Gönderen Konu: park sensoru hakkında bılgısı olan......yagmur sensoru hakkında bılgılı...  (Okunma sayısı 2701 defa)

avans

  • İleti: 558
arkadaslar aracımn onunede park sensoru taktrıyorum...bazıları arabanın beynıne zarar verıyo dedıler ama ben pek ole dusunmuyorum...bu konuyla alakalı bılgısı fıkrı olana varsa paylasa bılırmı acaba..bazılarınız ne gerek var ya dıye bılır ama..kullanın rahatlını goruceksınız gerektı zaman ıptal dumesıde var yada araba calıstı anda bellı bı sanıyeden sonra kendını ıptal edebılme yada aktıf ede bılme secenıyıde sunuyor..sımdıkı arabalar bıraz on tarafı yuksek eskıler gıbı rahat gorus acısı yok..zaten  on tampona 2 adet koyuyorlar ıhtıyacı fazlasıyla karsılyo..bazılarıda bana arabanın benını karıstırdını cam acılmaması yada sunrofun acılmaması gıbı yan etkısı olucanı soledı...bırde yagmur sensorunude sonradan taktıra bılıyomuyuz..ılgılı arkadaslarıma duyrulur..



Utku Ataç

  • İleti: 709
Ben hiç duymadım aracın beynini karıştırdığna dair bişey.Bu yüzden pek o konuda bilgi veremicem.Gerekliliği konusundada mesafe ölçerli ise kullanışlı olabilir.
Yağmur sensörü ise sonradan takılmıyor.Ki bence en gereksiz donanımlardan biri.Civic sedanın donanımına bu v.b nedenlerden hayranım.Gereksiz hiç bişey yok.Donanım yerli yerinde

buludag89

  • İleti: 127
yok yaa beynine bence de zarar vermez. şimdiye kadar hiç duymadım park sensörü yüzünden beyni bozulan :artis
yağmur sensörü de sonradan takılamıyor

alican_07

  • İleti: 1821
park sensörü beyni filan karıştırmıyor yok öyle bişey yani kim söylediyse ya şaka yapmış yada oda başka birinden duymuş.yağmur sensörüde sonradan takılmıyor.

avans

  • İleti: 558
bende sızın gıbı dusunmusrum eyvallah  beyler..

Cecul

  • İleti: 621
Son yazılanların üzerinden bir kaç at geçmiş ama Cenmax yağmur sensoru kullanabilirsiniz. Ama çok başarılı olduğunu söyleyemem. Bazen iyi çalışıyor, bazen sapıtıyor. Camda, görüşü engelleyecek kadar su olduğu zamanlar bile çalışmadığı oluyor.

mehmet1971

  • İleti: 1600
benim ön ve arkada park sensörü var problem yok.

38 hasan 38

  • İleti: 183
arkadaşım neden aracın beynine zarar versinki sadece 4 delik delip takıcan kendi beyni var onun araçtan sadece 12 volt elektrik alıcak