Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: civic sedan(2007) satılıp civic hb(2008) alınır mı?  (Okunma Sayısı 1610 defa)
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« : Mart 23, 2008, 03:32:14 ÖS »

arkadaşlar 2007 civic sedanım var elegance bunu satıp 2008 az kullanılmış 3000-4000 km de hb almak istiyorum ne dersiniz?? teşekürler Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #1 : Mart 23, 2008, 03:36:35 ÖS »

bnce hiç satma abicim sedanı eğere değidiğin seyi yaparsan bnce titanikten inip feribota binmiş gibi olursun amacım hb küçümsemek deil  hatta hb bnm sedandan daha çok hoşuma gidiyor ama bn olsaydım eğer sedanım varsa satmazdım

Dönücem Dediysem Dönerim... Smiley
TTayfuNN
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Mart 23, 2008, 06:53:40 ÖS »

HB ithal geldiği için kalite- sorunsuzluk babında daha iyi olabilir BELKİ!

sedanlara çamur atmıyorum yani ondan belki diyorum ama maddi imkan olsa sedan değil hb alırım, vergi derdini göz önünde bulundurmak lazım bir de.

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #3 : Mart 23, 2008, 10:55:08 ÖS »

teşekürler krdşim ikinizide başka düşüncesi olan yok mu???

metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...

« Yanıtla #4 : Mart 23, 2008, 11:00:12 ÖS »

honda fabrikalarındaki kalite standartları aynıdır ingilterdeki fabrika daha iyi üretim yapıyor Türkiyedeki fabrika kötü yapıyor diye birşey yok honda dünyadaki fabrikalarında aynı kalitede ve aynı satandarta üretim yapmaktadaır ithal veya ithal değil diye ayıramayız hb ve sedanında ikisininde farklı güzellikleri var biri daha spor yani hb spor sürüş için daha iyi dir

metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...

« Yanıtla #5 : Mart 23, 2008, 11:01:27 ÖS »

bindiğin araç güzel satma derim ama bu zavk meselesi

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #6 : Mart 23, 2008, 11:15:21 ÖS »

ben aracımı çok seviyorum ama ne bilim galiba daha kalın lastik ,vsa ,140 hp ,17 lik jant , yol bilgisayarı ,  sensörler kafamı çeliyo Cheesy

metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...

« Yanıtla #7 : Mart 23, 2008, 11:19:53 ÖS »

şimdi aracını satarken 2.el olarak biraz düşüş yaşayacaksın bunu göz önünde bulundurdunmu hangi şehirdesin

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #8 : Mart 23, 2008, 11:37:06 ÖS »

istanbuldayım yaa en fazla arabanın 7-8 bin üstüne koymam gerekcek

ert16
Honda Integra
*

CNC 11

« Yanıtla #9 : Mart 24, 2008, 12:26:12 ÖÖ »

honda fabrikalarındaki kalite standartları aynıdır ingilterdeki fabrika daha iyi üretim yapıyor Türkiyedeki fabrika kötü yapıyor diye birşey yok honda dünyadaki fabrikalarında aynı kalitede ve aynı satandarta üretim yapmaktadaır ithal veya ithal değil diye ayıramayız hb ve sedanında ikisininde farklı güzellikleri var biri daha spor yani hb spor sürüş için daha iyi dir
bn şimdiye kaçar kaç tane civic değiştirdim bu söylediğine kesinlikle katılmıorm hb ve benzeri yurtdışı üretimler daha kaliteli koltukları bile daha konforlu oluyor
metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...

« Yanıtla #10 : Mart 24, 2008, 12:49:53 ÖÖ »

Honda Dünya capındaki fabrikalarında aynı konforu ve kaliteli malzeme kullanmaktadır bunda hiç şüpeniz olmasın Türkiyede üretilen cıvıc ve cıty modelleri bir çok yabancı ülkeye ihreç edilmektedir belkide senin düşündüklerinin tersini o ülkedekiler düşünüyordur düşüncelerinize saygım vardır

Seko
Honda Prelude

« Yanıtla #11 : Mart 24, 2008, 12:58:35 ÖÖ »

istanbuldayım yaa en fazla arabanın 7-8 bin üstüne koymam gerekcek

para batıyor galiba bari bir 10 daha koy ikinci el bir type r al hocam Smiley
TTayfuNN
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #12 : Mart 24, 2008, 12:41:05 ÖS »

Peki neden duyuyoruz sedan yerli üretimlerdeki kronik arızaları? Hblerde sol ön camla ilgili tek şey duymadım.Ayrıca aynı motor bile olsa bi eski kasalarda örneği var, japon üretimlerde tork daha fazla oluyor, ne biliyim bazı opsiyonlar oluyor, Cenii nickli  abimin civic ies japonyadan ithal, deri koltuk var orjinalden, hangi yerli de vardı o opsiyon o kasalarda?İthal her zaman iyidir.Honda fabrikalarında farklılık olur nasıl olur? çünküadamlar her yere japon işçilerini ve aynı kalitede malzemeyi yollamaz ki öyle de oluyor.

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #13 : Mart 24, 2008, 06:16:18 ÖS »

typer alıcam inş ama bir kaç senesi var bide civic hb te en azından arka koltuklar var Smiley babam sedana bile binerken kızıyo typer alsam Cheesy:D:D

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #14 : Mart 24, 2008, 08:37:38 ÖS »

hatta bügün biri ile konuştum benim araba + 5000 bin istedi araba temiz güzel ama galaksi gri ben siyah istiyorum Cheesy

Mahir TÜRKMEN
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #15 : Mart 24, 2008, 08:48:20 ÖS »

Walla buna ancak zevkin karar verir fikito aracını seviyorsan cok cekici gelmez sana diye dusunuyorum tabiki o bahsettiğin özellikler de bi işe yaramaz denemez herhalde ..

Ama o arabaya da en az suan ki araban kadar ısındıysan al derim sonra pişman olma..

CemVteC
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #16 : Mart 24, 2008, 10:01:14 ÖS »

eger 1.8 alcaksan deger ama 1.6 alcaksan gerek yok sen dıyosan ben onu seklı ıcın alıyorsan saygı duyarım deger zevkın bedelı yoktur Wink  

uc
Honda Integra
*

« Yanıtla #17 : Mart 24, 2008, 10:04:36 ÖS »

hb kesinlikle cok guzel bi arac 1 sene oldu ben alali sorun yasamadim cok sukur bu zamana kadar... ama simdiki aklim olsa type-s alirim ama param war diosan hic dusunme type-r al... ben o zman sabirsiz davrandim biras type-s gelmesine 2 ay wardi daha, baktim arac siyah duz vites hemen atladim dayanamadim hb e Smiley ama type-r a yok diosan hb deil type-s derim bunu dememin sebebide hem on alt izgara arka alt izgara tek kapi hb ten daha sportif en azindan...

metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...

« Yanıtla #18 : Mart 24, 2008, 10:11:50 ÖS »

Peki neden duyuyoruz sedan yerli üretimlerdeki kronik arızaları? Hblerde sol ön camla ilgili tek şey duymadım.Ayrıca aynı motor bile olsa bi eski kasalarda örneği var, japon üretimlerde tork daha fazla oluyor, ne biliyim bazı opsiyonlar oluyor, Cenii nickli  abimin civic ies japonyadan ithal, deri koltuk var orjinalden, hangi yerli de vardı o opsiyon o kasalarda?İthal her zaman iyidir.Honda fabrikalarında farklılık olur nasıl olur? çünküadamlar her yere japon işçilerini ve aynı kalitede malzemeyi yollamaz ki öyle de oluyor.
[/quote]
 Ben işin içindeyimde onun için konuştum bunda idda ediyorum honda fabrikları dünya sdantarlarınada üretim yapmaktadır işçilik ve malzeme bakımından ha sen Türk işçileri iyi üretim yapmıyormu diyorsun adamlar Türk işçilerinin performansından memnun ama kendi vatandaşımız değil merak etme içeride japon işçiler yok ama japon mühendisler var.Arkadaşım ayrı yeten zaten birçok  malzeme japonyadan gelmektedir

MURAT643
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #19 : Mart 24, 2008, 10:27:19 ÖS »

zevkler renkler tartısılmaz ama sedan bence daha guzel duruyor ben hb içine bındım lunapark gıbı geldı bana bılemıyorum cok desık bır araba begenenıde ıllaki var.ama bence alma verecegın farka arabanın modifikasyon eksıklerını tamamla.
Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: