Gönderen Konu: Honda Civic Sedan & Chevrolet Cruze  (Okunma sayısı 47821 defa)

alican_07

Ynt: Honda Civic Sedan & Chevrolet Cruze
« Yanıtla #100 : Nisan 28, 2011, 01:44:01 ÖS »
tercih meselesi bu 2 araç arasından seçim yapmak cruze da benim çok hoşuma gidiyor civic de birbirlerine karşı pek bi artısı olan araçlar değil bu 2 araç

chevasil

« Yanıtla #101 : Nisan 28, 2011, 01:44:39 ÖS »
SİZEDE İYİ GÜNLER KLAVYEM BOZUK O YÜZDEN BÜYÜK YAZIYORUM KUSURA BAKMA

burdakiler cocuk degiller 14 dakika önce küçük harfle yazabiliyorsunuz. şimdi büyük harfle yalan'a gerek yok birdaha büyük yazmazsınız olur biter klavyeniz bozuk değil daha inandırıcı bir yalan bulun.

hakan880

« Yanıtla #102 : Nisan 28, 2011, 01:48:28 ÖS »
yine hortladı konu :D

civic2011

« Yanıtla #103 : Nisan 28, 2011, 01:53:53 ÖS »
arkadaşlar uzatmaya gerek yok en güzel araç sahip oldugumuzdur

alican_07

« Yanıtla #104 : Nisan 28, 2011, 02:05:12 ÖS »
anaa harbiden ya bu konu çok eskiydi yeni farkettim hortladığını :D

volkan_sahin

« Yanıtla #105 : Nisan 28, 2011, 03:04:58 ÖS »
tercih meselesi bu 2 araç arasından seçim yapmak cruze da benim çok hoşuma gidiyor civic de birbirlerine karşı pek bi artısı olan araçlar değil bu 2 araç
Bek süründürdüm peşiimde kaç tanesini  nasıl farklı değiller yaa şunu kimse unutmasın ve atlamasın eğer kafa tutmaya kalktığınız araç bir japonsa bir kez daha düşünün derim. Cruzenin kralını yerim yolda boyboyda fark açarım. Kaçkez denedk arkadaşlarla özellikle cruzla. Onda 2011 cruze bende 2011 civic var. Boy boy fark herseferinde cruze görsel olarak hoş işlev olarak boş. uzun lafın kısası bu.

bu şiir bana ait arkadaşlar. yorum bekliyorum.

istediğin performanssa hep,
uzasın gitsin istiyorsa tek,
gözün görmüyorsa pek ,
eski arabanı hondaya çek ,
seninkine de bağlasınlar bir vtec.
saygılar

alican_07

« Yanıtla #106 : Nisan 28, 2011, 04:37:27 ÖS »
Bek süründürdüm peşiimde kaç tanesini  nasıl farklı değiller yaa şunu kimse unutmasın ve atlamasın eğer kafa tutmaya kalktığınız araç bir japonsa bir kez daha düşünün derim. Cruzenin kralını yerim yolda boyboyda fark açarım. Kaçkez denedk arkadaşlarla özellikle cruzla. Onda 2011 cruze bende 2011 civic var. Boy boy fark herseferinde cruze görsel olarak hoş işlev olarak boş. uzun lafın kısası bu.

gözün görmüyorsa pek ,
saygılar
bana japon araçlarını anlattığın için çok teşekkür ederim volkan bey japonların nasıl giddiğini filan bilmiyorduk şu dakikaya kadar  :D  volkan biz ben atmosferik typer ile evo imprezayı yürüttük zamanında sizin bu anlattıklarınız okadar boş ki şu açıdan boş 125 hp ile ne kadar yürüyeceksin de arabayı bu kadar büyütüyorsun zaten bu 2 aracı da alan insanlar genellikle stock halde takılıyor birde civic,cruze,jetta vs vs tarzdaki araçların üretim amacı performans değil bu yüzden sadece performans karşılaştırması yapmayın fiyatına bakın hangisi göze daha hoş geliyor ona bakın donanımı sizi tatmin ediyormu ona bakın size civic hoş ve uygun gelmiş ona biniyorsunuz diğer birine cruze hoş ve uygun gelmiş ona biniyor ayrıca cruze öyle yerden yere vurulacak bi araç da değil. bana desenizki performans aracı ozaman sadece performans olarak bakalım ama bunlar gündelik kullanım için üretilmiş araçlar o yüzden 125 hp lik sohc bi motoru bu kadar gözünüzde büyütmeyin ;)

alican_07

« Yanıtla #107 : Nisan 28, 2011, 04:41:33 ÖS »
volkan bey yazıyı sonra okuyunca sanki size sataşmış gibi olmuş ama yanlış anlaşılmasın benim ki biraazcık espiri ile karışık bi yazı .

