Gönderen Konu: Honda Civic 1.6 Elegance - Yeni astra 1.6 cosmo - Toyota corolla 1.6 elagant  (Okunma sayısı 29579 defa)

egc

  • İleti: 646
demekki vsa'sız araba araba değildir. :)  BİR GÜN HERKES HONDA'CI OLACAK :D
vsa hondya ozgu yenı bır sey degilki sırf bu ozellık ile honda on plana neden cıksın.
Aksine ben sattım kurtuldum Honda'dan yakınlarımada tavsiye etmiyorum artık.
hondamı sattım kurtuldum demişsin? o halde bu sitede hala ne işin var? demekki hala unutamamışsın... :) belki honda senden kurtulmuştur? :)))))))
güzel yaklasımın icin seni tebrik ederken hondayı satmıs olmam bu arac hakkında yorum yapamam anlamına mı gelıyor.Hep honda hep honda diyerek ınsanları senın yazdıgın yanlıs seylerle yonlendırmekten se arada eksıklerını de gostermek lazım herkes ona gore kararını alsın degilmi?
her arabanın artısı eksisi vardır. sen kurtuldum diorsan bırak git bu kadar çok koyduysa sana. git 100 200 milyarlık full arabalara bak :) sen piyangomusun kardeş?
Kardeşş 100-200 milyarlık araba derken nerden boyle bir kanıya vardıgına merak edip sorabilirmiyim?Okudugunu anlayaman bir insan olarak yazdıklarında daha dikkatli olmana taviye edebilirm sana.



ilker KAPLAN

  • İleti: 120
Bende sakın olamnızı tavsıye ederım..

AhmetCvc

  • İleti: 643
arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kişi de civic dışında bişey soylesin lutfen. astra cosmonun özelliklerini biliyor musunuz. j kasaya gerek yok h kasa cosmo kullanan insan civic'e binemez. civic in yol tutuşta sınıfında lider oldugu nerde yazıyor merak ettim doğrusu. civic donanım olarak çok zayıf. hele astra cosmo ile karşılaştırılamaz bile. kullanacak arkadaş performans aramıyormus soyluyor arkadaş. kaldıkı 140 lık astra kalkıştan maksimum hıza kadar hiç bir şartta fd6 ya geçilmez. normal kullanımda da çok daha fazla zevk verir torktan dolayı. ustelik civicten de az yakıyor. aradakı 5000 tl lik fark bence cok azmış. biraz objektif olalım..

