Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] 2 Yazdır
Gönderen Konu: En son ne zaman ceza yediniz?  (Okunma Sayısı 733 defa)
dellykadir
Honda Jazz
*

« : Temmuz 23, 2008, 03:13:05 ÖS »

nerde yediniz?
neden yediniz?
ne kadar yediniz?
Rüşveçciler de yazabilir Rolf
dellykadir
Honda Jazz
*

« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2008, 03:17:39 ÖS »

gecen ay incirli cıkışında yanyoldan tersten giderken 55ytl li bişey ceza yedim sabah sabah tı iyi geldi:)arkamdan da gelen bi corvvette vardı onu cevirdi durdu corvette polis ehliyet russatı istedi vermedi geldi başka yolmu var burdan giderim tabi dedi arabasına dogru ilerlemeye başladı poliste arkasından bindi arabasına burnout yaparak kalktı poliste arkasından anons tanık oldugum bi anımdı cok zevkliydi ama kendimi film setinde sandım:)))
aRas
Turbo Civic Type-R

The Power of Dreams <<<MoDeRaTöR>>>

« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2008, 04:21:27 ÖS »

Rolf Rolf Rolf Rolf Rolf Rolf Rolf Rolf film seti haaa buna  Rolf işte

Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R

« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2008, 04:25:34 ÖS »

ben ceza yemedim ama uyarıldım Cheesy bi ara motor kullanıyordum, sahilde resmi ekip vardı benimkide aptallık,arkadaş dedi öğretsene kullanmayı indim motordan değiştiyiruz yerleri bakdım polis anons yapıoy "motorlu motorlu gel buraya diye" şimdi kaçsam kovalarlar yakalayıncada... Cheesy gittim yanına "senin ehliyetin varmı" dedi "yok" dedim bende,sonra ehliyetsiz dolaşmak bin ytl cezası var şimdi git bırak motoru birdaha görürsem affetmem dedi Cheesy bende gittim kask aldım yine gezdim Cheesy

Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için...
Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
dellykadir
Honda Jazz
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2008, 04:59:16 ÖS »

corvette nin kaçtıgını görünce yedigim cezayı unuttum  kıs kıs gülen
By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2008, 05:38:02 ÖS »

daha 2 gün önce adıyaman gölbaşında akşam sıkıntıdan TOROS 12 yle Grin bir aşağı bir yukarı turluorum itfaiyeci kıllanmış galba ihbar etmiş polisler merkezin orda çevirdiler napıon dediler ben dedim ehliyet kursuna yazılcam alıştırma yapıom dedim memleketimin insanı tolerans gösterdi bidakine bu güzergahı kullanma yeter dedi yoksa yiyoduk 600 YTL cezayı kıs kıs gülen

Dönücem Dediysem Dönerim... Smiley
loiz
Honda Prelude

kralloiz

« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2008, 04:21:08 ÖÖ »

en son 13 mayıs 2008de yedim
polis bekleyen kavşakta karıdan karşıya geçmekte olan bi amca o kadar arabanın arasından geçip orta şeritteki kamyonetten kendini sıyırıp benim önüme düştü (kamyonetin hemen yanından en sol şeritten giden benim)
henüz ne kadar olduğunu bilmiyorum mahkemem sonuçlanmadı
Allah kimseye göstermesin..

NOT: avatarım kıştan kalma şehir içi ana caddede tehlikeli araç kullanmaktan aldığım ihtarlar üzerine yediğim 55ytl cezanın resmi Smiley e artık makarasnı yapıyodum
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2008, 04:22:27 ÖÖ Gönderen: loiz » Logged

bu kadar bolluğun bu kadar imkanın içerisinde benim kadar sefillik çeken biri daha varsa parmak kaldırsın..

//harder..better..faster..stronger..//

artık bir arabam bile yok..where is my LU.......
aRas
Turbo Civic Type-R

The Power of Dreams <<<MoDeRaTöR>>>

« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2008, 03:36:09 ÖS »

daha 2 gün önce adıyaman gölbaşında akşam sıkıntıdan TOROS 12 yle Grin bir aşağı bir yukarı turluorum itfaiyeci kıllanmış galba ihbar etmiş polisler merkezin orda çevirdiler napıon dediler ben dedim ehliyet kursuna yazılcam alıştırma yapıom dedim memleketimin insanı tolerans gösterdi bidakine bu güzergahı kullanma yeter dedi yoksa yiyoduk 600 YTL cezayı kıs kıs gülen

ya buğra ne uyanıksın haa Cheesy Cheesy

Lady
Honda Jazz
*

« Yanıtla #8 : Ağustos 03, 2008, 03:53:39 ÖS »

2000'den beri hiç ceza yemedim Smiley

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA

« Yanıtla #9 : Ağustos 03, 2008, 03:56:16 ÖS »

