Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Yeni Civic Sedan için öneriler....  (Okunma Sayısı 343 defa)
ZoDi
Honda Jazz
*

« : Temmuz 03, 2007, 09:57:11 ÖÖ »

Arkadaşlar Gümüş bir civic sedan aldım. Araçta ön arka tampon perdeliği, marşpiyel, krom eksoz ve ince spoiler body kit aldım. Artı çelik cant... Camlarıda siyah film yaptırıcam.... Sizin araç için daha değişik, aracı daha şık gösterecek başka önerileriniz varsa bekliyorum ....
EkReM
Honda Integra
*

NO WOMAN NO CRY ONLY FLY ONLY TYPE R

« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007, 10:06:08 ÖS »

öncelikle hayırlı olsun.bence siyah yerine krom(aynalı)film çok daha hoş duruyor gümüş gri araçta.yay çıktı aracına yanılmıyorsam fatih,in elinde olması lağzım.

WOİCE CAR Hİ-Fİ
ZoDi
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2007, 02:38:48 ÖÖ »

Teşekkürler ... Smiley
krom aynalı.... hmmm ..evet olabilir aklıma gelmemişti ..araçta gümüş zaten iyi gider ...
selll
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2007, 12:08:06 ÖS »

Yayın kalmış senin sadece. Cantların ney_?_   ebatfalan resimilerini paylaşırsan okey

Kızlar cipse benzer...Uzaktan bakarsın böle çıtır çıtırdır canın çeker yanına gidersin bi bakarsın aa bildiğin patates! (alıntı)
grl1903
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #4 : Temmuz 04, 2007, 12:22:37 ÖS »

Arkadaşlar Gümüş bir civic sedan aldım. Araçta ön arka tampon perdeliği, marşpiyel, krom eksoz ve ince spoiler body kit aldım. Artı çelik cant... Camlarıda siyah film yaptırıcam.... Sizin araç için daha değişik, aracı daha şık gösterecek başka önerileriniz varsa bekliyorum ....
stoplardaki sinyalleri karartabilirsin krom kapı kolu olabilir bide yay

ZoDi
Honda Jazz
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2007, 07:48:13 ÖS »

Resimleri Pazartesi koyabiirim ancak... Camları krom aynalı yaptırıyorum... Kapı kolu fikride aklıma yattı aslında Smiley
Cantlar hondanın orjinal 17 inç çelik cantı.... Daha büyüğünü takarsan garantiden çıkar dedi honda bende taktırmadım... şimdiik  okey
Alp
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2007, 12:37:49 ÖÖ »

Resimleri Pazartesi koyabiirim ancak... Camları krom aynalı yaptırıyorum... Kapı kolu fikride aklıma yattı aslında Smiley
Cantlar hondanın orjinal 17 inç çelik cantı.... Daha büyüğünü takarsan garantiden çıkar dedi honda bende taktırmadım... şimdiik  okey

Yeni Civic Sedan'lar Elegance ve Premium donanım seviyesinde 16" ve 205-55 lastikle geliyor...17"ler HB'lerde var  okey
aracının resimlerini bekliyoruz Smiley

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: