Gönderen Konu: YENI KASA CİVİC DOUBLE DIN(YARDIMMMM)  (Okunma sayısı 2050 defa)

altuğ

  • İleti: 145
YENI KASA CİVİC DOUBLE DIN(YARDIMMMM)
« : Mart 11, 2011, 01:24:33 ÖS »
ARKADASLAR MERHABA ELIMDE SUAN PIONEER AVH 3250 MODELI VAR.INTERNETTE SOYLE BAKIORUM HEMEN HEMEN HER MARKANIN BAYI CIKISLI TAKILAN NAVIGASYON PANELINE UYDURULMUS URUNLERINI GORUORUM.ACEBA BENIMDE EKRANIMI O SEKILDE BI PANELE UYDURMA IMKANIM VAR MI? SANIRIM URUNLERI SATANLAR ONLARI BI SEKILDE O PANELE TAKTIRIP SATISA SUNUYOR.BU NERDE YAPILIYOR YADA BEN MI YANLIS DUSUNUORUM BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM?? VE BIRDE EN UCUZ DOUBLE DIN PANELINI NERDE BULABILIRM =)



2010civic

  • İleti: 732
M
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2011, 04:42:29 ÖS »
Kardesim anladigim kadariyla sen elindeki double din icin montaj cercevesi ariyorsun. Bu cerceveyi 100 tl civarinda bulabilirsin. Yazdiklarini okuyunca orjinal navigasyonlu bir cihazin verdigi goruntuyu istiyormussun gibi geldi bana. Orjinal bir navigasyonlu cihaz ile senin suanki orjinal teybin arasindaki tek fark navigasyonlu cihazin  buyuk ekranli olmasi. Goruntu acisindan diger her seyi hemen hemen ayni ve ön gögusle guzel bir kombinasyon olusturuyor yani gozu yormuyor.  double din cercevesi ise orjinal teybin boslugunu plastik aksamiyla kapatiyor, sende ortada kalan bosluga elindeki cihazi yerlestiriyorsun. Double din ler orjinal navigasyonlu cihaza göre konsola daha cok gomuluyor ve daha dik duruyor. Bazi arkadaslar konsolun estetigini bozmasindan yana, cerceve rengiyle konsol renginin arasinda ton farki olmasindan ve bazi double dinlerin tam oturmadigindan sikayetcilerdi. Umarim yardimci olabilmisimdir

altuğ

  • İleti: 145
Ynt: YENI KASA CİVİC DOUBLE DIN(YARDIMMMM)
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2011, 11:39:20 ÖS »
vlla yardımcı oldun sagolasın smdı bana panel lazım 120 tl ye buldum daha ucuzunu bulma ımkanım var mı bıldıgın herhangı bır yer var mı ankaradaım bn ıstanbul da olr kargo ıle alabılırm?