Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: ÖN KonSOL YArDIm  (Okunma Sayısı 248 defa)
s45ak!
Honda City
*

« : Ekim 11, 2007, 01:29:14 ÖÖ »

arkadaslar 2001 on konsolu grı yapmayı dusunuom ama nsı yapılcagı hakkında bı fıkrım yoq daha once yapanlardan yardım lutfen....

refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.

« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2007, 12:56:45 ÖÖ »

arkadaslar 2001 on konsolu grı yapmayı dusunuom ama nsı yapılcagı hakkında bı fıkrım yoq daha once yapanlardan yardım lutfen....

dostum    3  seçenegin var konsol  için

1.Krom  ön gögüs  kaplamsı   alabilirsin  ön gögüs  ve   sag  - soldaki  klima boşlukların üzerine  geçiyor 3  parça
2.Maun yada  kroma  benzeyen  ön gögüs   kaplaması   alabilirsin   onlarda     3  parçadan oluşuyor
3.Son olarakda    sag  soldaki  klima    yerleri   kolayca   çıkıyor  geçmeli  onlar   ön  konsolda   bilen  biri   20  dakikada  söker    ince  bir  zımpara  yaparak istedigin renge  kolayca    boyayabilirsin  

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
ZafeR
Honda Civic Type R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2007, 01:06:07 ÖÖ »

dostum    3  seçenegin var konsol  için

1.Krom  ön gögüs  kaplamsı   alabilirsin  ön gögüs  ve   sag  - soldaki  klima boşlukların üzerine  geçiyor 3  parça
2.Maun yada  kroma  benzeyen  ön gögüs   kaplaması   alabilirsin   onlarda     3  parçadan oluşuyor
3.Son olarakda    sag  soldaki  klima    yerleri   kolayca   çıkıyor  geçmeli  onlar   ön  konsolda   bilen  biri   20  dakikada  söker    ince  bir  zımpara  yaparak istedigin renge  kolayca    boyayabilirsin  

okey okey

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: