek gibi benzinliler öyle değil tabiki heleki honda motorları maşallahı var bende lpg ye bitürlü sıcak bakamıyorum otoparklara filan almıyolar o çok büyük sıkıntı benim için.

piscocuk

« Yanıtla #38 : Ağustos 23, 2011, 12:14:05 ÖS »
bugün arkadaşlar yrumlarını dikkate alıp vtec2 baktım ama yok abi uçmuş insanlar yaa..bayram üzeri diyemi fiyatlar böyle anlamadım ki

ctr07

« Yanıtla #39 : Ağustos 23, 2011, 12:15:34 ÖS »
hocam suv düşünüyormusunuz crv bulabilirsiniz.belki.

rotasızKAPTAN

« Yanıtla #40 : Ağustos 23, 2011, 12:19:21 ÖS »
döviz kurlarına bağlı olarak sıfır fıyatları %10-15 arttı.Bu 2.ele de yansıdı.Bence acelenız yoksa beklemede kal dostum.En azından kasım aralığa kadar.Cidden fiyatlar uçmuş.Ben de 1.4 is bakayım dedım kapı 15.000 tl den acılıyor.

piscocuk

« Yanıtla #41 : Ağustos 23, 2011, 12:20:09 ÖS »
günlük kullanacağım için suv şimdilik sıkıntı olur benim için.

piscocuk

« Yanıtla #42 : Ağustos 23, 2011, 12:24:09 ÖS »
döviz kurlarına bağlı olarak sıfır fıyatları %10-15 arttı.Bu 2.ele de yansıdı.Bence acelenız yoksa beklemede kal dostum.En azından kasım aralığa kadar.Cidden fiyatlar uçmuş.Ben de 1.4 is bakayım dedım kapı 15.000 tl den acılıyor.

herhangi bir acelem yok ama işte birşeye niyet edince hemen olsun isitoyrum..olmayınca hevesimde kaçıyor sonra soğuyorum. :S

emre16

« Yanıtla #43 : Ağustos 23, 2011, 12:27:14 ÖS »
evet 2.el fiyatları çok uçuk şu anda bayram öncesi diye herhalde bencede acele etmeseniz iyi olur..

oguzhank1

« Yanıtla #44 : Ağustos 23, 2011, 03:13:57 ÖS »
Yarın acil bi durum olduğunda, satmanız gerektiğinde, accordları elden çıkarmanız zor olurdu... hele ki 2.4 motoru... Sonuçta 2.4 motoru ve vergisini göze alabilen biri 2.ele takılmayacaktır, takılsa bile 2-3 yıllık bir limiti olacaktır... Yani elinizdeki bütçe ile alabileceğiniz Accordlar 6-7 yaşında... En akılcı çözüm 2-4 yaş arası bir civic almakta, Vtec 2 ler bile bu kadar yüksek değerdeyken şimdiki kasalar uzun yıllar değerlerini koruyacaktır... ister acil ihtiyaçtan ister keyfe keder satmak istediğinizde, hem zaman hemde para kaybını en azda tutmuş olursunuz... Öte yandan Elegance modellerin konfor açısından alabileceğiniz accordlara göre hemen hemen hiç bir eksiği yok... Fazlası var "VSA" Yerinizde olsam güncel kasa Civic tercih ederdim... Yeni kasa diyemiyorum çünkü yeni kasa 2 ay içinde satılmaya başlayacak...

vsa 2.4 accordlarda var ve extra bir sürü donanım war xenon mercekli farlar war cok kaliteli, yagmur sensörü, elektrik ayarlı sürücü koltuğu, çift taraflı otomatik klima , koltuk ısıtması ve gercek deri koltukları war crvlerdeki gibi suni deil orjinal deri

TURQAZ

« Yanıtla #45 : Ağustos 23, 2011, 03:26:36 ÖS »
civiclerde sunni deri mi kullanılıyor ?????

faw13

« Yanıtla #46 : Ağustos 23, 2011, 03:49:55 ÖS »

civicte orjinalde deri yok ki, bayiiler kendileri yaptırıyorlar isteyene, bildiğim kadarıyla, deri koltuklularda koltuk ısıtma falan yok bildiğim kadarıyla

volkan_sahin

« Yanıtla #47 : Ağustos 23, 2011, 04:20:55 ÖS »
herkeze merhaba

bildiğiniz gibi bu sıralar yeni araç almayı planlıyorum ve baya araba baktım.

sonuç olarak elde avuçta 4-5 araba kaldı.bunlar aşağıdaki gibi ve yine yorumlarınız çok önemli

max vereceğim para 28-30 arası ayarladım kendimi

1-cruze düşünüyorum 2009-2010 model lpg li yada alıp lpg takabilirim.araç hakkında olumsuz duyduğum şey 124 hp yi vermediği hızlanmalarının kötü olduğu ama genel olarak konforlu bir aile arabası olarak gideri olduğu :)

2-2003-2004-2005 accord 2,0 sportvar aklımda ama bazı arkadaşlar bunu alana kadar full olanı 2,4 al diyorlar kararsızım ve temizini arıyorum ayrıca bir sorun çıkartırsa maliyetli olurmu çünkü bir miktar kredi çekerek araç alıcam ve ekstralar beni zorlayacak durumda

3-2003-2004-2005 accord 2,4 ex var..araç donanım olarak harika.yanlız kronik sorunu varmıdır elde patlarmı bilmiyorum 30 milyara kadar olanların durumlar pek hoşuma gitmiyor 34-35 liralar gözüme daha hoş geliyor ama o kadar açılamam

4-2007-2008-2009 civic

bunun için detaylı yazıcam çünkü bu aracı hiç ama hiç bilmiyorum.halamda bu arabadan var bir kere kullandım sonra indim amcamdaki 2012 golfe bindim.hangisi F1 şanzımandı inanın hatırlamıyorum ama civicin performansı hiçte kötü değildi

bunlardada dream elegance ve premium var.alınca hangisini almak lazım hangisi daha dolu  ve sorunsuz.birde bunları ilk çıkanlarında kronik sorunlar vardı sanırım 2007 modeller iyi değil falan deniliyordu.alıpta aracı modlayacak değilim.ama sunroof fena olmaz.bu aracı gerçekten hiç bilmiyorum lpg de çok yakarmı 1,8 motoru varmı yoksa hepsi 1,6 mı zahmet olmazsa kullanan arkadaşlar biraz detaya inerse ve hangi model hangi paket alınması gerekir konusunda yardımcı olursa sevinirim

ayrıca birtane 2007 model buldum pertten toplama sanırım elegance..sol iki kapı değişip boyanmış şase direklerde sorun yok airbaglerde falanda..böyle bir araç alsam başım ağrırmı?25,000 tl gibi bir para istiyorlar

şimdiden teşekkürler
2 kapı değişimiyle nasıl pert oluyor araba bence o işte başka şeylerde var.
Benim size nacizane tavsiyem eğer performans istiyorsanız şiddetle cruze den uzak durun.... çok çok çok hantal 3. vitese kadar bayılıyor kalkmıyor yerinden inanmayan gitsin test etsin para almıyorlar nasılsa :D
2,4 honda accort vergisine değermi ? bunuda düşünmek lazım bence. Birde dediğiniz gibi yüksek motor yüksek güç yüksek yakıt demektir bunuda unutmayalım derim. mesela ne kadar yeni olursa olsun 2,4 motorluk bir araç almam. Benim gibi düşünen varmı bilmiyorum cebime yazık diye düşünüyorum. benzin 4,33 tl.
Golf FSI iyi bir araç fakat TSI motordan uzak durmanız gerektiğinide unutmayın şikayetvar.com tsı sorunlarıyla dolu. 100,000 km bile hayal diyorlar bilemem.
gene mantıklı olan 2008-2009 civic bende. F1 şanzuman hondanın doğru biliyorsunuz. yani direksiyondan kumandalı hem otomatik hem triptronik. Herkes yakıtından şikayetçi olduğu civiclerin 1,6 motorla yaklaşık 7,5-8 lite yakıtı düşünülürse ortalama hiçte fazla değil arkadaşlar yakıt ülkemizde fazla pahalı.
Allah gönlüne göre versin. Ama unutmaki borçlanacaksan birazcık borcun bitene kadar araç elinde kalacak o yüzden bence yüksek motor değil yüksek model bakmalısın hemde 2. eli daha fazla olur. Hayırlısı bakalım.

volkan_sahin

« Yanıtla #48 : Ağustos 23, 2011, 04:23:41 ÖS »

civicte orjinalde deri yok ki, bayiiler kendileri yaptırıyorlar isteyene, bildiğim kadarıyla, deri koltuklularda koltuk ısıtma falan yok bildiğim kadarıyla
deri koltuğu yapan ısıtmayıda taktırır yeterki paradan haber ver arkadaş :D

piscocuk

« Yanıtla #49 : Ağustos 23, 2011, 07:53:38 ÖS »
Arastirmalarimiz devam ediyor...%80 2000 cc sport olacak