Arkadaş Yeter vallahi yeter Ya civicleri küçümseyip duruyorsun İmzandaki jetta çokmu iyi ? Koymuşlar bir tsi turbo motoru ile ohh hondaları geçiyor 1.4 olmasına rağmen Çıkar Fsi Leri çıkar TDI leri turbosuzları Gel 1.6 ile geç bakalım fd6 yı ? İmzandaki Jetta'dansa görünüm olarak Doğanı tercih Ederim veya şahini herneyse ? Küçümseyip duruyorsunuz Fd6 Ları çıkar bakalım karşımıza Atmosferik motorlunuTip olarakda kusura bakmayın ama eski jettalardan zaten güzel yeni jettalara gelirse o abartılı büyüklükteki jettadan bile güzel Bir görünüme sahip Özellikle arkadan :) Tamam anladık Audi Wolksvagen Seat skoda ortak ama şu yeni passat ve jettalar tamamaen Audi özentisi kusura bakma tekrardan
senin araban çok güzel benimki çirkin. iyi tamam. yeni jetta-passat audiden kopya.iyi tamam. honda vw i dover. iyi tamam. bak ne guzel 3 farklı konuda 3 faydalı bilgi ögrenmiş olduk senden. 
Önemli Değil de küçükken çok karşılaşırdım zora gelince Böyle iyi tamam diyenleri eski kasa jettalara Passatlara lafım yok tasarım güzel ama motor olarak hondayı geçemezler.Gerek dayanıklılık gerek atmosferikde güç olarak.
küçükken zora gelince iyi tamam diyenleri çok görürmüşsün.:) "böyle zora gelince" derken böyle dediğin  şey "ben" veya "durumum", geldiğim "zor" da sen oluyosun galiba. yada teknik bilgin de olabilir. hmm peki oldu...
 şimdi senle ufak bir test yapacagız ama sonucunu sadece sen bileceksin, dolayısıyla alınacak bişey de olmayacak. atmosferik, turbo vs. bayaa bayaa bir zorladınya beni, çok anlıyorsun çünkü..
 kendi aracının maksimum gücü olan 125 ps i kaç devirde verdiğini, maksimum torkunun kaç oldugunu ve bunu kaç devirde verebildiğini biliyor musun? bence bilmiyorsun.
hatta şöyle söyleyeyim" onu bile bilmiyorsun", ama beni "küçükken zora gelenlerin durumuna düşürdüğünü sanıyorsun.."
şaka mısın??
cevap vermene gerek yok. istersen biliyorum da diyebilirsin, önemli değil,
link vereyim merak ettiysen bu arada..
http://www.honda.com.tr/teknik_detay.aspx?series=civic-sedan
Yok gayet İyi biliyorum kaç devirde ne verdiğini ama sonuçta Veriyor hani. Keşke Bi T-vtec türünden bir Motor çıksada turbolu tsi lerin hakkını Verse.Vtec ler zaten fsi ve tdi lerin hakkını veriyor. İşte Dizel araba kullananlar veya torku yüksek olanı kullananlar hondanın torkuna laf atıp dururlar.

floyd

  • İleti: 327
Keske.
Vti lar var gerci,  eski ama onlarda geciyo tsi lari, panik yapmana gerek yok yani..:)

AhmetCvc

  • İleti: 643
Keske.
Vti lar var gerci,  eski ama onlarda geciyo tsi lari, panik yapmana gerek yok yani..:)
Tamam Uzatmayalım artık K.b tekrardan

floyd

  • İleti: 327
ok

jaggalagalaga

  • İleti: 424
Ynt: Honda Civic 1.6 Elegance - Yeni astra 1.6 cosmo - Toyota corolla 1.6 elagant
« Yanıtla #81 : Eylül 24, 2011, 01:13:01 ÖÖ »
yuhh kardeş esp yi bilmiyorum zaten civic görüncede bomba diye polisi arıyorum zaten ben esp nin tanımını asr nin edb nin eds nin tanımını vikipedia dan dökecek değilim esp devreye girdiğinde aracın göstergesinde yanıp söner kayan bir araç işareti aracın yol tutuşuna  katkısı yok değil  çizgisinden çıkan aracı tekrar aynı çizgiye getirmeye çalışır (4 tekere ayrı ayrı veya kayan tarafa gaz veya fren uygulayarak) çok zorlarsan oda bi işe yaramaz  kimi zaman çok iyidir ama bi yere kadardır orası ayrı burda herkes objektif olacakki bişeyler paylaşılsın ben bu kadar tartışmada bu kadarına hakkaten yuh derim astadan yol tutuşu konusunda üstün olan hiç bir civic yok göz var nizam var fanatikliğinde bu kadarı kardeş astra yola bildiğin yapışıyor ha ecotecmiş gitmezmiş çok yakarmış orasını başka yerde tartışınca yazdıklarım görülür zaten ...
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2011, 01:18:51 ÖÖ Gönderen: jaggalagalaga »

ahmet290

  • İleti: 246
Ynt: Honda Civic 1.6 Elegance - Yeni astra 1.6 cosmo - Toyota corolla 1.6 elagant
« Yanıtla #82 : Eylül 24, 2011, 02:05:16 ÖÖ »
astranın yol tutuşu civicle karşılaştırılamaz bencede..