Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: civic sedan(2007) satılıp civic hb(2008) alınır mı?  (Okunma Sayısı 1281 defa)
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #20 : Mart 25, 2008, 04:14:20 ÖS »

teşekürler arkadaşlar çok kararsızım :S bakalım hayırlısı olsun Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
TTayfuNN
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #21 : Mart 25, 2008, 08:26:02 ÖS »

Peki neden duyuyoruz sedan yerli üretimlerdeki kronik arızaları? Hblerde sol ön camla ilgili tek şey duymadım.Ayrıca aynı motor bile olsa bi eski kasalarda örneği var, japon üretimlerde tork daha fazla oluyor, ne biliyim bazı opsiyonlar oluyor, Cenii nickli  abimin civic ies japonyadan ithal, deri koltuk var orjinalden, hangi yerli de vardı o opsiyon o kasalarda?İthal her zaman iyidir.Honda fabrikalarında farklılık olur nasıl olur? çünküadamlar her yere japon işçilerini ve aynı kalitede malzemeyi yollamaz ki öyle de oluyor.

Ben işin içindeyimde onun için konuştum bunda idda ediyorum honda fabrikları dünya sdantarlarınada üretim yapmaktadır işçilik ve malzeme bakımından ha sen Türk işçileri iyi üretim yapmıyormu diyorsun adamlar Türk işçilerinin performansından memnun ama kendi vatandaşımız değil merak etme içeride japon işçiler yok ama japon mühendisler var.Arkadaşım ayrı yeten zaten birçok  malzeme japonyadan gelmektedir
[/quote]

Peki forumda hiç görmedin mi sedan civicten şikayetçi olanları kronik arızalarından dolayı?

Malzemeler Japonyadan geliyor olabilir, takmayı bilene.

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #22 : Mart 25, 2008, 11:38:44 ÖS »

Takmayı ve yapmayı bilen çok fabrikada onun için üretim oluyor onca işcinin emeğine saygı duyalım

ben eski ben değilim...
rserkan
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #23 : Mart 26, 2008, 01:09:16 ÖÖ »

tüm oto üreticileri avrupa daki pazarları için üretim üssü olarak türkiye yi istiyorlar mühendis , işçilik ve konum olarak süper bir yer diyorlar. anak ülkemizdeki sigorta sistemi yüksek vergiler ve hükümetin ithalat sevdası yüzünden gelemiyorlar ben de hondam dan şikayetçi olsamda türk işçisinin yaptığı bir arabaya binmekten gurur duyuyorum bu boş bir populist yaklaşım değil aksine gözlemlerdir. hb civiclerin ön göğüsünü normal bezle bir kaç kez sil bakalım çizikler nasıl oluşuyor yada arka tamponun bağlantı noktalarını incele bence ingiltereden kat kat üstteyiz sadece biraz daha zaman geçmesi ve kendimize güvenmemiz gerekiyor. saygılarımla
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #24 : Mart 26, 2008, 01:20:45 ÖÖ »

ben htr de çalışmaktayım ülkemiz yan sanayi ve işçilik bakımında üst düzeyde dediğiniz gibi bir çok firima Türkiye de fabrika kurmak istiyor ve şuan 2 otomotiv devi fabrika açmaya yakın

ben eski ben değilim...
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #25 : Mart 26, 2008, 01:21:29 ÖÖ »

gerçi konu baya bir dışarı çıktı arkadaşlar özür

ben eski ben değilim...
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #26 : Mart 26, 2008, 06:52:07 ÖS »

arkadaşlar ztn kararsızdım artık hiç bişey düşünemiyorum Cheesy neyse bakalım hayırlısı olsun inş almak istiyorum ama bu işler birazda kısmet Smiley

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #27 : Mart 28, 2008, 04:40:11 ÖS »

yazık olur paranıza Sad
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #28 : Mart 28, 2008, 10:05:48 ÖS »

neden peki yani pek farkı yok mu sedan dan ??

metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC

« Yanıtla #29 : Mart 28, 2008, 10:12:04 ÖS »

arkadaşlar araçlarınız yeni biraz keyfini çıkarın araçlarınızın hem satarken para kaybedersiniz dikkatli olun hata yapmayın değiştirmek istiyorsanızda 0 aldıktan sonra plakayı tak ister 100 km git 2. ele düşer 0 değerinde olmaz 3 bin daha yeni araç yazık

ben eski ben değilim...
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #30 : Mart 29, 2008, 04:41:55 ÖS »

ok teşekürler ztn vazgeçme aşamasındayım kimse iyi bişey demiyo:)kısmet genede bakarsın karşıma güzel bişey çıkar alırım Cheesy

bugrahan
Honda Jazz
*

inannarak başlamak bitirmenin yarısı...

« Yanıtla #31 : Nisan 16, 2008, 04:33:14 ÖS »

bencede zevkler tartışılmaz kesinlikle ama amaç spor arabaysa bence civic sedandan inip hb civice binme daha başka bişi düşün bendede sedan var aşırı memnunum hem spor hem 4kapğı sedan lar kadar ağır hondanın en beğendiğim arabası bence yalnış olur ama senin tercihin tabi hb lerde gercekten güzel ama sedan kadar oturaklı değil
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #32 : Nisan 17, 2008, 12:27:28 ÖÖ »

bende sedan diyeceğim bu konuda. bence sedan ın yol tutuşu daha iyi çünkü aracın arka lastiklerinin orada bagaj gibi bir ağırlık var ama hb de bu ağırlık yok tabiki. ben aracımla 227 gördüm ve hondanın sitesindeki oem kit aracımda mevcut. (aero kit) her ne kadar değişikilik olmayacak diye düşünsemde aracın yol tutuşunun arttığını hissediyorum. hb de kullanma şansım oldu ama araç yolda lastik top gibi geldi yol tutuşu daha zayıf geldi işin açıkçası. 1.8 istiyorsanda exclusive alabilirsin sedanda. (yanlış hatırlamıyorsam 1.8 sedan 1.8 hb den pahalı yani sen düşün Tongue )

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #33 : Nisan 17, 2008, 09:29:42 ÖS »

dogrudur abi bende bu kitleri yaptırmayı düşünüyorum kaça yaptırdın ve gerçekten işe yarıyor mu ??

hoondaa
Honda Jazz
*

« Yanıtla #34 : Nisan 22, 2008, 04:16:43 ÖS »

Sedan dursun bence gerek yok biraz daha kullan sonra değiştirirsin derim ben.Bu arada HB daha pahalı sedandan arada 1500 YTL fark var.Ben eğer illa 1.8 alcaksam gider HB alırım hiç düşünmem çünkü iç dizaynı ve dış dizaynı daha çok hoşuma gidiyo zevke meselesi yani
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: