hunace
Honda Civic VTI

I-VTEC do you?
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 08, 2009, 12:36:58 ÖS » |
|
Dun aksam denemelerımızı gerceklestırdık vıdeolarıda en kısa surede upload edıp eklıcem. Rover zaten akşam saxo vts ve 98 kasa a3 1.8t nun pesını bırakmıyordu. Benlede tum vıteslerde denedık hepsınde dırek atlıyo 185'de falan abartısız yaklasık 5boy onumdeydı,roverda turbo var deseler ınanırım çok şaşırdım. Forumdakı ıes yorumlarının uzerıne baska bır arkadasımızdakı 1.6ies le de denedık. 2. vıtes 70'de bastık 2'nın sonuna kadar 1 boy ies onde 3un sonunda kafa cıkarmaya baslıyorum 4 de baya bir arayı açıyorum tahmınımde 3-4 boy cıvarı.. Not:Bu FD2 lerın 1-2-3 çoooook uzun FD2 sahıplerı bence sakın drag denemeyın..
1.6 ies de mod var mi? demekki drag yapsaniz 3.vitesin sonunda bile yetişemiycek yeni civic ies e.
|
|
|
|
|
|
 2004 CIVIC ES manuel makyajsız + BRC
|
|
|
|
ocean0636
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 08, 2009, 12:46:00 ÖS » |
|
Dun aksam denemelerımızı gerceklestırdık vıdeolarıda en kısa surede upload edıp eklıcem. Rover zaten akşam saxo vts ve 98 kasa a3 1.8t nun pesını bırakmıyordu. Benlede tum vıteslerde denedık hepsınde dırek atlıyo 185'de falan abartısız yaklasık 5boy onumdeydı,roverda turbo var deseler ınanırım çok şaşırdım. Forumdakı ıes yorumlarının uzerıne baska bır arkadasımızdakı 1.6ies le de denedık. 2. vıtes 70'de bastık 2'nın sonuna kadar 1 boy ies onde 3un sonunda kafa cıkarmaya baslıyorum 4 de baya bir arayı açıyorum tahmınımde 3-4 boy cıvarı.. Not:Bu FD2 lerın 1-2-3 çoooook uzun FD2 sahıplerı bence sakın drag denemeyın..
1.6 ies de mod var mi? demekki drag yapsaniz 3.vitesin sonunda bile yetişemiycek yeni civic ies e. Aem Shortram var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ocean0636
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 08, 2009, 01:07:18 ÖS » |
|
İesle olan denememiz: http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0Not:Video duzenlemeyı, kesıp bıcmeyı bılemedıgım ıcın dırek vıdeo cekımını koydum vıdeodakı konusmalarımız ıcın kusura bakmayın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2009, 01:08:42 ÖS Gönderen: ocean0636 »
|
|
|
|
|
|
ocean0636
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 08, 2009, 04:45:22 ÖS » |
|
Roverla olanida arkadaslar eklicek eklediklerinde linkini buraya koyarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nos61
Honda Civic VTI

61 TH 837
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 08, 2009, 11:14:16 ÖS » |
|
ben rover dan bahsetmiştim ama.. yabana atılcak bi arac diilllerr..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokturk
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 08, 2009, 11:30:09 ÖS » |
|
bide benimkini geçsene bende antalyadayım uyarsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokturk
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 08, 2009, 11:33:43 ÖS » |
|
roverın zaten şansı yokta (İes ile lpgde bile çok rahat geçiyorum )  yeni civic vtec 2 bu konuda net bir fikir yok arabanmaşallah sağlam  benimkiylede bi dalga geç istersen bakıyorumda herkez rover ı geçiyomuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
for jdm
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 08, 2009, 11:49:41 ÖS » |
|
even dün denedik rover ile fd2 yi.5 boydanda biraz fazla:)video 10dk içinde geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gmail34
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 09, 2009, 12:02:33 ÖS » |
|
kesin alirsin endise duymana bile gerek yok hayirlisi, 2.vites 70 km'de basla rollinge, arayi hemen acarsin
Güzel yorumlamışın gerçekten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gmail34
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 09, 2009, 12:04:32 ÖS » |
|
Hocam tarafsızca sonucu buraya yazdığın için teşekkür ederiz, çok mertçe bir hareket gerçekten. Çoğu kimse geçilince bundan hiç bahsetmiyor, geçtiklerini anlatıp duruyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ocean0636
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 09, 2009, 01:20:44 ÖS » |
|
Hocam tarafsızca sonucu buraya yazdığın için teşekkür ederiz, çok mertçe bir hareket gerçekten. Çoğu kimse geçilince bundan hiç bahsetmiyor, geçtiklerini anlatıp duruyor. Benim için gecmek yada gecilmekden ziyade eğlence dostluk önemli olan zaten..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 09, 2009, 03:50:59 ÖS » |
|
kesin alirsin endise duymana bile gerek yok hayirlisi, 2.vites 70 km'de basla rollinge, arayi hemen acarsin
Güzel yorumlamışın gerçekten  gmail sen anti-honda falan misin? honda aleyhine ne kadar konu varsa hemen atliyosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gmail34
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 09, 2009, 04:08:25 ÖS » |
|
Güzel yorumlamışın gerçekten  gmail sen anti-honda falan misin? honda aleyhine ne kadar konu varsa hemen atliyosun Anti-Honda  Neden bir araba markasına karşı olayım ki, anlamadım  Zamanında Honda marka arabam da oldu, gayet de memnundum. Anti bilmemne olarak değerlendireceksen anti-bilgisizlik olarak değerlendir beni dostum  Yani bilip bilmeden boş yorumlar yapan, sağda solda gördüğü içeriğini bilmediği videolara göre yorum yapan, kulaktan dolma bilgilere göre yorum yapanlara karşıyım  Umarım açıklayıcı olmuştur. Anti Honda'cı olarak beni suçlayıp herkesi bana karşı kışkırtman da pek yakışık almadı bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 09, 2009, 04:16:20 ÖS » |
|
Güzel yorumlamışın gerçekten  gmail sen anti-honda falan misin? honda aleyhine ne kadar konu varsa hemen atliyosun Anti-Honda  Neden bir araba markasına karşı olayım ki, anlamadım  Zamanında Honda marka arabam da oldu, gayet de memnundum. Anti bilmemne olarak değerlendireceksen anti-bilgisizlik olarak değerlendir beni dostum  Yani bilip bilmeden boş yorumlar yapan, sağda solda gördüğü içeriğini bilmediği videolara göre yorum yapan, kulaktan dolma bilgilere göre yorum yapanlara karşıyım  Umarım açıklayıcı olmuştur. Anti Honda'cı olarak beni suçlayıp herkesi bana karşı kışkırtman da pek yakışık almadı bence... oyle tabi ben seni honda - pug, honda ve baska arabalarinin karsilastirmasindan baska bi yerde gormedim, kilitlenmissin kalmissin bu konuya, bende videolara bakarak konusuyorum cunku ortada bisiler olmuski video gosteriyo, cigerine guvenmeyen sikmasin o zaman yada video cekilmesine izin vermesinki bizde aaaa vti rc'yi catir catir ayiriyo suna bak suna demeyelim sende video oldugu halde hala aksini iddia etme neyse ben seni baska konulardada yorumlarini gormek istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gmail34
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 09, 2009, 04:49:58 ÖS » |
|
Güzel yorumlamışın gerçekten  gmail sen anti-honda falan misin? honda aleyhine ne kadar konu varsa hemen atliyosun Anti-Honda  Neden bir araba markasına karşı olayım ki, anlamadım  Zamanında Honda marka arabam da oldu, gayet de memnundum. Anti bilmemne olarak değerlendireceksen anti-bilgisizlik olarak değerlendir beni dostum  Yani bilip bilmeden boş yorumlar yapan, sağda solda gördüğü içeriğini bilmediği videolara göre yorum yapan, kulaktan dolma bilgilere göre yorum yapanlara karşıyım  Umarım açıklayıcı olmuştur. Anti Honda'cı olarak beni suçlayıp herkesi bana karşı kışkırtman da pek yakışık almadı bence... oyle tabi ben seni honda - pug, honda ve baska arabalarinin karsilastirmasindan baska bi yerde gormedim, kilitlenmissin kalmissin bu konuya, bende videolara bakarak konusuyorum cunku ortada bisiler olmuski video gosteriyo, cigerine guvenmeyen sikmasin o zaman yada video cekilmesine izin vermesinki bizde aaaa vti rc'yi catir catir ayiriyo suna bak suna demeyelim sende video oldugu halde hala aksini iddia etme neyse ben seni baska konulardada yorumlarini gormek istiyorum Var başka konuda yorumum, sen görmemişin sanırım. 320i ile vti konusu vardı, bak orda ne demişim  Peki o zaman burdaki videoya göre nasıl bir yorum yapmmız gerekir? Yorumlayabilir misin bu videoyu???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time-R
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 09, 2009, 04:54:00 ÖS » |
|
Güzel yorumlamışın gerçekten  gmail sen anti-honda falan misin? honda aleyhine ne kadar konu varsa hemen atliyosun Anti-Honda  Neden bir araba markasına karşı olayım ki, anlamadım  Zamanında Honda marka arabam da oldu, gayet de memnundum. Anti bilmemne olarak değerlendireceksen anti-bilgisizlik olarak değerlendir beni dostum  Yani bilip bilmeden boş yorumlar yapan, sağda solda gördüğü içeriğini bilmediği videolara göre yorum yapan, kulaktan dolma bilgilere göre yorum yapanlara karşıyım  Umarım açıklayıcı olmuştur. Anti Honda'cı olarak beni suçlayıp herkesi bana karşı kışkırtman da pek yakışık almadı bence... oyle tabi ben seni honda - pug, honda ve baska arabalarinin karsilastirmasindan baska bi yerde gormedim, kilitlenmissin kalmissin bu konuya, bende videolara bakarak konusuyorum cunku ortada bisiler olmuski video gosteriyo, cigerine guvenmeyen sikmasin o zaman yada video cekilmesine izin vermesinki bizde aaaa vti rc'yi catir catir ayiriyo suna bak suna demeyelim sende video oldugu halde hala aksini iddia etme neyse ben seni baska konulardada yorumlarini gormek istiyorum Var başka konuda yorumum, sen görmemişin sanırım. 320i ile vti konusu vardı, bak orda ne demişim  Peki o zaman burdaki videoya göre nasıl bir yorum yapmmız gerekir? Yorumlayabilir misin bu videoyu??? ben bu konu altinda hicbisi yorumlamam artik, kalkipta birisine tas atmak kotu bisi, o yuzden kalkipta yorum yapacaksan yap sana yapma demiyorum ama bari beni katma araya neden kalkipta cok guzel yorumlamissin vs diyosun?? yani tas atmandaki amac ne anlamiyorum, bence arkadasin konusunu pert etmeyelim, basarilarinin devamini dileyip, ozelden pm ilede devam edebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokturk
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 09, 2009, 07:48:33 ÖS » |
|
Hocam tarafsızca sonucu buraya yazdığın için teşekkür ederiz, çok mertçe bir hareket gerçekten. Çoğu kimse geçilince bundan hiç bahsetmiyor, geçtiklerini anlatıp duruyor. Benim için gecmek yada gecilmekden ziyade eğlence dostluk önemli olan zaten.. aynen öyle kardeşim biz araçlarımızı denedik ve dostça ayrıldık.sen sakın yanlış anlama benim önceki yazdıklarımı ies li bi kaç arkadaşa takılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mali
Antalya il Temsilcisi
Honda S2000

THT ANTALYA
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 09, 2009, 07:51:02 ÖS » |
|
bide benimkini geçsene bende antalyadayım uyarsa  even dün denedik rover ile fd2 yi.5 boydanda biraz fazla:)video 10dk içinde geliyor
arkadaşlar sizi tanıyalım bölümünden kendinizi tanıtırsanız daha güzel olur site kurallarımız gereği  deneriz kardeşim  ucurda ölüm yok ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokturk