Gönderen Konu: Tuning ve Araç Alım Satımı Yapmak istiyorum.  (Okunma sayısı 4017 defa)

thugahp

  • Piroğlu
  • İleti: 9
Tuning ve Araç Alım Satımı Yapmak istiyorum.
« : Kasım 28, 2015, 08:06:49 ÖS »
Herkese Merhabalar , şöyle açıklıyayım zaten Oto Alım ve Satım işine giricem , Birde şöyle güzel kaliteli bir tuning magazası açmayı düşünüyorum  >kral bulundugum şehirde böyle kaliteli bir magaza ve ortam yok hem memleketi yaralı belam , asi çocuk yazan tuningçilerden kurtarmak istiyorum. :D Dükkan da kendi binamızın altında hemen şehir merkezinde kapının önüne 10 tane araba koyacak yerim var beni asıl düşündüren bu alım satım işi değil ama tuning işi hani günlük bi kazanç saglarım birde seviyorum zaten böyle şeylerle ugraşmayı banada ek bir ugraş olur  işe Jat getireyim BBS olsun işte böyle 4-5 çeşit , Spor Panjurdur , tampondun , spoilerdir , aksesuarlardır kılıf falan. elimde malzemesi bulunmayan bi araç geldigi zamanda sipariş verip getirteyim  , cam filmidir artı olarak açık hava filtresidir vs böyle tork arttırıcı ürünlerde işte o tarz şeyler işte kendimde  monte işlerinden anlarım. Bu tarz bir iş yeri düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istedim iyi çünkü akıl akıldan üstündür iyi veya kötü yorumlarınız bekliyorum abilerim ve kardeşlerim İyi forumlar    :kayik
« Son Düzenleme: Kasım 28, 2015, 08:10:14 ÖS Gönderen: thugahp »



muratco

  • İleti: 24
Ynt: Tuning ve Araç Alım Satımı Yapmak istiyorum.
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2015, 11:28:59 ÖS »
Bulunduğunuz şehirde böyle ciddi çalışan bir yer yoksa potansiyel varsa düşünülebilir,ancak beklediğiniz potansiyeli bulamazsanız sıkıntı yaşarsınız,türkiyede kurumsal olarak çalışmak zordur(vergisi algısı ruhsatı v.b.),ama durumum iyi kiramda olmayacak dükkan benim derseniz denemekte fayda var.ama ben olsam daha çok sürümden kazanılacak(oto yıkama gibi) birşeyle birlikte söylediğiniz işleri yine yapabilirsiniz.müşteri çekme derdinizde olmaz bu sayede..

gurkankdr

  • Gürkan Küçük
  • İleti: 242
Ynt: Tuning ve Araç Alım Satımı Yapmak istiyorum.
« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2015, 08:53:45 ÖÖ »
Dükkan sizin ise düşünün, işçi çalıştırmıyorsunuz. doğru düzgün vergi ödemezsiniz. bi şahis şirketi açacaksınız, bunun maliyeti 2x imza beyannamesi noterden alacaksınız. 150TL tutmaz, yazar kasa almanız gerekiyor bu biraz maliyetli, 700 gibi başlar 2000-3000 TL Ye kadar yolu vardır, onun dışında doğru düzgün vergi ödemezsiniz, aylık 19,90 damga vergisi vereceksiniz her beyana o kadar, kira olsaydı atıyorum 1000 tl bunun aylık olarak %20sini, 3 ayda bir devlete öderdiniz yani, 200x3=600 TL vergi.. Hayırlı olsun şimdiden, açılış konusunda bir muhasebeci bulmanız şart bu arada.