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : Nisan 28, 2011, 04:58:18 ÖS »
alican iyi hos yazmıssın performans isteyen typer alsın vti alsın baska sey alsın 125hplik aractan ne bekliyoruz ? performans amaclı bi araba değil diye amaaaaaan yürümesin mi diyelim.. 2 araca da bindim cruze kesinlikle boyboyboy yer. hangi sınıf araba olursa olsun performans istemiceksem trene binerim , otobüse binerim. bindiğim araba bana performansıyla keyif verir. dıs görünüsü güzelmiş cruze'un.. iyi güzel de civic sanki güzel bi tasarıma sahip değil :S civic de gayet güzel.

kaldı ki araba dediğimiz alet dısardan değil , icerden kullanılıyor hatırladıgım kadarıyla :) görünüs görünüs diyen arkadaslarım yeni yüzü var diye amiral gemisi gibi duruyor diye   ''Chevrolet'nin deyimiyle coupe tarzı sedan tasarımlı cruze'' (coupe görmesek yeriz belki)  bunlara kanıp cruze alan adamın tamponuna civic yapısıp üstünden atladıgında cok keyif alabilcegini sanmam aracından. saygılarımla kisisel almayın genele konusuyorum

alican_07

« Yanıtla #109 : Nisan 28, 2011, 05:13:35 ÖS »
alican iyi hos yazmıssın performans isteyen typer alsın vti alsın baska sey alsın 125hplik aractan ne bekliyoruz ? performans amaclı bi araba değil diye amaaaaaan yürümesin mi diyelim.. 2 araca da bindim cruze kesinlikle boyboyboy yer. hangi sınıf araba olursa olsun performans istemiceksem trene binerim , otobüse binerim. bindiğim araba bana performansıyla keyif verir. dıs görünüsü güzelmiş cruze'un.. iyi güzel de civic sanki güzel bi tasarıma sahip değil :S civic de gayet güzel.

kaldı ki araba dediğimiz alet dısardan değil , icerden kullanılıyor hatırladıgım kadarıyla :) görünüs görünüs diyen arkadaslarım yeni yüzü var diye amiral gemisi gibi duruyor diye   ''Chevrolet'nin deyimiyle coupe tarzı sedan tasarımlı cruze'' (coupe görmesek yeriz belki)  bunlara kanıp cruze alan adamın tamponuna civic yapısıp üstünden atladıgında cok keyif alabilcegini sanmam aracından. saygılarımla kisisel almayın genele konusuyorum

bak ne güzel demişsin araba yürümesinmi diye elbette yürüyecek ama anlatmak istediğim konu farklı sonuç olarak 125 hp bi araç tamam performansı ayarındaki araçlara göre iyi olabilir ama bu kadar gözde büyütmenin anlamı yok ben bunu diyorum.

jaggalagalaga

« Yanıtla #110 : Nisan 28, 2011, 08:54:08 ÖS »
son 1 aydır ne coştu bu atar nedir bu ya :):) 125 lık cıvıcle alayına gıder yaparız falan  tamam araban çoğuna göre güzel kötü mü dedik ama biyerde de hop dedik  bir keresinde benım aracıma türlü çakallık la gel kapışalım v.s gibi çakal çukal konuştu birisi özelden dedim gel kardeşim şurdayım  gelmedi amacım kapışmak v.s saçma sapan şeyler değilde caps lock a basıp 10 satır yazmaya benzemez bu işler sadece bunu belirtmek istedim insanlar ın amacı bu forumda honda alıp sürekli ona övgü yağdırıp ukala ukala aracından bahsetmek değil amaç doğru karar ve bazı konularda yardımdır  ...
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2011, 08:56:56 ÖS Gönderen: jaggalagalaga »

alican_07

« Yanıtla #111 : Nisan 28, 2011, 11:08:45 ÖS »
son 1 aydır ne coştu bu atar nedir bu ya :):) 125 lık cıvıcle alayına gıder yaparız falan  tamam araban çoğuna göre güzel kötü mü dedik ama biyerde de hop dedik  bir keresinde benım aracıma türlü çakallık la gel kapışalım v.s gibi çakal çukal konuştu birisi özelden dedim gel kardeşim şurdayım  gelmedi amacım kapışmak v.s saçma sapan şeyler değilde caps lock a basıp 10 satır yazmaya benzemez bu işler sadece bunu belirtmek istedim insanlar ın amacı bu forumda honda alıp sürekli ona övgü yağdırıp ukala ukala aracından bahsetmek değil amaç doğru karar ve bazı konularda yardımdır  ...
+1

