Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: MERHABLR ANK 2007 CİVİC SEDAN EGZOZ YARDIM MARKA TAVSİYLERİNİZ + LARI EKSİLERİ  (Okunma Sayısı 162 defa)
Onurs
Honda Jazz
*

« : Mart 31, 2008, 09:49:18 ÖS »

MERHABALAR 2007 CİVİC SEDAN EGZOZ YARDIM MARKA TAVSİYLERİNİZ + LARI EKSİLERİ MARKA EGZOZLARADA CEZA KESİYORLARMI EMİSYONDAN GEÇERMİ SİLENCERLE EGZOZ NE OLUYOR SESİ KAPATABİLİYORMUYUZ
MURAT643
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #1 : Mart 31, 2008, 10:12:52 ÖS »

onurs bence eksoz taktırma her turlu eksoza ceza yazıyorlar ve cıkarttırıyorlar herşey bır yana ha polıs yakaladı ha yakalayacak dıyede bır ton sıtrese gırıyorsun arabada keyıf kalmıyor.genede senın bılecegın bırsey ama dırek havafilitresi duşun bu modellerde gerçekten yeterlı ve guzel ses verıyor. okey
Spiritless
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2008, 02:26:05 ÖS »

bnm arabamı bağladı 1 kere egzoz yüzünden söktüm hevesim kalmadı bi okadarda ceza, muayene, otopark, egzoz ve söktürme taktırma parası çıktı cebimden. En güzeli hava filtresi kiti alın daha orjinal bi ses veriyo ve dışarıdan kesinlikle duyuluyo sesi. Bende simota twin charger kit var tavsiye ederim.

1998 Honda Civic 1.4 Is HB
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2008, 02:26:23 ÖS »

Dc sport marka egzos yuvarlak silencerli takarsın bağırmaz bağırmasını istiyosan sök yıksın ortalığı tabi her iki susturucuyuda söktükten sonra cezaya gelince akıllı gidiyorum polis olunca gazdan ayağımı çekiyorum bendeki 2000;3000 devir arası ses minimum ayarlıyorum emisyondan geçer katalizörü iptal etmedikten sonra.Araba nekadar güzel olursa olsun bağırmadıktan sonra kimse bakmıyo...
infaztim
Bursa il Temsilcisi
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #4 : Nisan 09, 2008, 03:43:26 ÖS »

sen yap güzel bi egsoz dc nin egsozunu kullan bide ktlk iptali yap ara boru yap ozaman hep araban rahatlawın hemde keyif al.iskender ustaya götür aracını o sana yapılıcakları gösterir.

---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R---

DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: