Alıntı yapılan: By_emre - Haziran 03, 2014, 04:47:54 ÖSAlıntı yapılan: hondatürk - Haziran 02, 2014, 11:50:03 ÖSotobanda kapıştım geçenlerde memlekete giderken , 180 e kadar fena değildik 180 den sonra vtec aynamdan kayboldu , vtec geçer diyenlere sözüm şu tamam sizin köye uçak insin , bizim köye inmesin Senaryo guzel klasiklesmis forum sozleri '' memlekete giderken '' :DDies gecer diyelim kalpler kirilmasin senaryo aynı klasikleşmiş forum sözleri '' tek kişiydik araçta video çekemedik '' :DD
Alıntı yapılan: hondatürk - Haziran 02, 2014, 11:50:03 ÖSotobanda kapıştım geçenlerde memlekete giderken , 180 e kadar fena değildik 180 den sonra vtec aynamdan kayboldu , vtec geçer diyenlere sözüm şu tamam sizin köye uçak insin , bizim köye inmesin Senaryo guzel klasiklesmis forum sozleri '' memlekete giderken '' :DDies gecer diyelim kalpler kirilmasin
otobanda kapıştım geçenlerde memlekete giderken , 180 e kadar fena değildik 180 den sonra vtec aynamdan kayboldu , vtec geçer diyenlere sözüm şu tamam sizin köye uçak insin , bizim köye inmesin
unutmayın başkasınız arabasının kaputun altında ne olduğunu bilmiyorsunuz o yüzden bu tür karşılaştırmalar eğer araç normal değerlerindeyse şoförlüğe bakar ies ile vtec için ...
Alıntı yapılan: hondatürk - Haziran 06, 2014, 03:58:12 ÖSAlıntı yapılan: By_emre - Haziran 03, 2014, 04:47:54 ÖSAlıntı yapılan: hondatürk - Haziran 02, 2014, 11:50:03 ÖSotobanda kapıştım geçenlerde memlekete giderken , 180 e kadar fena değildik 180 den sonra vtec aynamdan kayboldu , vtec geçer diyenlere sözüm şu tamam sizin köye uçak insin , bizim köye inmesin Senaryo guzel klasiklesmis forum sozleri '' memlekete giderken '' :DDies gecer diyelim kalpler kirilmasin senaryo aynı klasikleşmiş forum sözleri '' tek kişiydik araçta video çekemedik '' :DDbüyüksün baba
vtec 2 her türlü alır
istanbul anadolu yakasında olan vtec2 ler bizde bitane ies var gelin tanışalım bi roll yapalım burdaki arkadaşlara video çekelimherkez bilsin ?varmı vtec2 si olan?
kurtköy olurmu biz bostancı tarafındayızen azından vtec2 hangi devirde tutunuyo hangi devirde geçio vs görmüş oluruz
Kaputların altına, egzoz, headers, filtre vs. iyice bakın ikisi de Stok olsun yalnız Yazılım varsa nasıl anlarsınız onu bilemem...
Alıntı yapılan: alperd - Haziran 11, 2014, 07:24:28 ÖÖKaputların altına, egzoz, headers, filtre vs. iyice bakın ikisi de Stok olsun yalnız Yazılım varsa nasıl anlarsınız onu bilemem...Hondalarin orijinal beyinlerine yazilim denen zimbirti olmazzzzz.
Alıntı yapılan: alperd - Haziran 11, 2014, 07:24:28 ÖÖKaputların altına, egzoz, headers, filtre vs. iyice bakın ikisi de Stok olsun yalnız Yazılım varsa nasıl anlarsınız onu bilemem...arkadaşlar sizi kandırmak için birini diğerinin geçmesine izin vermicez merak etmeyin