TEk cezam 52 mi ne park cezasıydı Altıparmak - Bursa kaldırıma çıkma cezası Smiley

Bidenede polis amca durdurdu dedi ehliyet ruhsat ruhsatı verdim ehliyeti cıkarıyodum ki dedi sisleri bidaha yakma baglarım arabanı bende dedim teşekkürler kolay gelsin ( içimdekiler bana kalsın onları kimse duymadı _ _ _ baglarsın Smiley Cheesy )

bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2008, 02:58:14 ÖS »

bugüne kadar hiç ceza yemedim.2 kere polis durdurdu yalan söleyerek kurtardım pacayı:D gecen çarşambada uygulamadan kactım:D
RattleSnake
Honda Civic Type R

İbrahim TümeR

« Yanıtla #11 : Ağustos 05, 2008, 01:50:23 ÖÖ »

1997 115 le radar cezası ne kadardı hatırlamıyorum
2003 245 promil alkol 245bmilyon ceza ehliyeti 6 ay kaptırdım
2005 antalya yolunda geyik olsun diye karşıdan gelenlere ilerde radar var diye işaret yapıyoduk bi araca işaret yaptık çevirme var diye oda gezici radar aracıymış ve bu yasakmış 45 yemiştim inşallah son olur

honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #12 : Ağustos 07, 2008, 06:05:09 ÖS »

1997 115 le radar cezası ne kadardı hatırlamıyorum
2003 245 promil alkol 245bmilyon ceza ehliyeti 6 ay kaptırdım
2005 antalya yolunda geyik olsun diye karşıdan gelenlere ilerde radar var diye işaret yapıyoduk bi araca işaret yaptık çevirme var diye oda gezici radar aracıymış ve bu yasakmış 45 yemiştim inşallah son olur

Rolf Rolf Rolf

gmlksz
Honda City
*

« Yanıtla #13 : Ağustos 16, 2008, 02:09:19 ÖS »

28/08/2007 de 190 ytl + 511 ytl ( bariyer)
girne den lefkosaya donerken son vıraj 160 la ıkı kere yolun ıcınde spın attım barıyere vurdum asvalt erımıs lastıklerde serttı (sokak yarısı amaclı) bır de yanlımıyordam 60 ytl yokus cıkıyordum ara yoldan market arabası uzerıme cıkdı orda yedım ceza  Rolf
EXELANCE
Honda Civic VTI
**

fahri

« Yanıtla #14 : Eylül 01, 2008, 09:58:23 ÖS »

Ben avcılarda yedim solu kapatmıs geliyorum onundeki arabaya sellektor yaptım seridi ortaladı bende gectim yanından arkama yanasıp uzunları yaktı bende arka camın onune koyduğum sis lambasını yakınca anons geldi yavasladım yanıma gelip dur dedi bende yakalarsan durdurursun dedim ve topukladım ama tehlikeli araç kulanmayı yedik 85 tl falandı galiba 2004 yılında  arkadan adrese yoladı {ama polis deli olmustu Sırıtma}
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2008, 10:00:13 ÖS Gönderen: EXELANCE » Logged

biri beni durdursun
yiğit_2001_civic
Honda Integra
*

« Yanıtla #15 : Eylül 19, 2008, 12:43:32 ÖÖ »

tali yoldan gelen polis aracına yol vermedim kıllandı. o ara telefonum çaldı cevap verdim diye 52 ytl çaktı affetmeden.. o gün bu gün polis gördümmü durup yol veriyom:Sırıtma
Vtec.II
Honda Integra
*

« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2008, 04:26:26 ÖÖ »

Bugün yedim taze taze yazayım..
55 ytl park cezası hiç olmadık yerde yedik.. :S
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #17 : Eylül 19, 2008, 04:59:47 ÖÖ »

hiç yemedim

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warrior
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #18 : Eylül 19, 2008, 05:10:41 ÖÖ »

1 yıl kadar oldu sanırım, park cezası yemiştim 52ytl kadar araç satıldı ama ödemedim cezayı ne oldu bilmiyorum Smiley
kirpi7
Honda Jazz
*

« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2008, 12:14:24 ÖÖ »

2006 ist.okmeydanı sapağında polisin diktiği huni midir nedir onları devirip emniyet şeridine daldım 52 lira yazdı
2006 bursa-mudanya 104 km ile radar 110 civarı yazmıştı
2007 aydın da transitle radar 143 km ile girdim  gitar 130 140 ytl arası bişeydi
2007 erzincan erzurum arası yine transitle radar
2008 bursa botanik çevre yolu radar 125 ytl civarıydı
2006 da istanbul/istinye de park cezası
 bi kaç tane de plakaya yazmışlar onları ödemedim öle duruyo trafikçiler beni çok sever .  Redkit

Sayfa: [1] 2 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: