her iki şöförü eşit sayarsak 210 km hıza kadar fb7 fd6 yı yiyo 210 km üstü hızlardan sonra fb7 hız kesiciye giriceği için fd6 yürür gider ( FABRİKA VERİLERİDE BÖYLE) + bir çok kez spontane gelişende bizzat kendim denedim çevre yolu+ rampa+ şehir içi fb7 yürüdü ( AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL ) bilginiz olması açısından paylaştım
her iki şöförü eşit sayarsak 210 km hıza kadar fb7 fd6 yı yiyo 210 km üstü hızlardan sonra fb7 hız kesiciye giriceği için fd6 yürür gider ( FABRİKA VERİLERİDE BÖYLE) + bir çok kez spontane gelişende bizzat kendim denedim çevre yolu+ rampa+ şehir içi fb7 yürüdü ( AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL ) bilginiz olması açısından paylaştım hız kesiciye gireceği için derken???
Alıntı yapılan: hakko modelistlik - Nisan 11, 2013, 06:33:03 ÖS her iki şöförü eşit sayarsak 210 km hıza kadar fb7 fd6 yı yiyo 210 km üstü hızlardan sonra fb7 hız kesiciye giriceği için fd6 yürür gider ( FABRİKA VERİLERİDE BÖYLE) + bir çok kez spontane gelişende bizzat kendim denedim çevre yolu+ rampa+ şehir içi fb7 yürüdü ( AMACIM TARTIŞMAK DEĞİL ) bilginiz olması açısından paylaştım hız kesiciye gireceği için derken???
Şöför faktörünü unutmamak gerekir. 2 fd6 kapışsak kafa kafaya gitmesi gerekir aynı araçlar aynı yükler ama boy boy fark atabiliyorum.. İes deyip geçmeyin 120 beygir araç. ve hafif,şöför sağlam olsa 140 150 ye kadar önde giden ies olurdu sonrasında fd6 zaten vtec 2 ye yaptığı gibi ayırır diye düşünüyorum
Alıntı yapılan: Refik_Yavaş - Nisan 11, 2013, 02:28:53 ÖSŞöför faktörünü unutmamak gerekir. 2 fd6 kapışsak kafa kafaya gitmesi gerekir aynı araçlar aynı yükler ama boy boy fark atabiliyorum.. İes deyip geçmeyin 120 beygir araç. ve hafif,şöför sağlam olsa 140 150 ye kadar önde giden ies olurdu sonrasında fd6 zaten vtec 2 ye yaptığı gibi ayırır diye düşünüyorum