Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Özel Mesajlaşma Ne Zaman Açılcak ???  (Okunma Sayısı 261 defa)
mars
Honda Integra
*

« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2008, 11:18:56 ÖS »

yaklaşımım serttir yıkıcıdır okey  kullanıcılar rahatsız olmuş bizde belirttik.ama yassi nedenlerini yazın demiş.bende onu taktım kafaya?ok arkadaşlar?hee benim fikrim : açılıp açılmaması pek umrumda değil çünkü birkaç kez kullandım ve kullandığım birşey değil!!!
Mahir TÜRKMEN
Honda Civic Type R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2008, 11:30:14 ÖS »

Selçuk abi belki rahatsız olan vardır ama sonuçta sen bana ulaşmak istersen benden kurtulamazsın demek istiosan msj ihtiyacı duyuyormusun ? Smiley

Hayırlı Sürüşler..
mars
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2008, 11:33:55 ÖS »

yok be mahirim benim özel mesajla filan işim olmaz.zaten adminlerin msn leri belli.istersek ekleriz.iyi niyet suistimal edilmesin.açılsın dedik bizde.
Mahir TÜRKMEN
Honda Civic Type R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2008, 11:36:25 ÖS »

Abi bak ne güzel söyledin bende adminlere zamanında ulasmam gerekti ve ulastım valla kaçmıyorlar bizden ekle kabul ediyorlar yardımcı oluyorlar Smiley

Sende biliyorsun az cok niye kapandıgını insan düşününce sebebini kolayca hayal edebiliyor. Smiley

Hayırlı Sürüşler..
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110

« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2008, 11:37:25 ÖS »

Arkadaşlar,
Özel mesajlaşma siteyi çıkarları için kullananlardan dolayı kapandı. Bazı önlemler alındı ve en kısa sürede açılacak. Başka bir sebepte olamaz zaten Smiley Adminlerin kendi arasında özel mesajlaşma hakkıda müsaadenizle olsun. Başka sorularınız varsa cevaplayalım ama sanırım herkes için açıklayıcı olmuştur.

mars
Honda Integra
*

« Yanıtla #25 : Nisan 30, 2008, 11:38:57 ÖS »

anladım mahirim.ama o kişilerde bizden değildir...
Mahir TÜRKMEN
Honda Civic Type R

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #26 : Nisan 30, 2008, 11:40:39 ÖS »

Bizden olmayanlar  bize zarar veremesin o zaman abi Wink

Hayırlı Sürüşler..
RattleSnake
Honda Prelude

İbrahim TümeR

« Yanıtla #27 : Mayıs 01, 2008, 03:58:21 ÖÖ »

peki değerli adminler bu konuyla bütün yorumları bende sizler gibi okudum.özel mesajları farklı amaçlarla kullananlar mutlaka olmuştur ve olacaktır. sitedeki şu an ciddi anlamda aktif olan arkadaşların böyle bir şey yapacağına inanmıyorum genelde özel mesajlaşmayı farklı amaçlar için kullananlar siteye yeni üye olanlar çok aktif olmayanlardır diye düşünüyorum fikir olarak bir sınır koulamazmı örneğin site içerisinde 500 yada 1000 ve daha fazla mesajı olan arkadaşları bir çoğumuz tanıyoruz neyse fazla uzatmıyorum sadece bir fikir 500 veya 1000 msj sayısına ulaşıncaya kadar özel mesajlaşma yapılamasın

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: