|
bayburtlu69
Ziyaretçi
|
 |
« : Nisan 30, 2008, 03:54:14 ÖS » |
|
site üyeleriyle mesajlaşma ne zmn başLIcak acabaa....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 30, 2008, 04:45:52 ÖS » |
|
evt artık rahatsız etmeye başladı özel msj atmam gerekiyor atamıyorum!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 30, 2008, 04:49:34 ÖS » |
|
Arkadaşlar sizi anlıyorum. Açıldığında gayet amacında kullanılması gereken birşey bu. Peki özel mesajlaşmanın neden açılmasını istiyorsunuz? Nedenlerini yazarmısınız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2008, 04:51:37 ÖS » |
|
en basitinden sitemizde bulunan bi arkadaştan parça satın alıcam fiyat teklif edicem edemiyorum!baska bi arkadasa konu dısı sorular sorucam soramıyorum.böyle bikaç defa oldu bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2008, 05:05:36 ÖS » |
|
en basitinden sitemizde bulunan bi arkadaştan parça satın alıcam fiyat teklif edicem edemiyorum!baska bi arkadasa konu dısı sorular sorucam soramıyorum.böyle bikaç defa oldu bana
+ aynı sorunu yasıyorz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2008, 05:17:00 ÖS » |
|
Bencede açılması gerek çünkü hem can abinin dediklerine katılıyorum beşka otomobil forumlarının hepsinde özel mesajlaşma açık ama teamhondaturkey'i kötülemek gibi bir amacımda yok bunuda belirtmeliyimki peki bizim o sitelerden farkımız ney acaba çok merak ediyorum?Aynı honda içerikli aynı konular aynı ağırlıkta admnileri bizim sevgili adminlerimiz gibi neredeyse tek fark bana göre özel mesajlaşma örneğin ortalığa söylenemeyecek bazı kelimeler olduğunda bunu özel mesaj olarak söyleyebiliriz bence...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2008, 05:21:52 ÖS Gönderen: honda_team »
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2008, 05:53:34 ÖS » |
|
peki özel mesajlaşma neden kapatıldı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2008, 07:22:39 ÖS » |
|
Sanırım bazı mantıksız şey gönderimlerden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2008, 11:53:54 ÖS » |
|
birde kayıtlı üyelerin adminlere msj atması gerekebiliyor.örnek ben mail adresimi değişdirmişdim aktivasyon kodu gelmedi siteye hiç bir şekilde biglide veremedim bu konuda düz giriyim belki acılmışdır die ance 1-2 hafta sora aclılıor bunun için adminlere özel mesaj atılmalı diye düşünüyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mars
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2008, 11:55:27 ÖS » |
|
yassi arkadaşım.bildiğim kadarıyla siz yani adminatörler özel mesaj atabiliyorsunuz.sonrada neden atmak istiyorsunuz yazın diyorsun???bence seninkini kapa burdaki çocukların ne demek istediğini anlarsın o zaman.ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2008, 12:07:36 ÖÖ » |
|
en son konusmamızda açılacağına karar verilmişti... bende açılmasından yanayım çoğu zaman maille işimi hallediyorum ancak sorun yaşıyorum (mailim gelmedimi gibi sorular... harf hatasından dolayı konuyu tekrar başa alma durumları aynı işi 2 kereden fazla tekrarlamak durumunda kalıyorum) özel mesaj daha pratik ve anında görüp daha hızlı yanıt verebiliyorum... dahada yazabilirim bu kadar yeterli sanırım 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2008, 12:08:38 ÖÖ » |
|
yassi arkadaşım.bildiğim kadarıyla siz yani adminatörler özel mesaj atabiliyorsunuz.sonrada neden atmak istiyorsunuz yazın diyorsun???bence seninkini kapa burdaki çocukların ne demek istediğini anlarsın o zaman.ok?
arkadaşım konuşma tarzın yapıcı yönde degil yıkıcı yönde öncelikle onu belirtiyim özel mesajlaşmanın kapatılmasının çok iyi bir sebepi var THT yönetimi olarak buna karar verildi tekrar açılması konusu şu an gündemde 3-4 güne kadar ne olucagın belirlenecek ...
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2008, 12:12:03 ÖÖ » |
|
evet vardı sanırım bir ara ve kaldırıldı bence neden ve ne için kaldırıldığını söylenmesi lazım bu herkesin bilmesi doğal hakkıdır
|
|
|
|
|
|
GOOD BY HONDA GERİ DÖNECEK ... 25 Bin Araç ve Dahası Herşey için Teşekkürler Team HTR
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2008, 12:12:23 ÖÖ » |
|
Özel mesajlaşma hakkında evet gerekebiliyor fakat bence şöyle bir dezavantaj var ki özel mesajın tamamen amacı dışında kullanıldığında üye seviyesinin düşeceği ve site kalitesinin düşmesi kaçınılmaz olacaktır.
Benim ilk günden bu yana ilk kez daha 2 gün once kullanmam gerekti fakat zaten sitemizde gerektiği msn,mail v.b. birbirimize ulaşabiliyoruz çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ve hatta bence kaldırılabilir bile ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2008, 12:13:02 ÖÖ » |
|
evet birs daha sakin konuşursak iyi olur abicim. çünkü bilmediğimiz özel sebeplerden dolayı kapanmışdır ve açılmasıda şu an gündemdeymiş inşallah açılır ne diyelim fazla sinire gerek yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2008, 12:13:12 ÖÖ » |
|
arkadaşın demek istediği neden bizlerde yokta adminlerde var kızılacak birşey yok sanırım ortalık gerginleşmesin
|
|
|
|
|
|
GOOD BY HONDA GERİ DÖNECEK ... 25 Bin Araç ve Dahası Herşey için Teşekkürler Team HTR
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 01, 2008, 12:13:27 ÖÖ » |
|
Özel mesajlaşma hakkında evet gerekebiliyor fakat bence şöyle bir dezavantaj var ki özel mesajın tamamen amacı dışında kullanıldığında üye seviyesinin düşeceği ve site kalitesinin düşmesi kaçınılmaz olacaktır.
Benim ilk günden bu yana ilk kez daha 2 gün once kullanmam gerekti fakat zaten sitemizde gerektiği msn,mail v.b. birbirimize ulaşabiliyoruz çok büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ve hatta bence kaldırılabilir bile ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2008, 12:13:45 ÖÖ » |
|
abicim böle ortamı gerecek şeyler yamaya gerek yok..sonuçta onlar adminler atacaklar tabi..birde kapanmasının gerekli bi nedeni var..bunu ben biliyorum ama yöneticiler açıklarlar bunu ben değil...madem özel konuşcaksınız birbirinize msn adresinizi verirsiniz öle konuşursunuz..buda bi alternatif..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 01, 2008, 12:15:44 ÖÖ » |
|
Bencede açılması gerek çünkü hem can abinin dediklerine katılıyorum beşka otomobil forumlarının hepsinde özel mesajlaşma açık ama teamhondaturkey'i kötülemek gibi bir amacımda yok bunuda belirtmeliyimki peki bizim o sitelerden farkımız ney acaba çok merak ediyorum?Aynı honda içerikli aynı konular aynı ağırlıkta admnileri bizim sevgili adminlerimiz gibi neredeyse tek fark bana göre özel mesajlaşma örneğin ortalığa söylenemeyecek bazı kelimeler olduğunda bunu özel mesaj olarak söyleyebiliriz bence...
Kardeşim evet belki haklısın ama bu sefer de o mesajlarda bi dolu firmadan günde birton reklam mesajı almak onlarla ugrasmak istermisin ve sitede muhabbet ortamı yerine bu sefer satış sitesi haline gelirse aynı zevki tadabilirmisin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 01, 2008, 12:17:59 ÖÖ » |
|
Adminlerin msj hakkı bırakında olsun arkadaşlar bu şuna benzer şirketlerde müdür e diyebilirmisiniz siz neden odadasınız da biz burdayız herkese bi oda yapın ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|