Gönderen Konu: THT şapka  (Okunma sayısı 8080 defa)

Cumhur

Ynt: THT şapka
« Yanıtla #25 : Temmuz 11, 2008, 11:24:54 ÖÖ »
Güncel...

Cumhur

« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2008, 02:01:16 ÖS »
Güncel...Çalışmaları bekliyoruz... :)

ALG

• THT
« Yanıtla #27 : Ağustos 11, 2008, 08:49:25 ÖS »

muRatpasa

« Yanıtla #28 : Ağustos 12, 2008, 11:53:42 ÖÖ »
Nacizane bir önerim var,
T-shirt'e isim ve/veya lakap yazma fikri bence de başarılı

hatta sweat shirt olursa kan gurubu bile yazılabilir,katılımçı kıyafetlerindeki gibi ama küçük ve amele durmayacak formatta, bence arkadaşlar onu ayarlayabilir..
bu t-shirt çok çarpıcı gelmedi bana,emeğinize sağlık tabi orası ayrı..

Logoyu büyütüp ortalayabiliriz, ense hizasına da net adresi yazılabilir, eğer marmara honda bu işte sponsorluk yapacaksa yan dikiş hattına onların isimleri de konulabilir, arka logo altına toplu ya da bireysel nick'ler konulabilir, renk kırmızı fon üstüne siyah olabilir...

tabi bunlar benim fikrim...

RaMsEs

« Yanıtla #29 : Ağustos 12, 2008, 12:06:08 ÖS »

Nacizane bir önerim var,

hatta sweat shirt olursa kan gurubu bile yazılabilir,katılımçı kıyafetlerindeki gibi ama küçük ve amele durmayacak formatta, bence arkadaşlar onu ayarlayabilir..

Logoyu büyütüp ortalayabiliriz, ense hizasına da net adresi yazılabilir, eğer marmara honda bu işte sponsorluk yapacaksa yan dikiş hattına onların isimleri de konulabilir, arka logo altına toplu ya da bireysel nick'ler konulabilir, renk kırmızı fon üstüne siyah olabilir...

Bence gayet güzel bir fikir..Ar-ge mühendisi gibisin maşallah Murat...

muRatpasa

« Yanıtla #30 : Ağustos 12, 2008, 12:15:39 ÖS »

Nacizane bir önerim var,

Bence gayet güzel bir fikir..Ar-ge mühendisi gibisin maşallah Murat...

eyvallah,
daha şapka için de biraz fikirlerim var..
bunlar bir şekillensinde, neden Team Honda bir marka olmasın arkadaşlar, yapanlar nasıl yapıyor, merak edenler google ve facebook'un nasıl doğduğunu bir araştırsın bence
 >'34s >'34s >'34s >'34s