Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: jant için yardım...  (Okunma Sayısı 234 defa)
birisimi
Honda Integra
*

« : Haziran 09, 2008, 12:33:18 ÖÖ »

arkadaslar civic arabama 16 inç jant almayı dusunuyorum.. üzerinde 14 luk jant var 16 inç jant arabanın alt takımına zarar verir mi?? 16 inç jant taktığım zaman yay takmak mecburmudur.. bu konuda bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler..
Mahir TÜRKMEN
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2008, 12:51:46 ÖÖ »

Çok rahat takmadan kullanabılırsın dıye dusunuyorum hıcbır sorun olmaz

kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2008, 02:59:03 ÖS »

arkadaslar civic arabama 16 inç jant almayı dusunuyorum.. üzerinde 14 luk jant var 16 inç jant arabanın alt takımına zarar verir mi?? 16 inç jant taktığım zaman yay takmak mecburmudur.. bu konuda bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler..

Tabiki yay takmak mecbur değil ama görüntü itibari ile araca 16 inç taktığın zaman aracın biraz yükselecektir...Bunu da ancak yay ile normale çekersin... görüntü seni rahatsız etmezse yaysız kullanmanda sakınca yok ama yaylı araba da bi başka duruyo be kardeşim...Wink

EXELANCE
Honda Civic VTI
**

fahri

« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2008, 11:18:43 ÖS »

arkadasım 16*17  jant koyulabilir ama azda olsa aracın yukselicek ve altına hada fazla ruzgar giricek bu neden le yay koyup alçaltman gerekicek  bu senin için de sağlıklı olucaktır. birde goruntu olayı var havada giden bir araba pekte hoş durmuyor

biri beni durdursun
8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2008, 12:01:28 ÖÖ »

daha önce kullanmadıysan 17yi tavsiye etmem... alışman biraz zor olur kanımca... ama 16 jant takıp yaysız binmeyi düşünüyosan ince yanak lastik al, fazla yükseltmemiş olursun Wink

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: