buura
Honda Civic Type R

̿̿̿ ̿̿̿̿ ̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ̿̿̿̿
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2008, 06:28:28 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Prelude

CİVİC 2007
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 05, 2008, 06:34:10 ÖS » |
|
abi bence çok güzel olur hatta süper olur 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
SÖZ BİZDE, BESTE BİZDE ,TAKLİT YOK BİZDE , MEVZUDA TAKMIYORUZ GERİ VİTESE , DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI !!
|
|
|
mars
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2008, 02:25:45 ÖÖ » |
|
Başkan benden tam destek....ama benim babayı biliyorsun o bizim arabayı modifiyeli gördüğü anda ikimizide Bursa'dan sürer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Prelude

Burhan
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2008, 05:38:10 ÖS » |
|
Evet olabilir aslında serkan ama nasıl kontrol altında tutulcak üyeler yani kimi verir kimi diger ay vermez tanımadığımız birine kura çıkar toplanır para adam çekip gider sonra ee adam kayıp.Yani sağlam olması lazım seçici davranmak lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By_BuGr4
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2008, 05:47:45 ÖS » |
|
bence süper olur bu hesap numarası verin özelden herkese ben de elimden geldiğince yardım yaparız süper bir uygulama  serkan abi bu tip fikirlerini her zmn beklioruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 07, 2008, 01:04:57 ÖS » |
|
yaw kimse ketenpere yapamaz nereye kaççak plaka belli  ondan sonra yakalar ona modifiye çekeriz  ben arkasındayım halen fikrimin burda yapılmazsa saten hiç biyerdedwe yapılamaz en aktif site en heycanlı site burası.
|
|
|
|
|
|
---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R--- DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN ((((( GALATASARAY 7-0 FENERBAHÇE ))))) dip not:  anladın sen 
|
|
|
fikito
Honda Prelude

CİVİC 2007
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 07, 2008, 10:27:46 ÖS » |
|
abi ben varım ama mesala benim abi modifiyeye karşı o zaman ne olcak serkan abim
|
|
|
|
|
|
SÖZ BİZDE, BESTE BİZDE ,TAKLİT YOK BİZDE , MEVZUDA TAKMIYORUZ GERİ VİTESE , DUYSUN ALEM BÖYLE AŞKI BU ALEMDE KRAL ÇARŞI !!
|
|
|
brtygtt
Honda Prelude

bErAt y!G!t
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2008, 06:28:27 ÖS » |
|
hemşo haklısın şöle bişeyde yapılabilir arabasını modlamak isteyenler kuraya yazılırlar
|
|
|
|
|
|
DyrbkrLy® (21)
B!z dAmImIzLa BaLoyA, KarDe$im!zLe aLAyIna g!dEr!z!!
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 08, 2008, 09:27:37 ÖS » |
|
evt öle ıolur zaten arabasını modlamak isteyen katılır  senin aracıda KARŞI TUNİNG yapar babali 
|
|
|
|
|
|
---MOLLA VTEC-İ MECİD-ÜL EL TYPE-R--- DİP-ÜL GAZ BİN FULL-ÜL YAN EL FERİŞTAH-ÜL İSYAN ((((( GALATASARAY 7-0 FENERBAHÇE ))))) dip not:  anladın sen 
|
|
|
fikito
Honda Prelude

CİVİC 2007
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 08, 2008, 09:28:50 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 08, 2008, 09:41:06 ÖS » |
|
kardeş gerçektende güzel bir fikir faalieye geçmesi için bende destek verebilirm. öyleki birlikten kuvvet doğar (samimi olunduğu sürece)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2008, 03:48:41 ÖS » |
|
eyvallah damarcı dostum benim  sana orhan abiden SEVMENİN ZAMANI YOK şarkısını gönderiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Civic VTİ
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2008, 03:55:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sislibirgece06
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 09, 2008, 04:02:23 ÖS » |
|
teşekkür ederim kardeş hediye karşılıksız olmaz bendende sana ferdi babadan GİTTİN O GİDİŞ efsanesi hediye olsun efssane diyorum çünki haketen bu şarkı efsane olur....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infaztim
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 09, 2008, 05:35:25 ÖS » |
|
of :S olmazmı  evt beyler hatta birazdaha fazla para toplayıp her arabaya bir de ferdi ve orhan cd si yaptıralım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|