Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: civic de en iyi lpg hangi marka  (Okunma Sayısı 1217 defa)
cenkci
Honda Jazz
*

« : Ekim 05, 2007, 02:59:01 ÖS »

Arkadaşlar civic de en verimli lpg markası hangisi yani daha doğrusu en uygun hangi marka taktırmayı düşünüyorumda ön bilgi olsun diye araştırıyorum.SAYGILAR
hybrid power
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2007, 01:00:15 ÖÖ »

HIC BIR MARKA DOSTUM.. BI HONDAYA BU IHANETI YAPAMASSIN.. HIC BIR SERVIS ALMAZ SENI FABRIKA KURALI..

PisMan
Honda Jazz
*

pişman değilim

« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2007, 01:26:18 ÖÖ »

2001 + civiclere lpg taktıran bir çok kişi var hangisi daha iyi bilemem ama sorun olacağını düşünmüyorum, çok km yapıyor ve hondadan vazgeçemiyorsan neden olmasın

whitehan
Turbo Civic Type-R

cuneyt

« Yanıtla #3 : Ekim 06, 2007, 04:02:28 ÖÖ »

HIC BIR MARKA DOSTUM.. BI HONDAYA BU IHANETI YAPAMASSIN.. HIC BIR SERVIS ALMAZ SENI FABRIKA KURALI..

bu kadar da kotu bısey degıl ya yapmayın..herkes tasarruf ıcın bunu yapıyor keyıflerınden degılkııı.

arkadasım bence ıyı lpg fırmalaırnıı ıntt veya cevreden arastır honda dahıl bıcok araca bu uygylama bır gunde yapılıyor..yanı marka kalıtesı onemlı ılla honda ya uygun veya honda ya ozel veya hondada daha yı calısısacak bı lpg markası benım bıldıgım yok..tabı lppg takıldıktan sonra ozel bı o arac markasına uygun ayarları yaparlar herhalde..

hayırlısı...

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
Agent
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 06, 2007, 10:54:48 ÖÖ »

Hernekadar beğenmesekde LPG (Likit Petrol Gazı) de bir yakıt türüdür. Herkes bunu kullanmakda özgür. İSter İngiltere kralı gibi RoysRoyce Da kullanır ister Civicde. Artılarıda var eksileride tabi, kullanmadım bilmiyorum ama bence marka seçimi için iyi bir araştırma yapmalısın  okey
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2007, 12:53:32 ÖS »

Atiker olabilir... Vadinin ana sponsoru Cheesy

TTayfuNN
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #6 : Ekim 06, 2007, 07:19:51 ÖS »

Pek bilgim yok ama en çok görüp duyduklarım BRC ve Lavatto.Tabi tırtlar vadisinin sponsoru olan ve tahminimce satışlarında %3472093 gibi bir artışa sahip olan markayı da unutmamak lazım Smiley

cenkci
Honda Jazz
*

« Yanıtla #7 : Ekim 06, 2007, 08:17:50 ÖS »

lovato ve brc birde milano yu çok duyuyorum bunlardan herhangi birini kullanan varsa aracın durumunu yazarsa çok memnun olurum.SAYGILAR
Agent
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ekim 06, 2007, 08:19:49 ÖS »

lovato ve brc birde milano yu çok duyuyorum bunlardan herhangi birini kullanan varsa aracın durumunu yazarsa çok memnun olurum.SAYGILAR

Bildiğim kadarıyla bizim forumumuzda LPG takan yok aracına.. herşeyi ayağna beklemekde yanlış olur, bence sen biraz bu sistemleri satan takan yerlerle görüş hatta taksicilerle konuş bu işin piri o insanlar.. Daha doğru bilgi edinirsin  okey
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2007, 02:44:33 ÖS »

selam dostum bende milano var memnunum sadece lpg azalınca performans düşüyor yani en az 20 liralık lpg olunca tekrar doldur okadar ve hiç bir sıkıntı yok görünüyor şu an..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: