RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2007, 07:33:47 ÖS » |
|
Sıfır araba almam ..Daha önce çok zarar ettim..Bir sürü paara ver daha sonra satarken acayip rakamlara ver..10 milyara yakın kayıp var..Temiz bir ikinci el daha mantıklı gibime geliyor..Tabi bu benim fikrim.  25 milyara da kesinlikle Vtec 2 alırdım..Hemde silver... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 04, 2007, 08:17:20 ÖS » |
|
ford focus 170 alabilirsin  trde 1 tane var ayrıcalıklı araba ve satılık ankarada o st 170 ile ilgileniyorsan scr si var elimizde sakın bulasma o araca ciddiysen bir ara anlatırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 04, 2007, 08:18:21 ÖS » |
|
Sıfır araba almam ..Daha önce çok zarar ettim..Bir sürü paara ver daha sonra satarken acayip rakamlara ver..10 milyara yakın kayıp var..Temiz bir ikinci el daha mantıklı gibime geliyor..Tabi bu benim fikrim.  25 milyara da kesinlikle Vtec 2 alırdım..Hemde silver...  bende sıfır almam ancak arada 2-3 milyar fark var ise hic dusunmem sıfır alırım yani duruma gore 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mess
Honda City
O artık yok...
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 04, 2007, 11:07:28 ÖS » |
|
arkadaşlar son durum şu, ikinci elleri gezdim dün bir sürü bayiye gittim her markanın. aklım genelde hondalarda ama ben aynı zamanda küçük arabaları çok seviyorum ve opele girince dırındırın diye yeni corsa sport ile karşılaştım arabanın teknik özelliklerini geçtim, hondayla kıyaslamıyorum bile ama arabaya aşık oldum resmen. her şey var, küçücük ve çok karizma olmuş. Sıfır arabada edilen zararın farkında olduğumdan biraz temkinli yaklaşmaya çalışıyorum, kararı da tam vermedim o yüzden ama benim için önemli bir alternatif oldu onu itiraf edeyim. Hiç bir şey bulamazsam onu alırıım bu gidişle. 2002 üstü civic hatchbacklere baktım (typer alamıyoruz nasıl olsa bari benzerini mi alsak diye  ) ama hatchback olmasına rağmen çok büyük geldi kasası. boyum kısa diye mi nedir rahat edemedim. işin özeti kararsızım hala  Bu arada corsa fiyatı 28.000 sıfır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2007, 11:51:30 ÖS » |
|
arkadaşlar son durum şu, ikinci elleri gezdim dün bir sürü bayiye gittim her markanın. aklım genelde hondalarda ama ben aynı zamanda küçük arabaları çok seviyorum ve opele girince dırındırın diye yeni corsa sport ile karşılaştım arabanın teknik özelliklerini geçtim, hondayla kıyaslamıyorum bile ama arabaya aşık oldum resmen. her şey var, küçücük ve çok karizma olmuş. Sıfır arabada edilen zararın farkında olduğumdan biraz temkinli yaklaşmaya çalışıyorum, kararı da tam vermedim o yüzden ama benim için önemli bir alternatif oldu onu itiraf edeyim. Hiç bir şey bulamazsam onu alırıım bu gidişle. 2002 üstü civic hatchbacklere baktım (typer alamıyoruz nasıl olsa bari benzerini mi alsak diye  ) ama hatchback olmasına rağmen çok büyük geldi kasası. boyum kısa diye mi nedir rahat edemedim. işin özeti kararsızım hala  Bu arada corsa fiyatı 28.000 sıfır bende genelde dizelci oldugumdan corsa full cdti ile test surusu yapmıstım hic ama hic begenmedim alt devirleri inanılmaz zayf geldi aracın bana ki hic sevmiyorum , 28 milyarlık sport corsa 1,4 lt still paketli olanlar olsa gerek gidis olarak seni tatmin edecegini sanmıyorum hocam herhangi bir 1,6 arac yanından gelip uzayacak uzunda sonra canın sıkılcak  fsi golf lere bak birde istersen 25 e bulabilirsen guzel bir secenek olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 05, 2007, 12:48:07 ÖÖ » |
|
28.000 falan vereceksen 3 5 daha ver typeR al acayip memnun kalırsın 
|
|
|
|
|
|
Open Vtec 
|
|
|
|
sSPAM
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 05, 2007, 12:58:05 ÖÖ » |
|
V-tec 2 alırdım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mess
Honda City
O artık yok...
