Alıntı yapılan: refleks - Haziran 08, 2009, 12:43:35 ÖSfatih canbazkemal şahin mesut batilisezgin eraz aras kargodan stiekırlarınızı alabilirsiniz hocam kaç gün içinde alabiliriz ?
fatih canbazkemal şahin mesut batilisezgin eraz aras kargodan stiekırlarınızı alabilirsiniz
Alıntı yapılan: refleks - Haziran 08, 2009, 12:43:35 ÖSfatih canbazkemal şahin mesut batilisezgin eraz aras kargodan stiekırlarınızı alabilirsiniz benden sonra yazan herkese yollamışsınız benim adım yok. baya oldu yazalı acaba yollandı mı. eğer yollanmadıysa ben istemiyorum!
arkadaşlar nereye yapıştırıyosunuz nerde güzel duruyo ben aldım ama nereye yapıştırıyım diye kararsız kaldım
Alıntı yapılan: onuriskenderun - Haziran 08, 2009, 09:40:48 ÖSAlıntı yapılan: refleks - Haziran 08, 2009, 12:43:35 ÖSfatih canbazkemal şahin mesut batilisezgin eraz aras kargodan stiekırlarınızı alabilirsiniz benden sonra yazan herkese yollamışsınız benim adım yok. baya oldu yazalı acaba yollandı mı. eğer yollanmadıysa ben istemiyorum!sana sanırım stiker yollmadık ben başkasına rica ettim elindekileri kafasına göre gönderdi 3-4 kişiye herhangi bir sıra yok ben rica ettim arkadaşda elindekileri gönderdi aksaraydan alan arkadaşlar da görücekler göndericinin kim oldugunu sen listede varsın stikerrlarımız sanırım basıldı ama ayıklanmak için bekliyor bunun için de biizkm gidip murat abiye yardım etmemiz gerekiyor biz diger forumlar gibi stiker SATMIYOZ bu işe gönül vermiş insanlar olarak bir şeyler karşılık beklemeden yapıyoruz nitekim aksaklıklar dogabiliyor.. listeden ismininiz çıkartıyom biz bir tane stiker için bu kadar ugraşıyor insanlar takmayacaksının boşuna göndermenin bir anlamaı yok..