rebeloghy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #112 : Nisan 28, 2011, 11:17:42 ÖS »
ben vtec2 kullanıcısıyım, yeni civic'e o parayı verip almam zaten. amacım sadece iki arac arasında mantıklı kıyaslamayı yapıp karar vercek arkadasa yardımcı olmak istedim. üstüme alınmamalıyım sanırım cünkü civic e binip alayına atar gider yapcak mantıksız insan değilim ,sınıfı olan her türlü aracla yürürüz deneriz güler egleniriz. maksat da bu değil mi ? aile ortamı olan forumu gerip atar gider yapmaya ne gerek var

rajoca

« Yanıtla #113 : Nisan 29, 2011, 10:04:15 ÖÖ »
ben vtec2 kullanıcısıyım, yeni civic'e o parayı verip almam zaten. amacım sadece iki arac arasında mantıklı kıyaslamayı yapıp karar vercek arkadasa yardımcı olmak istedim. üstüme alınmamalıyım sanırım cünkü civic e binip alayına atar gider yapcak mantıksız insan değilim ,sınıfı olan her türlü aracla yürürüz deneriz güler egleniriz. maksat da bu değil mi ? aile ortamı olan forumu gerip atar gider yapmaya ne gerek var

+1

volkan_sahin

« Yanıtla #114 : Nisan 29, 2011, 10:38:41 ÖÖ »
volkan bey yazıyı sonra okuyunca sanki size sataşmış gibi olmuş ama yanlış anlaşılmasın benim ki biraazcık espiri ile karışık bi yazı .
peki sigara kullananlara sorun ozaman. Neden maltepe ucuzda malboro pahalı diye ikiside sigara değilmi iikisinden duman çıkıyor tatminide aynı neden biri 3 ken diğeri 7 ?

volkan_sahin

« Yanıtla #115 : Nisan 29, 2011, 10:47:11 ÖÖ »

kaldı ki araba dediğimiz alet dısardan değil , icerden kullanılıyor hatırladıgım kadarıyla :) görünüs görünüs diyen arkadaslarım yeni yüzü var diye amiral gemisi gibi duruyor diye   ''Chevrolet'nin deyimiyle coupe tarzı sedan tasarımlı cruze'' (coupe görmesek yeriz belki)  bunlara kanıp cruze alan adamın tamponuna civic yapısıp üstünden atladıgında cok keyif alabilcegini sanmam aracından. saygılarımla kisisel almayın genele konusuyorum

Ağzına sağlık abi ne güzel yazmışsın maşşallah nazar deymesin hiçbirimize. :D ya arkadaşlar dediğiniz herşeye katılıyorum tabikide buranın maksadı bilgi paylaşımıda ya nebileyim yani bu yazı için bahsetmiyorum tabide cruze tip olarak gerçekten güzel ama performans olarak hiç ortada yok. 125 ps araçtan ne bekliyorsun nemiş arkadaşım güzel yazmış tamam tabidi dağlar uçurumlar beklemiyorum.
Cruze 1.6 124ps ---- civic 1,6 125ps  bir beygir nelere kadirmiş yaaa. boyboy fark. ARkadaş şuna bakmalısın aynı motor ve aynı beygir gücüne sahip bir araçtan neden fark yiyiyorum diye düşündüğünde aradaki bahsettiğiniz o fiyat farkıda ortaya çıkacaktır. Civic'in tek eksi yonü yolun tüm sesi içeride. bunun dışında kusursuz denebilir.

volkan_sahin

« Yanıtla #116 : Nisan 29, 2011, 10:54:50 ÖÖ »

gözün görmüyorsa pek ,
saygılar
bana japon araçlarını anlattığın için çok teşekkür ederim volkan bey japonların nasıl giddiğini filan bilmiyorduk şu dakikaya kadar  :D  volkan biz ben atmosferik typer ile evo imprezayı yürüttük zamanında sizin bu anlattıklarınız okadar boş ki şu açıdan boş 125 hp ile ne kadar yürüyeceksin de arabayı bu kadar büyütüyorsun zaten bu 2 aracı da alan insanlar genellikle stock halde takılıyor birde civic,cruze,jetta vs vs tarzdaki araçların üretim amacı performans değil bu yüzden sadece performans karşılaştırması yapmayın fiyatına bakın hangisi göze daha hoş geliyor ona bakın donanımı sizi tatmin ediyormu ona bakın size civic hoş ve uygun gelmiş ona biniyorsunuz diğer birine cruze hoş ve uygun gelmiş ona biniyor ayrıca cruze öyle yerden yere vurulacak bi araç da değil. bana desenizki performans aracı ozaman sadece performans olarak bakalım ama bunlar gündelik kullanım için üretilmiş araçlar o yüzden 125 hp lik sohc bi motoru bu kadar gözünüzde büyütmeyin ;)
günlük kullanım için üretilmiş ama 10 litre yakıtı var 100 km de.

rajoca

« Yanıtla #117 : Nisan 29, 2011, 11:13:10 ÖÖ »
benim 2011 premium şehir içi 7.2/100 yakıyo bi anormallik yok inş :)

volkan_sahin

« Yanıtla #118 : Nisan 29, 2011, 11:33:25 ÖÖ »
yok hocam ben arkadaşa yazdım onu. Cruzedan bahsetmiş arkadaşta yukarıyı okursan anlarsın sende. Bendede 2011 elegance va benimkide 7,5-8 ARASI TAKILIYOR

alican_07

« Yanıtla #119 : Nisan 29, 2011, 12:49:09 ÖS »

gözün görmüyorsa pek ,
saygılar
günlük kullanım için üretilmiş ama 10 litre yakıtı var 100 km de.
vw scirocco r 255 hp lik bi araç bu araç gündelik kullanım amaçlı üretilmiş bi araç değil gündelik kullanımda scirocco nun 1.4 tsi motoru yeterli ama bu 255 hp lik araç 10.9 litre yakıyor şehir içi bmw 3.16 tam gündelik kullanım amaçlık üretilmiş bi araba 115 hp ama kaç litre yakıyor tam olarak 11.7 litre tüketiyor zaten böyle bi karşılaştırma yapmak mantıksızda genede yapalı bakalım nolcak.burda motor kıyaslaması veya segment kıyaslaması yapmıyoruz burda gündelik kullanım amaçlımı yoksa haftasonu keyif aracı veya katılım amaçlımı üretildiğini konuşuyoruz.şu maltepe marlboro kıyaslamasına gelince benim babam 10 sene öncesine kadar günde 3 paket samsun içerdi ve samsundan başka parlemetmiş marlboroymuş hayatta içmezdi marlboro veya parlement alıcak maddi gücüde vardı(babam emekli emniyet müdürüdür) bende sigara kullanıyorum ve banada parlement dünyanın en berbat sigarası gibi geliyor bende winston içmekten keyf alıyorum kimiside parlement e bayılıyor ama parlement alıcak gücü olmadığı için west içiyor yani inşallah yeterince açık olmuştur anlatmak istediğim kiminin civic almaya parası yok cruze alıyor kimininde parası var tercihini cruze dan yana yapıyor veya civicden yana yani sonuçta kullanım amaçları aynı bu 2 araçta bu segmentin ikame malları

rajoca

« Yanıtla #120 : Nisan 29, 2011, 12:55:09 ÖS »
piyasanın %90 nınında görüşü civic cruze dan bir gömlek üstün bir araç olduğudur,kim ne derse desin bilen biliyo zaten, yoksa ben veya diğer civic alan insanlar arada 8-10 bin fazla verecek kadar parayı daldan toplamıyoruz :))

rajoca

« Yanıtla #121 : Nisan 29, 2011, 12:56:44 ÖS »
yok hocam ben arkadaşa yazdım onu. Cruzedan bahsetmiş arkadaşta yukarıyı okursan anlarsın sende. Bendede 2011 elegance va benimkide 7,5-8 ARASI TAKILIYOR

anladım dostum bana yazmadığını ben ortaya yeşillik olsun diye yazmıştım seninkinin altına denk geldi :)

rajoca

« Yanıtla #122 : Nisan 29, 2011, 12:59:18 ÖS »
yani o kadar para sorun olmasa bende civic almam gider accord yada passat cc alırdım :)) , ama alabileceğimin en iyisini aldım o da civicdir .

alican_07

« Yanıtla #123 : Nisan 29, 2011, 01:47:21 ÖS »
piyasanın %90 nınında görüşü civic cruze dan bir gömlek üstün bir araç olduğudur,kim ne derse desin bilen biliyo zaten, yoksa ben veya diğer civic alan insanlar arada 8-10 bin fazla verecek kadar parayı daldan toplamıyoruz :))
civic cruze dan 1 gömlek değil bi kaç gömlek üstün ama cruze a göre birazcık pahalı fiyatına göre cruze da hiç fena değil sonuçta aynı segment araçlar.

ceyhun16

« Yanıtla #124 : Nisan 29, 2011, 03:45:47 ÖS »
senin civic cruzeden birkaç gömlek anca motorda üstündür ama japon civic tabiki cruzeden değil yerli sedan civic değil bende civic alabilirdim ama test sürüşüne çıktım ve 22-23 yaş arabası gibi geldi bana civic yol sesi alıyordu içerisine ben cruzeyi beğendim onu aldım param da cebimde kaldı herkesin tercihi farklı olabilir