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 05, 2007, 01:31:32 ÖS » |
|
28.000 falan vereceksen 3 5 daha ver typeR al acayip memnun kalırsın  3-5 daha vermek sorun değil de o fiyata zaten typer yok diyorlar doğru düzgün. normalini aldıktan sonra da gerek yok o kasaya bence. type rın iyisi bana çok para gelir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 05, 2007, 02:44:37 ÖS » |
|
28.000 falan vereceksen 3 5 daha ver typeR al acayip memnun kalırsın  3-5 daha vermek sorun değil de o fiyata zaten typer yok diyorlar doğru düzgün. normalini aldıktan sonra da gerek yok o kasaya bence. type rın iyisi bana çok para gelir.  Arastırdınmı hic peki ? elbette boyasız ciziksiz bulamazsın sansa bulsanda satmaz kimse kaşıkçı elması mubarek sen yinede bir bakın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaG
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 06, 2007, 12:02:52 ÖS » |
|
kazasız 2002 model bişey bulabilirsin..motorunda ve şases,nde bi problem olmadıktan sonra alınır bence..
|
|
|
|
|
|
Open Vtec 
|
|
|
RaMsEs
Honda Prelude

Erman
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 07, 2007, 02:23:57 ÖÖ » |
|
kazasız 2002 model bişey bulabilirsin..motorunda ve şases,nde bi problem olmadıktan sonra alınır bence..
Bende katılıyorum..Çok büyük bir vukuatı yoksa kabul edilebilir bir seçenek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMZCIK
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #31 : Kasım 08, 2007, 03:50:35 ÖS » |
|
VTEC alırdım
|
|
|
|
|
|
***GMZ***
|
|
|
obifun
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 08, 2007, 08:47:02 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 08, 2007, 08:51:53 ÖS » |
|
205 ps VTI ne yapar yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obifun
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 08, 2007, 11:19:00 ÖS » |
|
hayırlı olsun..type r da alırsın birgün.. Nissan Note da pahalıymış yaw  note tekna dci aldım uygun fiyat istersen beni ara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obifun
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 08, 2007, 11:23:37 ÖS » |
|
205 ps VTI ne yapar yaw  savaş yapmış arabayı sahibide işi bilen birisi olduğunu öğrendim kolpayok allah sahibine bağışlasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 08, 2007, 11:44:48 ÖS » |
|
hayırlı olsun..type r da alırsın birgün.. Nissan Note da pahalıymış yaw  note tekna dci aldım uygun fiyat istersen beni ara note ben bakıyorum , tekna 32,900 diyorlar sonrada sıra yazıyorlar sana kaca geldi arac ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obifun
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 08, 2007, 11:55:35 ÖS » |
|
hayırlı olsun..type r da alırsın birgün.. Nissan Note da pahalıymış yaw  note tekna dci aldım uygun fiyat istersen beni ara note ben bakıyorum , tekna 32,900 diyorlar sonrada sıra yazıyorlar sana kaca geldi arac ? altunizade nissan gülan satış müdürü osaman bey uğra benim arkadaşım olduğunu söyle yapılacak fiyatı söyler satılmadıysa 2 tane vardı pazartesi aldım aracı ama arac daha yeni çok talep var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 09, 2007, 12:01:38 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun..type r da alırsın birgün.. Nissan Note da pahalıymış yaw  note tekna dci aldım uygun fiyat istersen beni ara note ben bakıyorum , tekna 32,900 diyorlar sonrada sıra yazıyorlar sana kaca geldi arac ? altunizade nissan gülan satış müdürü osaman bey uğra benim arkadaşım olduğunu söyle yapılacak fiyatı söyler satılmadıysa 2 tane vardı pazartesi aldım aracı ama arac daha yeni çok talep var c.tesi oradaydım altunizdade de yok dci ksıklı da var + birde dci ların ici siyah geliyor 1,6 lar veya micra lar gibi renkli doseme secenegi yok , ben sifayen pazarlık yapamyım dedim lansman fiyatı dedi kesti attı genc bir arkadas vardı , şnsan usulen bir ikram yapar yada bizi pek alıcı gormedi aynı motora sahip clio hb var bende 5 lt yakıyor uzunda 4 lt note 150 kg daha agır acaba biraz hantal kalırmı birde 2 lt dizel birseyler alsam mondeo tdci gibi beni daha cok keser gibime geliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mess
Honda City
O artık yok...
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 09, 2007, 01:16:06 ÖÖ » |
|
Sonunda karar verdim, düşündüğümün tam tersi bir arabayı öyle pat diye geçerken girdiğim bi bayiden ani bi kararla alıp çıktım, siyah opel corsa 1.3 cdti 90 beygirlik sport versiyon 3 kapıyı sunroof farkıyla 34 verip aldım. Önce pişman oldum gibi oldu ama sonradan arkadaşın aynı arabadan vardı onu kullandım ve seçimimden memnunum şu an. Hoşuma gitti diyebiliyorum rahatlıkla. Kısmetse 25 inde teslim alıcam kendi arabamı, yorumlarımı kullanıp yaparım siteye ayrıntılı olarak. Fikirlerinizle bana yardımcı olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|