|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2008, 08:20:13 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuHi
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2008, 09:02:00 ÖS » |
|
ama fiyatları cok yakın ondn da bn soruyorum... hangisine deger okdr parayı vermek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2008, 09:16:29 ÖS » |
|
bnce eski kasa al geriye kalan paraylada ıvır zıvır eklersin arabaya bnce bu daha mantıklı gelio bna..yani bna sorarsan eski kasa derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugrahan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2008, 04:37:33 ÖS » |
|
haayır ya eski kasayı napcan abi yeni kasa harika sedanları özellikle ben aşırı memnunum arabamdan bence yeni kasa araban yeni olcak abi 2005i satıp 2007 aldım ben eski araba alınmaz herzxaman için yenisini düşünmelisin tabi zewkler tartışılmaz ama madem açdın benm fikrim bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpeedTuning
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2008, 04:58:24 ÖS » |
|
bence de eski kasa.. daha seri daha atik.. ve yenilerde elektronik gaz kelebeği var.. o yuzden eski kasa..
|
|
|
|
|
|
Kor ol, ama Nankor olma !... Hz. Mevlana
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2008, 05:44:16 ÖS » |
|
yenilerinin içi çok güzel koltuklarının kavrayışı daha iyi daha değişik bi tasarımı var komfor ekipmanları mevcut ama eski kasa çok daha safkan bir typer.
eskisi yenisinden biraz daha seri bir araç.ama arada bukadar az bi fark varsa ben yenisini alırdım.
|
|
|
|
|
|
---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---
DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2008, 05:59:21 ÖS » |
|
Eski kasa al zaten kimden nerden bulursan bul mutlaka bişeyler vardır arabada en kötü ihtimal bi headers bide filtre vardır yeni kasaları yersin yollrda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2008, 06:24:28 ÖS » |
|
paran varsa yenisini al tabi hocam lafı dahi edilmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2008, 05:40:42 ÖS » |
|
yenisini al bence görüntüsü yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

I Love My CR-V
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2008, 05:52:25 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edo typer
Honda City
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2008, 06:01:49 ÖS » |
|
bu ıs zewk ısı...babam yenı kasa al dıyodu sonucta sıfır arac...ama ben ep3 aldım...yenı kasa var burda bıtane ara sıra sahıbı al abı ac arabayı dıyo:D alakamız yok cocuk benım arabaya bınınce gozlerı doluyo:D kullanmak ıstemedı benım arabayı  gecen hafta tekrar kullandım arabası...yaw gercekten cok kotu hıc begenmıyorum....gaz tepkısı gercekten kotu...elektronık fln ben bılmem ama sunu solıyım uce atınca araba kafayı egıyo...debrıyaja basıyosun dewır dusmuyo vıtesı degıstırıyosun sonra dusuyo vıtesı degıstırınce halıyle gaza basıyosun ama o sırada dewır dusme mesgul oluyo.....ben sehır ıcınde hızlı araba kullanmam hele hıc bır honda ıle vıraj yapmam...ama kullandıklarım arasında en cok kayan arac fn2 typerdı...kafadan her honda kayar ama bu alakasız yerlerde arkasınıda koparıyor bılmem anlatabıldım mı.... ıı tarafına gelınce...ıcı cok ıı....cok rahat uzun yolda yaptım bu aracla sessız sakın bır arac ama bence typer gıbı deıl....shıft lıght ve ıvtec uyarı lambası cok hosuma gıttı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2008, 06:36:02 ÖS » |
|
vtec on lambasını ep3 e de yaparsın babali. şahine bile yaparım ben  vtec olsun olmasın önemi yok
|
|
|
|
|
|
---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---
DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
|
|
|
edo typer
Honda City
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2008, 09:02:13 ÖS » |
|
vtec on lambasını ep3 e de yaparsın babali. şahine bile yaparım ben  vtec olsun olmasın önemi yok bılıyom kanka ama bu cok orj.. soyle kucuk bı ıvtec yazıyo kadranda vtec acılınca kucucuk bı kırmızı lamba yanıyo...shıftlıghta kucucuk lambalar var 5 tane cok sırın:D once yesıller yanıyo yaklastıkca sarı oluyo sonra kırmızı oluyo....kucucuk lambalar yoplu ıgne bası kadar.... aracın ıcı fln guzel m3 gıbı olmus ama typer gıbı deıl hıcbıryerı gozunu baglayıp bındırseler typer demezsın yanı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2008, 11:08:30 ÖS » |
|
Tamamen para ile alakalı hrld imkanım olsa fn2 nin kontagına ilk ben basmak isterim ha bir yerlerde stokta teşhirde ep3 varsa onada hayır demem tabide hal boyle iken fn2 cok daha mantklı paran varsa yoksa zaten boyle tırım tırım ep3 arasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edo typer
Honda City
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2008, 11:29:23 ÖS » |
|
Tamamen para ile alakalı hrld imkanım olsa fn2 nin kontagına ilk ben basmak isterim ha bir yerlerde stokta teşhirde ep3 varsa onada hayır demem tabide hal boyle iken fn2 cok daha mantklı paran varsa yoksa zaten boyle tırım tırım ep3 arasın  fn2 alıcagıma turbo ep3 alırım ygzyı....  aynı para asıgı yukarı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2008, 11:30:45 ÖS » |
|
bi japon atasözü derki typre daima typredir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 05, 2008, 01:18:43 ÖÖ » |
|
haayır ya eski kasayı napcan abi yeni kasa harika sedanları özellikle ben aşırı memnunum arabamdan bence yeni kasa araban yeni olcak abi 2005i satıp 2007 aldım ben eski araba alınmaz herzxaman için yenisini düşünmelisin tabi zewkler tartışılmaz ama madem açdın benm fikrim bu  adam type-r dio sn civici anlatıosn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|