Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: cam filmi  (Okunma Sayısı 1209 defa)
8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2008, 02:08:12 ÖS »

konu eski ama güncellesek fena olmaz kanımca...
polisler kaç dereceye kadar izin veriyo? ön camı daha açık diğer camları biraz daha koyu yapsak sorun olurmu?

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
honda_team
SENSEI

Doğanay

« Yanıtla #21 : Haziran 25, 2008, 02:09:50 ÖS »

Valla Gökhan abim ben bizim burada ön cama hiç yaptırmayan vede şöförün oturduğu yerdeki ne yanında oturulan yere adam hiç yaptırmamış geriya kalan bütün camlar filmli idi ama polis neder bilemiyorum?

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #22 : Haziran 25, 2008, 04:49:00 ÖS »

ön cam filmini ruhsata işletmek için göz doktorundan rapor almak gerekiyomuş diye duydum bilen varmı acaba?
o zaman yasal oluyomuş. bana şart sanırım çünki güneşli havalarda gözlüksüz asla kullanamıyorum, bi rahatsızlık var yani, eğer doktor raporu kabul ediyolarsa alırım herhangi bir hastaneden ama emin değilim. Think

bu zamana kadar ön cam dahil simsiyah yaptıranlar gördüm, özellikle fenerbahçe de bi sarı s2k vardı, çok güzel duruyodu, camlar simsiyah love

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #23 : Haziran 25, 2008, 05:39:57 ÖS »

ön cam filmini ruhsata işletmek için göz doktorundan rapor almak gerekiyomuş diye duydum bilen varmı acaba?
o zaman yasal oluyomuş. bana şart sanırım çünki güneşli havalarda gözlüksüz asla kullanamıyorum, bi rahatsızlık var yani, eğer doktor raporu kabul ediyolarsa alırım herhangi bir hastaneden ama emin değilim. Think

bu zamana kadar ön cam dahil simsiyah yaptıranlar gördüm, özellikle fenerbahçe de bi sarı s2k vardı, çok güzel duruyodu, camlar simsiyah love

rapor olayı tamamıyla bir efsane... ben araştırdım aynı problem bende de var ama adam ağzını bırakıp resmen k.çıyla güldü...
yorumuda hoştu yani...."hade get leyn... rapormuş... oldu gözlerim doldu...maynakmısın leyn sen zuahahahahah... al raporu arabayı da maymuna çevir içerde kimin eli kimin cebinde oynayacan deeeelmiii seni çakaaaallll.... olmaz koçum öle bişey..."diye çok şakacı bi memurdu anlayacağınız... Sadece fabrikasyon koyu camlara laf edemiyorlar... en garantisi bu... oda anca laserle mümkün...

mares
Honda Jazz
*

« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2008, 02:59:12 ÖS »

izmirde ziebart dışında önerebileceğiniz kalıiteli bir yer var mı film için
Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: